evoracing Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα... Έχω υπολογιστή με χαρακτηριστικά (στην υπογραφή μου) και θέλω να εγκαταστήσω τα Mac Os X Lion 1. είναι καλά??? 2. εσείς τι μου προτείνεται να τα βάλω η όχι??
filip123go Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Όχι θα έχεις πάρα πολλά προβλήματα, κυρίως με θέματα driver...!
SPANK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Προσωπικά εκτος του οτι δεν ξέρω κατα πόσο θα δουλεύει καλα σε μη mac μηχάνημα , το θεωρώ και λίγο άστοχη κίνηση να το πω ετσι να βάλεις mac os λειτουργικό σε pc Νομίζω οτι μπορέις να το βάλεις μεσω vmware για να δοκιμή και μόνο αν θέλεις οχι να το έχεις για το κυρίως λειτουργικό σου
Cham Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα... Έχω υπολογιστή με χαρακτηριστικά (στην υπογραφή μου) και θέλω να εγκαταστήσω τα Mac Os X Lion 1. είναι καλά??? 2. εσείς τι μου προτείνεται να τα βάλω η όχι?? Ο υπολογιστής σου έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά για εγκατάσταση osX.μπορεί να γίνει ένα πολύ καλό Dual Boot μηχανάκι. Το osX είναι πολύ πιο "ελαφρυ" λειτουργικό από τα Win.Αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής σου θα πάρει ανάσα κ θα έχεις κατά πολύ καλύτερες επιδόσεις από ένα mini mac. Το δικό μου το είδες στο Video ? Εγώ γυρίζω στα Win μόνο για παιχνίδια πλέον.
logitech Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 φιλεμου στην υπογραφη σου γραφεις Windows 7 Home Premium Service Pack 3,το sp3 που το βρικες κατι λαθος θα εχεις κανει
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα... Έχω υπολογιστή με χαρακτηριστικά (στην υπογραφή μου) και θέλω να εγκαταστήσω τα Mac Os X Lion 1. είναι καλά??? 2. εσείς τι μου προτείνεται να τα βάλω η όχι?? http://www.insomnia.gr/topic/239712-mac-os-x-on-x86-εγκατάσταση-mac-os-x-σε-pc/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.