dolph Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα! Μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο οικονομικό (αλλά όχι μάπα) laptop μέχρι 300-400€ το πολύ; Επίσης, αν πάω σε netbook τί αξιοπρεπές παίζει; Ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά (αύριο, Σάββατο, 30/07). Ευχαριστώ,
Haldol Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Τα laptops κάτω των 400€ δεν είναι και τόσο καλά. Για netbooks δε, δε το συζητάμε καν. Έχουν τέτοια δύναμη που φοβάσαι μην στο κατάσχουν οι ΗΠΑ για να αντικαταστήσουν τον Cray XK6. Η γνώμη μου είναι να κοιτάξες τις αγγελίες του Insomnia για κάποιο μεταχειρισμένο. Θα βρεις εύκολα στα χρήματα που δίνεις κάτι αξιόλογο, που καινούριο ίσως να είχε 500-600 ευρώ.
simplemind79 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10099248 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-5742ZG-P623G32Mnkk-LX-R9202-017.htm για απλή χρήση!με 400 ευρώπουλα!
Haldol Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Εγώ θα επιμείνω για μεταχειρισμένο. Να τι παίρνεις με 400€. DELL Inspiron 1545
dolph Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Τα φοβάμαι τα μεταχειρισμένα, ποτέ δεν ξέρεις τι έχουν τραβήξει και τί μπορεί να βγάλουν.
kuku Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Καινούργιο με αντίστοιχα χαρακτηριστικά με αυτόν που πουλάει το παιδί στα 400 ευρώ εγώ βρήκα αυτόν τον Dell.
ppnntt13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Καλή και αξιόπιστη λύση το dell 5030 που προτείνει ο φίλος kuku
ss13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Τα φοβάμαι τα μεταχειρισμένα, ποτέ δεν ξέρεις τι έχουν τραβήξει και τί μπορεί να βγάλουν. Δες αυτό http://www.e-technoshop.gr/index.php?target=products&product_id=35225&page=full_list με δυο χρόνια εγγύηση ibm !!
dolph Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δες αυτό http://www.e-technoshop.gr/index.php?target=products&product_id=35225&page=full_list με δυο χρόνια εγγύηση ibm !! Lenovo ThinkPad Edge 15 Black Smooth 658D814 Καλέ μου φίλε δείχνει πολύ καλή προσφορά! Επειδή δεν ξέρω πολλά από χαρακτηριστικά laptop, τί λένε τα δικά του; Είναι πολύ πίσω; Βλέπεις κάποιο τραβηγμένο μειονέκτημα;
xristoforos89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 30 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 30 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Lenovo ThinkPad Edge 15 Black Smooth 658D814 Καλέ μου φίλε δείχνει πολύ καλή προσφορά! Επειδή δεν ξέρω πολλά από χαρακτηριστικά laptop, τί λένε τα δικά του; Είναι πολύ πίσω; Βλέπεις κάποιο τραβηγμένο μειονέκτημα; Αμφιβαλλω αν δινει 2 χρονια εγγυηση. Η lenovo δινει ή 1 χρονο ή σε καποια λαπτοπ 3 χρονια. Ποτε ομως 2 χρονια. Ασε που το συγκεκριμενο μαγαζι δεν παιζει να στο φερει και ποτε (διπλα στο σπιτι μου ειναι και το βλεπω καθημερινα). Διαβασε και στο σκρουτζ κριτικες.
ss13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Lenovo ThinkPad Edge 15 Black Smooth 658D814 Καλέ μου φίλε δείχνει πολύ καλή προσφορά! Επειδή δεν ξέρω πολλά από χαρακτηριστικά laptop, τί λένε τα δικά του; Είναι πολύ πίσω; Βλέπεις κάποιο τραβηγμένο μειονέκτημα; Καλό είναι για την χρήση που το θες , ε είναι αλλά δεν σε πειράζει , έχει δυο χρόνια εγγύηση ibm !!
xristoforos89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 30 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 30 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αφού λέει δυο χρόνια εσύ γιατί λες άλλα ; Thinkpad είναι , να πάρει ο άνθρωπος να ρωτήσει τι παίζει !! Με λιγα λογια θελω να εξηγησω στο παιδι οτι το καταστημα ειναι ΜΑΠΑ και να μην το εμπιστευτει. Περνα μια βολτα απο το Ιλιον, και απλα δες το απ'εξω (δεν χρειαζεται καν να μπεις μεσα).. Θα συμφωνησεις με τα λεγομενα μου. Επισης το συγκεκριμενο καταστημα φερνει το 90% των προιοντων του παραεισαγωγες (τουλαχιστον στα λαπτοπ). Μπορεις να το καταλαβεις απο το οτι η μεταφραση στην περιγραφη γινεται μεσω google chrome ή πολλες φορες δεν γινεται καθολου (και απο τα αγγλικα windows φυσικα). Με λιγα λογια αν ειναι παραεισαγωγη: Δεν θα εχει εγγυηση το λαπτοπ του στην Ελλαδα.
etechnoshop.gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 30 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 30 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Καλησπερίζω όλους τους φίλους Είμαι ο διευθηντης πωλήσεων του e-technoshop.gr και θέλω να ρωτήσω τον xristoforos89 που μας ξερει σαν κατάστημα. Ο καθένας μπορεί ελέυθερα και δημοκρατικά να λέει την γνώμη του αλλα όχι οτι να ναι. Διακρίνω μια εμπάθεια και νομίζω οτι δεν είσαι κοντά στο μαγαζί...αν μπορείς να το αποδείξης θα ήταν οτι καλύτερο αλλιώς ας μην λέμε οτι θέλουμε.Οσο για τους φίλους μας στο σιτε όλα μας τα λαπτοπ είναι απο τις αντιπροσωπείες με ειδικές συμφωνίες και με εγγύηση απο τις εκάστοτε αντιπροσωπείες.Ας μήν λέμε οτι θέλουμε.Αλλα απο τον τρόπο γραφης και εκφρασης του xristoforos89 "Με λιγα λογια θελω να εξηγησω στο παιδι οτι το καταστημα ειναι ΜΑΠΑ και να μην το εμπιστευτει. Περνα μια βολτα απο το Ιλιον, και απλα δες το απ'εξω (δεν χρειαζεται καν να μπεις μεσα).. Θα συμφωνησεις με τα λεγομενα μου. Επισης το συγκεκριμενο καταστημα φερνει το 90% των προιοντων του παραεισαγωγες (τουλαχιστον στα λαπτοπ). Μπορεις να το καταλαβεις απο το οτι η μεταφραση στην περιγραφη γινεται μεσω google chrome ή πολλες φορες δεν γινεται καθολου (και απο τα αγγλικα windows φυσικα). Με λιγα λογια αν ειναι παραεισαγωγη: Δεν θα εχει εγγυηση το λαπτοπ του στην Ελλαδα. " χωρίς επιχειρήματα δείχνει την παιδικότητα της εκφρασης του. Ευχομαι καλά μπάνια και καλές διακοπές σε όλους τους τυχερούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.