{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Εάν απευθύνεσαι σε μένα όχι φίλος δεν το γνωρίζω το παλικάρι το έχω ψιλοκόψει το άθλημα ειδικά μετά το στρατό.
kalantas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 επειδη ενας τυπος εκανε αυτο το πραγμα με οπλο δε σημαινει οτι τα οπλα ειναι "κακα" η οτι ειναι κακο χομπυ. αυτος ηθελε να σκοτωσει και το εκανε. το ιδιο ευκολα θα μπορουσε να σκοτωσει κοσμο με το αμαξι του η με 1000 αλλουσ τροπους. αν εχεις βαλει κατι τετοιο στο μυαλλο σου δεν σε περιοριζει το μεσο. η προσβαση σε πυροβολα ισως να ειναι επικινδυνη "εν βρασμω ψυχης" οπου ομως ειναι επικινδυνο και το μαχαιρι που κοβεις το ψωμι, και το κατσαβιδι και οι γροθιες σου. γενικα εμενα μου αρεσουν τα οπλα και εκτως απο τα αεροβολα θελω να ριχνω και καμια με κανονικα για πλακα. αλλος κανει κατι εξτριμ πηγαινοντας στο γηπεδο, αλλος κανοντας μπαντζι τζαπμ εμενα μου αρεσουν τα οπλα δε το θεωρω κακο. εξαλου υπαρχει και η θεωρια οτι αν οπλοφορουσαν ολοι, η εγκληματικοτητα θα ηταν πολυ χαμηλοτερα καθως ολοι θα ειχαν λιγο πολυ την ιδια "δυναμη" οποτε ο φοβος θα φυλαγε τα ερμα που λενε
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 εξαλου υπαρχει και η θεωρια οτι αν οπλοφορουσαν ολοι, η εγκληματικοτητα θα ηταν πολυ χαμηλοτερα καθως ολοι θα ειχαν λιγο πολυ την ιδια "δυναμη" οποτε ο φοβος θα φυλαγε τα ερμα που λενε WoooooT?!? Για αυτό η αμερική δεν έχει καθόλου "εγκληματικότητα", γιατί τα πουλάνε σε convenience stores. Πλακα μας κανεις ρε φιλαράκι?!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.