Προς το περιεχόμενο

θα σηκωσει το τροφοδοτικο την 6870?

skatopaido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παλι θελω να το παιξω προπο κ θα πω οτι την σηκωνει..! (Εστω για boot στα windows) παντως την σηκωνει δεν την σηκωνει το τροφοδοτικο θελει αλλαγμα ετσι κ αλλιως..

android.png

Δημοσ.

Βέβαια, αν δεν την σηκώνει, να ξέρεις ότι θα καεί το τροφοδοτικό..

αυτο που λες, ειναι ατοπο..!!!

τουλαχιστον τα επωνυμα τροφοδοτικα, θεωρω οτι ειναι αδυνατον να καουν, ουτε και να καψουν τπτ! εχουν αρκετες δικλειδες ασφαλειας, ωστε να αποφευχθει κατι τετοιο.

αν ομως, μιλας για τροφοδοτικα του κιλου απο china μερια...., τοτε κανεις δεν ξερει!

Δημοσ.

αυτο που λες, ειναι ατοπο..!!!

τουλαχιστον τα επωνυμα τροφοδοτικα, θεωρω οτι ειναι αδυνατον να καουν, ουτε και να καψουν τπτ! εχουν αρκετες δικλειδες ασφαλειας, ωστε να αποφευχθει κατι τετοιο.

αν ομως, μιλας για τροφοδοτικα του κιλου απο china μερια...., τοτε κανεις δεν ξερει!

Τι είπα και παραπάνω ότι το τροφοδοτικό ήταν no name..!

Δημοσ.

ναι οκ. εγω λεω για το Tt που εχει ο φιλος. επειδη δεν ειναι noname, καλυτερα να το δοκιμασει πρωτα, μην δινει λεφτα χωρις λογο...!!

Δημοσ.

Όπως είπαν και τα παιδιά δοκίμασε το επίσης εάν δουλέψει βαλε πράγματα στης usb θήρες να δεις εάν θα της σηκώσει και εκείνες

σιγα το ρευμα που τραβανε τα Usb! :confused:

το πολυ 5watt το καθενα να τραβηξει :rolleyes:

Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι να τη σηκωσει για να μπει απλα στα windows και ιντερνετ,θελει να παιζει βαρια παιχνιδια που η καρτα θα φορτωνεται πολθ,crysis 2 κτλ.παρηγειλα την 6870 msi hawk στα 180ε αλλα πιστευω πως θα το ρισκαρουμε,πιο πιθανο ειναι να κανει reboot το pc η να σβηνει απλα παρα να καει το πελεκουδι απο την οποια εμπειρια μου

Δημοσ.

- Θα μπουτάρει κανονικά.

Σε games όμως και full load,αν δουλεύει,θα ζορίζεται(αν μπορεί να δώσει στη +12V γραμμή,29Α,αν...).

(+12V1@14A) + (+12V2@15A) = 29Α

- Και σε αυτή την περίπτωση μετά 15΄-30΄,θα γίνεται φουρνάκι(Efficiency> 70% ) που κάνει reboot...

Με λίγα λόγια θα θυμίζει την περίπτωση που ξανασυζητήθηκε πριν λίγες μέρες εδώ... http://www.insomnia.gr/topic/415112-%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CF%89-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1/

Της ίδιας κατηγορίας τροφοδοτικά είναι.

Δυστυχώς θαύματα έπαψαν να γίνονται.

Το σύστημα αυτό σε full load θέλει στη γραμμή +12V γύρω στα 30Α,(Υποθέτω ότι έχει cpu ATHLON II 95w)

άρα χρειάζεται ποιοτικό τροφοδοτικό(και όχι TR2) που μπορεί να δώσει σε αυτήν 34-40Α.

Όσον αφορά τα τροφοδοτικά γενικά,να θυμήσω ότι και στα επώνυμα,''όταν ζορίζονται'',συχνά οι πυκνωτές κάνουν μπάμ!

Έχω δεί πολλά τέτοια,τα τελευταία χρόνια, (Antec,HEC,Seasonic,Tagan).

Δημοσ.

για να μην φτιαξω νεο θεμα, μιας και η καρτα που θα παρει ο φιλος μου ειναι στην ιδια κατηγορια με αυτην..

αυτο το τροφοδοτικο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Builder-Series-CX430-V2-430W-PSU-80-CMPSU-430CXV2EU.htm

πιστευω σηκωνει την 6850, ε?

Δημοσ.

του εχω επιλέξει κάποια κομμάτια από το plaisio, είπα αυτήν την φορά να φτιάξω σύστημα με την εμπειρία και να μην σας ρωτισω :rolleyes:

x4 athlon 3ghz

4gb 1333mhz ddr3

6850

msi 760GM

hdd

κουτι

και ενα dvd

οθονη του διαλεξα αυτην απο εδω

http://www.eager.gr/...&cat=124&page=1

ηθελε full hd και το πλαισιο ειχε μια sumsung που δεν μαρεσε..

και εγω ετσι ειπα, λογικα το σηκώνει, αφου το δικο μου τροφοδοτικο ειναι λιγο χειροτερο απο αυτο και εχω την 260 που τραβα ενα σωρο ρευμα :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...