geram Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Παιδιά καλημέρα. Θέλω να αγοράσω 4 ηχεία τα οποία να τροφοδοτούνται οπωσδήποτε και από USB είσοδο. Ο σκοπός μου είναι να τα συνδέσω στο laptop και να παίζω μουσική μέσα από το laptop σε ένα beach bar. Καταλαβαίνετε πως πρέπει να έχουν την μεγαλύτερη δυνατή ισχύ. Κάποια πρότααση; Ευχαριστώ
stm00192 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Για τι μεγεθος beach bar μιλαμε ??? διοτι αυτό που θέλεις να κάνεις είναι ουσιαστικά αδύνατο!! Δεν υπαρχουν τοσο δυνατα ηχεια που να τροφοδοτούνται απο usb!! Τα usb ηχεία ειναι καθαρά για προσωπική χρήση και στο 90% των περιπτώσεων δεν ξεπερνάνε τα 10Watt. Αν μιλάμε για μεγάλο beach bar που χρειάζεται ισχυρή ηχητική εγκατάσταση... τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις μια επαγγελματική καρτα usb η οποία θα συνδέεται σε κάποιο ισχυρό ενισχυτη από τον οποίο θα τροφοτουνται τουλάχιστον 2 πολύ δυνατά ηχεία πχ (1000 watt). Οπως καταλαβάινεις μιλάμε για πολλά χρήματα και για επαγγελματική εγκατάσταση για την οποία καλό θα ήταν να απευθηνθείς σε εξειδικευμένο κατάστημα!!
geram Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μα το γνωρίζω ότι δεν μπορούν να τροφοδοτηθούν από τον υπολογιστή. Τροφοδοσία θα έχουν δική τους. Απλώς η πηγή εισόδου του ήχου να είναι USB.
stm00192 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 μονο μέσω εξωτερικής usb καρτας ήχου μπορεί να γίνει αυτό.... δεν νομίζω ότι υπαρχουν τετοιου είδους ηχεία με usb!!
evoracing Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δεν έχεις υποδοχή για ακούστηκα στο laptop????
geram Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δυστυχώς δεν γνωρίζω τι είναι το usb dac. Αν πάρω έξοδο ήχου από την υποδοχή των ακουστικών υπάρχει κάποια λύση;
evoracing Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 φίλε μου ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα σου???
geram Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Παιδιά συγγνώμη άδικα σας παίδευα. Είχα δεί μία τέτοια εγκατάσταση και ήθελα παρόμοια. Αυτό που δεν είχα καταλάβει ήταν ότι τα ηχεία ήταν ενεργά δηλαδή είχαν ενισχυτή ενσωματωμένο και ότι το laptop συνδεόταν πάνω σε ένα μίκτη. Οπότε έχουμε ένα ηχοσύστημα με πηγή εισόδου το laptop. Άνοιξα ένα άσχετο thread γιατί απλά δεν ρώτησα πως γίνεται και βγάζει ήχο από το laptop. Έκανα και εγώ το ίδιο λοιπόν. Ευχαριστώ όλους όσους προσπάθησαν να βοηθήσουν και ζητώ και πάλι συγγνώμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.