MsquitoPrincess Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Αποφασίζω να καθαρίσω και να φτιάξω σακ βουαγιάζ εδώ και μιάμιση ώρα. Αυτό δεν αλλάζει ποτέ, έτσι; Μέχρι να πεθάνουμε, θα πρέπει να καθαρίζουμε και να φτιάχνουμε βαλίτσες πριν το ταξίδι και θα βαριόμαστε κάθε φορά όλο και πιο πολύ.
Chrisxxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δεν αλλάζει ποτε, εγώ τα ετοιμάζω πάντα τελευταια στιγμή, βεβαια παντα ξεχνάω κατι αλλά αυτό θα γινόταν έτσι κι αλλιως.
status Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Αποφασίζω να καθαρίσω και να φτιάξω σακ βουαγιάζ εδώ και μιάμιση ώρα. Αυτό δεν αλλάζει ποτέ, έτσι; Μέχρι να πεθάνουμε, θα πρέπει να καθαρίζουμε και να φτιάχνουμε βαλίτσες πριν το ταξίδι και θα βαριόμαστε κάθε φορά όλο και πιο πολύ. Ε, μπορείς να την ετοιμάζεις κατα την διάρκεια της εβδομάδας, σιγάάάάάάά, σιγάάάάάά και να είσαι ready to go. αλλά μετά ίσως να βαριέσαι να την σηκώσεις..;ρ
Marria Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Εγω βαριεμαι πιο πολυ το μετα, οταν θα πρεπει να βγαλω τα πραγματα απο την βαλιτσα και να τα βαλω παλι πισω στις ντουλαπες..
Sellers Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Αποφασίζω να καθαρίσω και να φτιάξω σακ βουαγιάζ εδώ και μιάμιση ώρα. Αυτό δεν αλλάζει ποτέ, έτσι; Μέχρι να πεθάνουμε, θα πρέπει να καθαρίζουμε και να φτιάχνουμε βαλίτσες πριν το ταξίδι και θα βαριόμαστε κάθε φορά όλο και πιο πολύ. Που πας?
Chrisxxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Εγω βαριεμαι πιο πολυ το μετα, οταν θα πρεπει να βγαλω τα πραγματα απο την βαλιτσα και να τα βαλω παλι πισω στις ντουλαπες.. Γιατι να το κανεις αυτο;
Lucifer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Αποφασίζω να καθαρίσω και να φτιάξω σακ βουαγιάζ εδώ και μιάμιση ώρα. Αυτό δεν αλλάζει ποτέ, έτσι; Μέχρι να πεθάνουμε, θα πρέπει να καθαρίζουμε και να φτιάχνουμε βαλίτσες πριν το ταξίδι και θα βαριόμαστε κάθε φορά όλο και πιο πολύ. που πας
FilipposMD Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ξέρω άτομο που έχει πάντα έτοιμες δύο βαλίτσες. Μία για σύντομα ταξίδια και μία για πιο μεγάλα! Ταξιδεύει πολύ συχνά βέβαια. Επίσης, Μοσκίτο, το καθάρισμα δεν θεωρείται καθόλου απαραίτητο από πολλούς
Marria Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Γιατι να το κανεις αυτο; Εσυ τα αφηνεις ολα στην βαλιτσα?
MsquitoPrincess Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ε, μπορείς να την ετοιμάζεις κατα την διάρκεια της εβδομάδας, σιγάάάάάάά, σιγάάάάάά και να είσαι ready to go. αλλά μετά ίσως να βαριέσαι να την σηκώσεις..;ρ Ε κατά τη διάρκεια το κάνω. Τετάρτη είναι, Παρασκεύη φεύγω. Που πας? Πάω πάρα πολύ μακριά στο Ρέθυμνο. Επίσης, Μοσκίτο, το καθάρισμα δεν θεωρείται καθόλου απαραίτητο από πολλούς Εγώ παθαίνω ψυχαναγκασμό.Πώς το ξεπερνάμε αυτό γιατρέ μου;
FilipposMD Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ παθαίνω ψυχαναγκασμό.Πώς το ξεπερνάμε αυτό γιατρέ μου; Μπορώ να σε βοηθήσω, να έρχεσαι να καθαρίζεις και τα δικά μου για να εκτονώνεσαι. Θα δεχτώ να προσφέρω τη βοήθειά μου με συμβολική αμοιβή 100 ευρώ τη φορά.
Marria Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 2 τηλ ειχα σημερα απο Wind, με το ζορι να παω στο δικτυο τους.
Chrisxxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Εσυ τα αφηνεις ολα στην βαλιτσα? Τα εχω αφησει μεχρι και διμηνο στη βαλιτσα η οποια μαλιστα ήταν διπλα στη ντουλάπα. Καποια στιγμη αδειασε και μπορεσα να την βαλω στην αποθηκη. Ε κατά τη διάρκεια το κάνω. Τετάρτη είναι, Παρασκεύη φεύγω. Long planning. Και γω παρασκευη φευγω, σημερα έπλυνα μαλιστα ΟΛΑ τα πιατα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις