Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεφτερ Ευοσμο;;; Κανα μαγαζακι ανατολικά προς κόσμος - ικεα δεν έχουμε; :P

Επίσης γιατι τον συνέλαβαν; Υποτιθεται ότι το κρατος υποστηρίζει τους νέους αγρότες.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Αυτά δεν είναι τίποτα. Στο Ρέθυμνο τον τελευταίο μήνα, έχουν σκάσει 2 περιστατικά παιδεραστίας από γυμναστές. Το ένα σκηνικό με ανήλικα αγοράκια, το άλλο με κοριτσάκια.

Χθες συλλάβανε το δεύτερο, ο τύπος έπιασε μαχαίρι και το κάρφωσε στην κοιλιά του και σήμερα πέθανε.

Τα ναρκωτικά, είναι πταίσμα που λέτε.

Δημοσ.

Αυτό έπρεπε να το σκεφτείς νωρίτερα. Τώρα είναι αργά.

διάλογος με τον κουμπαράκο μου, και νονό του ιού, πριν κάνα μήνα, που μελετάμε πώς θα κλείσουμε το μπαλκόνι να το κάνουμε δωμάτιο για τον μεγάλο, γιατί δεν χωράει με τα δυό γκομενάκια, θα του φάνε την ψυχή:

-ε πρέπει να το ξεκινήσεις σιγά σιγά μαλάκα, μεγαλώνει το παιδί

-εντάξει μωρέ, μικρός είναι ακόμα

-τι μικρός ρε, σε λίγο θα αρχίζει να τον παίζει, τι θα κάνει το παιδί, θα κλειδώνεται στην τουαλέτα;

- :fear: :cry:

...(έχουμε μια ψιλοεξτρήμ ιδέα για το πώς θα γίνει)...

-ναι μαλάκα, αλλά πρέπει να είναι σταθερό

-ε εντάξει μωρέ, δεν θα αντέξει; Δεν θα παίζει μπάλα κει μέσα

-ναι, αύριο μεθαύριο θα μαζευτούν πεντέξι φίλοι να πιούν κάνα μπάφο, μη βρεθούν στον κάτω όροφο όλοι μαζί

- :cry: :cry: :cry: ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΡΕ;

:D :D

Δημοσ.

Για τον γιο σου το μπαοκι λετε ε; Δεν του εφτανε που ειναι μπαογκ θα έχει και αλλα :P

Επίσης Λεφτερ τώρα ειναι ευκαιρία να καλύψεις κανα μπαλκόνι - ημιυπαίθριο που τα νομιμοποιουν ολα με λίγα χρηματα..

Δημοσ.

Μου τα έχει πει ενας φίλος που κανει τις νομιμοποιήσεις (πολιτικος μηχανικος), πολλοι στη Χαλκιδικη ριχνουν τον σκελετό σε 2-3 μέρες παράνομα, λενε ότι ειναι από παλιά και μετά πληρώνουν το πρόστιμο και το νομιμοποιούν. Τοιχους και λοιπες ιστορίες όταν έχουν λεφτα.

Δημοσ.

Μου τα έχει πει ενας φίλος που κανει τις νομιμοποιήσεις (πολιτικος μηχανικος), πολλοι στη Χαλκιδικη ριχνουν τον σκελετό σε 2-3 μέρες παράνομα, λενε ότι ειναι από παλιά και μετά πληρώνουν το πρόστιμο και το νομιμοποιούν. Τοιχους και λοιπες ιστορίες όταν έχουν λεφτα.

ΠΟΛΛΛΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!!!

Για να ψαχουλευτώ λίγο. Μέχρι πότε τρέχει αυτή η νομιμοποίηση άραγες;

Δημοσ.

ΠΟΛΛΛΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!!!

Για να ψαχουλευτώ λίγο. Μέχρι πότε τρέχει αυτή η νομιμοποίηση άραγες;

Νομίζω είπαν μέχρι το Μαρτιο αλλά θα παρει σιγουρα παραταση γιατι αν και όλοι τρέχουν να νομιμοποιήσουν υπολογίζουν ότι ουτε το 30% των σπιτιων δεν έχουν καλύψει ακόμα.

Το θεμα ειναι να προλάβεις να κανεις τον σκελετό πριν σου φέρουν καμια πολεοδομία, με τους γείτονες πως τα πας; :P

Δημοσ.

Εκλεισα τρενο για πανω μεθαυριο. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΙΟΝΑΚΙ

Σαλλι δε νομιζω να ανεβαινει τραινο μεχρι μεθαυριο. Μονο ελκηθρα απο αυριο ετσι οπως το κοβω...

Για πόσο πάνω μιλάμε ρε παιδιά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...