Marria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 I am Marria's bitch and she can use me as she pleases. Τι κανεις για ενα βιβλιο
status Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Java ή τα βιβλία του ΕΑΠ που δεν δίνει. Java= μπρος, βιβλία ΕΑΠ = πίσω;ρ
Marria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Java ή τα βιβλία του ΕΑΠ που δεν δίνει. Μεσα επεσες. Το βιβλιο ειναι για την Pascal.
Obsidian Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 ΕΑΠ πληροφορικής έβγαλες; Απ'οσο ξέρω τα μαθηματικά εκεί είναι δυσθεώρητης δυσκολίας.
Marria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 ΕΑΠ πληροφορικής έβγαλες; Απ'οσο ξέρω τα μαθηματικά εκεί είναι δυσθεώρητης δυσκολίας. Πηγα για ενα χρονο ναι, αλλα δεν ηθελα να συνεχισω γιατι δεν με ενδιαφερει ο προγραμματισμος. Εχουν δικιο για την δυσκολια.
chill Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Χαχαχαχα παρολο που δεν το ηξερα το συγκεκριμενο τραγουδι, σκεφτηκα να δοκιμασω την τυχη μου Δεν το ξερες....Έλεος ffs Που να πιάσει φωτιά η λαδόκολλα και να καταστραφεί και που να σηκωθεί παλιρροϊκό κύμα που να πλήξει το ostria και μόνο
Marria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Τότε γιατί πήγες ΕΑΠ Πληροφορικής; Μεγαλη ιστορια. @chill Εισαι πολυ κακος, ασε ησυχη την Λαδοκολλα και την Οστρια :/
chill Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 @chill Εισαι πολυ κακος, ασε ησυχη την Λαδοκολλα και την Οστρια :/ 72 τραγούδια έχει ο Θεούλης (τα χω μετρήσει ΝΑΙ). Μάθε 10, πάρε με τηλ. αύριο να με τα τραγουδήσεις και υπόσχομαι να αφήσω ανέγγιχτες λαδοκολοστριες στις οποίες σημειωτέων ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΠΟΤΕΣ!!!! Αυτό το καλοκαίρι όμως θα πάμε ΘΕΑ εεεεεεε
Marria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 72 τραγούδια έχει ο Θεούλης (τα χω μετρήσει ΝΑΙ). Μάθε 10, πάρε με τηλ. αύριο να με τα τραγουδήσεις και υπόσχομαι να αφήσω ανέγγιχτες λαδοκολοστριες στις οποίες σημειωτέων ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΠΟΤΕΣ!!!! Αυτό το καλοκαίρι όμως θα πάμε ΘΕΑ εεεεεεε Kαι ολο αυτο το μαρτυριο για να αφησεις ησυχες τις λαδολοστριες? δεν με λυπασαι?
chill Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μαρτύριο λέει.......ε όχι Ούτε καλημέρα από εδώ και πέρα Δεν θα σε τραγουδήσω ποτές "Καλημέρα, θα είμαι δίπλα σου εκεί όλη μέρα δεν σε ξεχνάω μια στιγμή Καλημέρα θα είμαι δίπλα σου εκεί όλη μέρα η μόνη σκέψη μου είσαι εσύ" ΠΟΤΕΣ ΟΜΩΣ!!!!!
Marria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 πΟΤΕ των ποτων? Μην λες καλημερα κακιασμενο, λεγε κατευθειαν καλησπερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις