alexzzz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Καλή χρόνια σε όλους και σκατά στον Λούσι... ξέρει αυτός!
FilipposMD Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Καλή χρόνια σε όλους και σκατά στον Λούσι... ξέρει αυτός! Δυσκοιλιότητα; Καλή χρονιά!
athlios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 καλή χρονιά κούκλε! *Χρονια πολλα να χαιρεσαι την αδυναμια σου , αλλα κερασμα δε βλεπω τσιπη.
Marria Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Καλη χρονια παιδια ! Πολυ κουραστικη μερα σημερα, πριν λιγο τελειοσε το τραπεζι και το απογευμα εχει θεατρο.
freedubus Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Πολύ κουραστική όντως. Αρχικά τελείωσε το αρνί και το μοσχάρι, πριν λίγο τελείωσε το κοτόπουλο, τώρα τελειώνει η βασιλόπιτα και το απόγευμα έχει χοιρινό.
vocals_ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Άντε καλή χρονιά να έχουμε. Τι φαγητά και θέατρα ρε, εγώ με ύπνο απ'το χθεσινό ξενύχτι(που έγινε της πόρνης) και διάβασμα θα τη βγάλω σήμερα.
alexzzz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Απλά μακαρόνια και πολύ νερό σήμερα για να συνέλθουμε...
viper2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Άντε καλή χρονιά να έχουμε. Τι φαγητά και θέατρα ρε, εγώ με ύπνο απ'το χθεσινό ξενύχτι(που έγινε της πόρνης) και διάβασμα θα τη βγάλω σήμερα. επαγγελματισμος
vocals_ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 επαγγελματισμος pardon? Απλά μακαρόνια και πολύ νερό σήμερα για να συνέλθουμε... Story of my life(για σήμερα). Έχω πιει όλο το Θερμαϊκό να ούμε.
Marria Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Πολύ κουραστική όντως. Αρχικά τελείωσε το αρνί και το μοσχάρι, πριν λίγο τελείωσε το κοτόπουλο, τώρα τελειώνει η βασιλόπιτα και το απόγευμα έχει χοιρινό. Ολα αυτα? Εμεις μονο γαλοπουλα ειχαμε σημερα, και κοψαμε ξανα και την βασιλοπιτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις