leftermann Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Γεννήθηκε στη Ρώμη κατά τον 2ο αι. από πλούσιους γονείς. Ο πατέρας του ήταν ύπατος της Ρώμης. Η μητέρα του Ανθία ( της Ευανθίας γόνος, στιχηρό Εσπερινού) έγινε χριστιανή ακούοντας το κήρυγμα από μαθητές του Απ. Παύλου. Αυτή ανέλαβε και το βάρος της ανατροφής του μικρού Ελευθέριου μετά το θάνατο του πατέρα που συνέβη λίγο καιρό μετά τη γέννηση του. Η Ανθία του έδωσε χριστιανική ανατροφή και τον συνέδεσε με τον επίσκοπο της Ρώμης Ανίκητο (155-166). Ο επίσκοπος βλέποντας την θερμουργό πίστη και την ενάρετη ζωή του εφήβου Ελευθέριου τον χειροτόνησε διάκονο στα 15 του χρόνια. Στη ηλικία των 17 ετών χειροτόνησε σε πρεσβύτερο τον αφοσιωμένο στην αποστολή του Ελευθέριο και στην ηλικία των 20 ετών του ανέθεσε τον επισκοπικό θρόνο της περιοχής του Ιλλυρικού, σημερινής Αλβανίας με έδρα την Αυλώνα. Ταμάμ! Totally me! Λες να το κάνω από τώρα;
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ταμάμ! Totally me! Λες να το κάνω από τώρα; Ναι... και κάνε αμέσως και ένα post σε κάποια από τα windows, software ή mobile software... δεν έχω μπανάρει ακόμα κανέναν
leftermann Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 γαμώτο, εξαφανίστηκε το θρεντ με το καημένο το κωλαράκ... εεε, το καημένο το σκυλάκι. Ναι... και κάνε αμέσως και ένα post σε κάποια από τα windows, software ή mobile software... δεν έχω μπανάρει ακόμα κανέναν Ντηλ, αν κανονίσεις να σβηστεί κείνο το μήνυμα που λέγαμε πριν...
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 δεν μπορώ είπαμε... ιτ ιζ αουτ οφ μαϊ τζουροστιξιον
leftermann Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 έλα τώρα. Μια κλίκα είστε όλοι. Πώς σβήνει ο μπάτσος μια κλήση ξερωγώ του φίλου του πάρκαρε στην διάβαση; Κάπως έτσι. Με τα κονέ.
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 έλα τώρα. Μια κλίκα είστε όλοι. Πώς σβήνει ο μπάτσος μια κλήση ξερωγώ του φίλου του πάρκαρε στην διάβαση; Κάπως έτσι. Με τα κονέ. καμιά καλή μετάθεση για το ανιψάκι μου... μην μπανάρεις τον τάδε, καλό παιδί είναι κατά βάθος, απλά ξέφυγε... δώσε μου εκείνο το οικόπεδο μπροστά από το μοναστήρι να σου δώσω μια μισοφαγωμένη πίτσα από χτες... όλα έτσι ξεκινάνε
leftermann Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αι σιχτίρ. Περίμενα να βγάλω άκρη με πόντιο. Τι μαλάκας που είμαι. ΠΑΛΙΟΨΑΡΑ. Γρουμφ. Καληνύχτα.
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Με τούτα και με κείνα δεν είδα το top gear... τιριμι σιχτίρι μι... κλείνω και εγώ, τα λέμε αύριο
slygeo87 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Θα μου πει ένας χριστιανός αν σήμερα Δευτέρα είναι εργάσιμη;
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Θα μου πει ένας χριστιανός αν σήμερα Δευτέρα είναι εργάσιμη; το είδα το ποστ σου αλλά δεν ξέρω... εγώ αύριο δεν θα πάω πάντως, χωρίς να μου πει κανείς. Μόνος μου το είπα.
FilipposMD Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Θα μου πει ένας χριστιανός αν σήμερα Δευτέρα είναι εργάσιμη; Γενικά εργάσιμη είναι, αλλά τα καταστήματα όλα είναι κλειστά. Το δημόσιο πχ δουλεύει υποτίθεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις