gang Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Πήγα ταχυδρομείο και πήρα το δέμα αλλά έβαλαν μέσα και κάτι που δεν είχα παραγγείλει, και δεν υπάρχει καν στην σελίδα τους βόμβα θα είναι...
Lucifer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Metal & hardcore = http://www.youtube.c...h?v=5HS8joh6T30 Άκου το Same Difference.
stavi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 νομίζω ότι αν εμφανιστώ σε καμιά συνάντηση, θα πετάτε ντομάτες και χλέπες.... θα πάρετε από πίσω το λεωφορείο και θα το λιθοβολείτε χαχααχαχαχαχαχαχαχα
stavi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 λοιπόν, ορκίζομαι εδώ στο ινσομνια.. που είναι σαν βίβλος, ένα πράμα, ότι δε θα ξαναπώ... αυτά που λέω τέλος πάντων.. θα προσπαθήσω να είμαι σοβαρή... επ σοβαρή!!!
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 πλάκα μας κάνεις; εγώ περιμένω εναγωνίως το επόμενο τόπικ που θα ανοίξεις. Ετοίμασα μπίρες και κάσιους και τώρα στρίβω με εφημεριδόχαρτο, ολόκληρη σελίδα
stavi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 ρε'συ καλά περνάμε, αλλά μαλακίζομαι εδώ μέσα... πρέπει να κάτσω να διαβάσω γερμανικά, θα πάω στη συνέντευξη και θα γίνω ρεντίκολο,, και καλά άριστα γερμανικά και δε θα ξέρω να γράψω ένα mail...
FilipposMD Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 ρε'συ καλά περνάμε, αλλά μαλακίζομαι εδώ μέσα... Αν δεν σκέφτεσαι κάποιον ξετσίπωτο, δεν βλέπω το πρόβλημα. Κατά τα άλλα, πιθανώς προορίζομαι για θείος. Αμ πως! Alexzzz, θέλω τα φώτα σου.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 γιατί δε μ' αφήνει ν αγράψω σε άλλη γλώττα; kannst du nich' mal 'ne mail schreiben? kein problem! ich kann dich unterrichten - unter bedingungen...
stavi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 σίγουρα, έχει ένα σωρό ενδιαφέροντα πράγματα το φόρουμ κι εγώ το μόνο που κάνω είναι να γράφω μπούρδες και να βλέπω βιντεάκια... δε κοιτάω να μάθω τίποτα.... άχρηστη ρε παιδί μου. . .
alexzzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Κατά τα άλλα, πιθανώς προορίζομαι για θείος. Αμ πως! Alexzzz, θέλω τα φώτα σου. Ο ρόλος σου είναι πανεύκολος: Αρχικά τσιρίζεις σαν γκόμενα και μόλις γεννηθεί το μπεμπέ κάνεις όλα αυτά που κορόιδευες στους άλλους. --- ιν αδερ νιουζ
Προτεινόμενες αναρτήσεις