Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

εχω εργασια due σημερα.

μαντεψτε ποσο την παλεύω

οι πιθανότητες να την κάνω πλησιάζουν αυτές του γαύρου να σηκώσει το γιουρόπα φέτος.

Δημοσ.

εχω εργασια due σημερα.

μαντεψτε ποσο την παλεύω

οι πιθανότητες να την κάνω πλησιάζουν αυτές του γαύρου να σηκώσει το γιουρόπα φέτος.

Σιγουράκι δηλαδή!

Πάντως, εγώ θα πάω αντίθετα στο ρεύμα και θα πω ότι σήμερα έκλεισα πολλές εκκρεμότητες στη δουλειά και την πάλεψα καλύτερα κι απ' αυτόν:

images?q=tbn:ANd9GcTjNJDKgVjrSzxlMYcuG9biTUzh7X7Uh7ppVZs3p6_B4SN_eU5hWe3aNn8mOA

Δημοσ.

BMW X5.

~14 μέτρα χώρος στάθμευσης.

"Συγγνώμη νεαρέ, μπορείς να με βοηθήσεις... είναι του άντρα μου και..."

3rd party facepalm

Δημοσ.

cougar...

Τέτοια φάση.

Εν τω μεταξύ iphone white, τσάντα και χρήματα, χύμα στο κάθισμα του συνοδηγού.

"Chicago έχουμε γίνει κύριε Ευαγγελάτε!!!"

Δημοσ.

Πρώτη μέρα στο γραφείο για το 2012, ένα βουνό γραφειοκρατία, με άλλαξαν και γραφείο, αναβαθμίστηκα φτου μου, 2 deadlines για μεθαύριο, ταξίδι την τετάρτη για δουλεια χωρίς να έχω προετοιμάσει σχεδον τίποτα και είναι πολλά, καμιά 20ρια ημέηλ με μαλακίες να απαντηθούν, ο αποπάνω μου να λείπει, μετακομίζω και γράφω 2 proposals τα οποία είναι το ίδιο άλλα πρέπει να φαίνονται διαφορετικά.

Έχει και πλεονεκτήματα να έχεις τζετ λαγκ, ξεκινάς να δουλεύεις απο τις 5 το πρωί με την ελπίδα να σταματήσεις στη 1 και κάτι: @@ με το συμπάθιο.

Δημοσ.

Πρώτη μέρα στο γραφείο για το 2012, ένα βουνό γραφειοκρατία, με άλλαξαν και γραφείο, αναβαθμίστηκα φτου μου, 2 deadlines για μεθαύριο, ταξίδι την τετάρτη για δουλεια χωρίς να έχω προετοιμάσει σχεδον τίποτα και είναι πολλά, καμιά 20ρια ημέηλ με μαλακίες να απαντηθούν, ο αποπάνω μου να λείπει, μετακομίζω και γράφω 2 proposals τα οποία είναι το ίδιο άλλα πρέπει να φαίνονται διαφορετικά.

Έχει και πλεονεκτήματα να έχεις τζετ λαγκ, ξεκινάς να δουλεύεις απο τις 5 το πρωί με την ελπίδα να σταματήσεις στη 1 και κάτι: @@ με το συμπάθιο.

γιαυτο παιρνεις και τα χονδρα τα φραγκα

εεεεμμ

Δημοσ.

funny-to-do-list.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...