Chrisxxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ok, αντιπαθω τους καπνιστες περισσότερο από τους μοντς. Ταπ, ταπ (φιλικο χτυπημα στην πλατη).
Marria Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Πφφ βαριεμαι και εχω και δουλεια να κανω, κλασσικα δεν θα κανω τιποτα σημερα..
Pantelwolf Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 εχω εργασια due σημερα. μαντεψτε ποσο την παλεύω οι πιθανότητες να την κάνω πλησιάζουν αυτές του γαύρου να σηκώσει το γιουρόπα φέτος.
FilipposMD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 εχω εργασια due σημερα. μαντεψτε ποσο την παλεύω οι πιθανότητες να την κάνω πλησιάζουν αυτές του γαύρου να σηκώσει το γιουρόπα φέτος. Σιγουράκι δηλαδή! Πάντως, εγώ θα πάω αντίθετα στο ρεύμα και θα πω ότι σήμερα έκλεισα πολλές εκκρεμότητες στη δουλειά και την πάλεψα καλύτερα κι απ' αυτόν:
caution Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 BMW X5. ~14 μέτρα χώρος στάθμευσης. "Συγγνώμη νεαρέ, μπορείς να με βοηθήσεις... είναι του άντρα μου και..." 3rd party facepalm
caution Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Προσεγμένη, 3ης ηλικίας. Milf material για σοβαρά ανώμαλους, θα έλεγα.
caution Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 cougar... Τέτοια φάση. Εν τω μεταξύ iphone white, τσάντα και χρήματα, χύμα στο κάθισμα του συνοδηγού. "Chicago έχουμε γίνει κύριε Ευαγγελάτε!!!"
insomniaK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Πρώτη μέρα στο γραφείο για το 2012, ένα βουνό γραφειοκρατία, με άλλαξαν και γραφείο, αναβαθμίστηκα φτου μου, 2 deadlines για μεθαύριο, ταξίδι την τετάρτη για δουλεια χωρίς να έχω προετοιμάσει σχεδον τίποτα και είναι πολλά, καμιά 20ρια ημέηλ με μαλακίες να απαντηθούν, ο αποπάνω μου να λείπει, μετακομίζω και γράφω 2 proposals τα οποία είναι το ίδιο άλλα πρέπει να φαίνονται διαφορετικά. Έχει και πλεονεκτήματα να έχεις τζετ λαγκ, ξεκινάς να δουλεύεις απο τις 5 το πρωί με την ελπίδα να σταματήσεις στη 1 και κάτι: @@ με το συμπάθιο.
viper2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Πρώτη μέρα στο γραφείο για το 2012, ένα βουνό γραφειοκρατία, με άλλαξαν και γραφείο, αναβαθμίστηκα φτου μου, 2 deadlines για μεθαύριο, ταξίδι την τετάρτη για δουλεια χωρίς να έχω προετοιμάσει σχεδον τίποτα και είναι πολλά, καμιά 20ρια ημέηλ με μαλακίες να απαντηθούν, ο αποπάνω μου να λείπει, μετακομίζω και γράφω 2 proposals τα οποία είναι το ίδιο άλλα πρέπει να φαίνονται διαφορετικά. Έχει και πλεονεκτήματα να έχεις τζετ λαγκ, ξεκινάς να δουλεύεις απο τις 5 το πρωί με την ελπίδα να σταματήσεις στη 1 και κάτι: @@ με το συμπάθιο. γιαυτο παιρνεις και τα χονδρα τα φραγκα εεεεμμ
Marria Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ετσι ειναι οι μεγαλοι μπιζνεσμαν.. πολυασχολοι ανθρωποι...
caution Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Πρώτη μέρα στο γραφείο για το 2012, ένα βουνό γραφειοκρατία, με άλλαξαν και γραφείο, αναβαθμίστηκα φτου μου, 2 deadlines για μεθαύριο, ταξίδι την τετάρτη για δουλεια χωρίς να έχω προετοιμάσει σχεδον τίποτα και είναι πολλά, καμιά 20ρια ημέηλ με μαλακίες να απαντηθούν, ο αποπάνω μου να λείπει, μετακομίζω και γράφω 2 proposals τα οποία είναι το ίδιο άλλα πρέπει να φαίνονται διαφορετικά. Έχει και πλεονεκτήματα να έχεις τζετ λαγκ, ξεκινάς να δουλεύεις απο τις 5 το πρωί με την ελπίδα να σταματήσεις στη 1 και κάτι: @@ με το συμπάθιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις