Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Θα στρώσεις εσύ ποτέ;

Δύσκολα με βλέπω. Δεύτερη μέρα που ξυπνάω στο κακό μου το χάλι. Μια συμβουλή δώσε γιατρέ.

Δημοσ.

Δύσκολα με βλέπω. Δεύτερη μέρα που ξυπνάω στο κακό μου το χάλι. Μια συμβουλή δώσε γιατρέ.

έρχομαι να σε τρίψω μαναμ'

Δημοσ.

Ξενυχτοτσιπουρομεζεδοξύδιαγάρα.

[pol.correct]Βόλτα στην αγορά, μετά γλυκάκι και καφέ, μετά γεμίζεις τη μπανιέρα με γάλα μονόκερου και κάθεσαι μέσα για πεντέξι ώρες, μετά σε μαλακό κρεβατάκι τρελίτσες.[/pol.correct]

Δημοσ.

Ξενυχτοτσιπουρομεζεδοξύδιαγάρα.

[pol.correct]Βόλτα στην αγορά, μετά γλυκάκι και καφέ, μετά γεμίζεις τη μπανιέρα με γάλα μονόκερου και κάθεσαι μέσα για πεντέξι ώρες, μετά σε μαλακό κρεβατάκι τρελίτσες.[/pol.correct]

1. Δουλεύω.

2. Δεν έχω μπανιέρα.

3. Τρελίτσες; Ρηλη;

*Το γάλα μονόκερου είναι το μόνο εύκολο.

Δημοσ.

Το κορίτσι θέλει θάλασσα Αλέκε.

στις 8 και 30 που πέρασα από την θάλασσα, κανένα κορίτσι δεν θα την ήθελε.

• Super Moderators
Δημοσ.

1. Δεν είναι πρόβλημα αυτό, ακόμη κι αν έχεις πάει ήδη στη δουλειά, οπότε πιάσε thespian repertoire.

2. Ντους; Ποτιστήρι, στην ανάγκη.

3. Άντρες είμαστε, μην το ξεφτυλίσουμε τελείως. Τρελίτσες, uber must συμβουλή.

Δημοσ.

Τι λες καλέ. Να κάθεσαι και να αγναντεύεις; Πω.

Ναι βρε σνουμπ μάνα μου, αυτά είναι για παντρεμένους όμως. Εγώ περιμένω να με αποκαταστήσει ο Αλέκος.

Με το συμπάθιο ε.

Δημοσ.

Τι λες καλέ. Να κάθεσαι και να αγναντεύεις; Πω.

Με κονιάκ και Jägermeister σε ένα φλασκί όμως γιατί το κρύο ήτο τσουχτερό. Άσε που εσύ στα χάλια που είσαι με τα πρησμένα μάτια δεν θα την έβλεπες καν

Δημοσ.

Με κονιάκ και Jägermeister σε ένα φλασκί όμως γιατί το κρύο ήτο τσουχτερό. Άσε που εσύ στα χάλια που είσαι με τα πρησμένα μάτια δεν θα την έβλεπες καν

Δεν έχω πρησμένα μάτια. Μαύρη κατάθλιψη έχω. Πφ. =(

Δημοσ.

Ναι βρε σνουμπ μάνα μου, αυτά είναι για παντρεμένους όμως. Εγώ περιμένω να με αποκαταστήσει ο Αλέκος.

Με το συμπάθιο ε.

πα'να'παρω λουλούδια και mon cheri σοκολατάκια να σε ζητήσω... ή να φέρω καλύτερα καμιά αντιβίωση και καμιά καρτέλα χάπια;

• Super Moderators
Δημοσ.

Συγγνώμη, αλλά οι τρελίτσες για σας είναι. Εμείς, εγερτήριο, το παιδί στο σχολείο, κατέβασμα τα σκουπίδια κι άντε να φτάσεις στο γ@m0*%$#ρο μπας και πληρωθείς καμιά ώρα.

Σοβαρά τώρα, περαστικά εύχομαι να ξεπεραστεί κι αυτός ο σκόπελος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...