Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ξεπεραστεί κι αυτός ο σκόπελος.

ποιος; αυτός που είπε να την αποκαταστήσω; ωραίος είσαι...

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Καλέ δεν είμαι άρρωστη. Ψυχικά νοσω (πσσσσσς).

Θα πάρω ένα φλασκί στο γραφείο και θα ισιώσω. Κι έχω να παίξω και με τα παιδάκια σήμερα, θα τους βάλω να ακούσουν τίποτε καταθλιπτικά μινοράκια να βάλουν τα κλάμματα και να τα πάρουν οι γονείς να φύγουν.

Αλέκε, άντε ξεκίνα περιμένω.

Δημοσ.

καβαλάω την λευκή πουλάδα μου, βάζω την μπέρτα μου, 'σιάζω το μαλλί και κάνω ψιλά για τα διόδια

Δημοσ.

Κι έχω να παίξω και με τα παιδάκια σήμερα, θα τους βάλω να ακούσουν τίποτε καταθλιπτικά μινοράκια να βάλουν τα κλάμματα και να τα πάρουν οι γονείς να φύγουν.

Reykjavik05a-01.jpg

crying-kids04.jpgkid-crying.jpgkid-crying.jpg

Δημοσ.

Α μπράβο βρε φύζιξ, κάτι τέτοιο.

Εντάξει για λίγο θα μου πάρουν τα αυτιά, αλλά μετά θα βρω τη γαλήνη. Τη Γαλήνη. Πάω να ξεχυθώ στους Αθηνέζικους δρόμους, το νου σας. Η μαούνα μου καραδοκεί.

*μπδγ, εσείς οι μοντς τον φυσικό να τον έχετε απόκοντα. Δεν ξέρετε τι σιγανοπαπαδιά είναι.

, 'σιάζω το μαλλί και κάνω ψιλά για τα διόδια

ΩΠΩΠΩΠΩΠ ρομάντζαδα!

Δημοσ.

Ήρθε η ώρα για τον πρώτο καφέ της ημέρας. Με κάτι πρόχειρους υπολογισμούς, το ότι πίνω τόσο αργά τον πρώτο θα έχει ως αποτέλεσμα να πιω μόνο 3 σήμερα και έτσι ακόμα και πάρκινγκ να μην βρίσκω το βράδυ, δεν θα σκοτώσω κανέναν αθώο.

Δημοσ.

Θα πάρω ένα φλασκί στο γραφείο και θα ισιώσω. Κι έχω να παίξω και με τα παιδάκια σήμερα, θα τους βάλω να ακούσουν τίποτε καταθλιπτικά μινοράκια να βάλουν τα κλάμματα και να τα πάρουν οι γονείς να φύγουν.

zismb.jpeg

O,τι με κάνει να ΧΑΜΟγελάω πλέον, είναι θετικό. =ρ

Καλημέρα. Κοιμάμαι 12, ξυπνάω 5, χτυπάω 2 κομμάτια πίτσα, 1 μπύρα ένα κομμάτι μπακλαβά και μετά καφέ μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Εντάξει. Φτάνω στο γραφείο και δεν έχει καφέ.

Δηλαδή εντάξει τώρα. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα φτιάξεις φρέσκο. Αρωματικό, της ώρας. Όχι μια καφετιέρα που είναι στο on από τις 8:30, έχουν εξατμιστεί στα 3/5 και μυρίζει ποδαρίλα.

Ε; Ε; Καλύτερα τώρα;

Δημοσ.

Θα φτιάξεις φρέσκο. Αρωματικό, της ώρας. Όχι μια καφετιέρα που είναι στο on από τις 8:30, έχουν εξατμιστεί στα 3/5 και μυρίζει ποδαρίλα.

Ε; Ε; Καλύτερα τώρα;

Δεν κατάλαβες. Δεν έχει καφέ για να φτιάξω. Μακάρι το πρόβλημά μου να ήταν ότι δεν έχει έτοιμο.

Δημοσ.

Ε; Ε; Καλύτερα τώρα;

Kαι εχει ο τελειωσει ο καφες τελειως. Και η γιν εσπασε την οθονη με το που ειδε αυτο το ποστ.

εδιτ με προλαβε.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

ιν οδερ νιουζ το ξυπνητηρι να βαραει απο τις 9:05 μεχρι τις 9:45 καθε 10 λεπτα και ο μαλακας ο αθλιος να σηκωνεται πριν 10 λεπτα σε φαση "Πωωω κυριος ειμαι σημερα ε , θα ξυπνησα γυσω στις 8μιση, ουτε το ξυπνητηρι δε χτυπησε"

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι. Το υποψιάστηκα, αλλά είπα να πιάσω την αισιόδοξη εκδοχή. Απέτυχα.

Yin, δε φαντάζομαι να δουλεύεις κοντά στο κέντρο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...