Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ειλικρινά, έτσι και ήσουν στην περιοχή θα έφερνα καφέ. Καταραμένοι εκδοτικοί, όλοι στα Εξάρχεια, ούτε ένας στο Ψυχικό.
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 ...και οι αγαπημένοι μου συνεργάτες γέμισαν το ντουλάπι με πολλούς και διαφορετικούς καφέδες σήμερα. Κλασσικό, φουντούκι, βανίλια, καραμέλα κι έτσι. Σαν τη διαφήμιση. Κερνάω εγώ καφέ. 500 χιλιομετράκια πάνω.
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Έστειλα sms στον παππού... κανονίστε τσογλάνια μόλις έρθει θέλω ντουντούκες, κομφετί, party hats και χαμόγελα. Και δεν τον λέμε άλλο παππού, κύριο Ακίλις θα τον λέμε.
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Να τον λέω ανίκητο; και γιατί όχι "αδάμαστο" ;
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω ότι έχω εθιστεί τελείως. Κάθε 5 λεπτά πατάω ATL+TAB+F5
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 και γιατί όχι "αδάμαστο" ; Γιατι στην υπογραφη του έλεγε πως ο μαλάκς ειναι ανικητος, αν το κανει αδάμαστος δεν έχω προβλημα. Ειμαι φλεξιμπλ.
YiN Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 ...και οι αγαπημένοι μου συνεργάτες γέμισαν το ντουλάπι με πολλούς και διαφορετικούς καφέδες σήμερα. Κλασσικό, φουντούκι, βανίλια, καραμέλα κι έτσι. Σαν τη διαφήμιση. Κερνάω εγώ καφέ. 500 χιλιομετράκια πάνω. Αν παρέχεις στέγη τα παρατάω όλα, παίρνω το αυτοκίνητο και φεύγω. Για ένα καφέ ρε φιλαράκι.
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Γιατι στην υπογραφη του έλεγε πως ο μαλάκς ειναι ανικητος, αν το κανει αδάμαστος δεν έχω προβλημα. Ειμαι φλεξιμπλ. α, ναι... την είχα ξεχάσει την υπογραφή
YiN Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Επίσης σνουμπ, η σκέψη μετράει. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδίας μου.
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Θα κάνεις τόσο δρόμο και δε θα σε φιλοξενήσουμε ρε YiN? για ποιους μας έχεις. Πάντως σκέφτομαι το roadtrip σοβαρά. Το παλεύω δηλαδή. και βγες έξω να πάρεις αέρα. Αυτά.
YiN Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Θα κάνεις τόσο δρόμο και δε θα σε φιλοξενήσουμε ρε YiN? για ποιους μας έχεις. Πάντως σκέφτομαι το roadtrip σοβαρά. Το παλεύω δηλαδή. και βγες έξω να πάρεις αέρα. Αυτά. Μην το παλεύεις. Πάρτο απόφαση. Σοβαρά θα είναι καταπληκτικά. ΕΛΑ ΕΛΑ ΕΛΑ ΕΛΑ XD
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 καλημέρα καλά ξεκίνησε η μέρα το πρωί παραλίγο να μείνω χωρίς δάχτυλα και αργότερα περνούσα το δρόμο και μια ηλίθια έφαγε κόκκινο νομίζοντας οτι τρέχει σε rally και πήγε να με σκοτώσει. πάρτε και κάτι που νιώθω http://www.youtube.com/watch?v=b3R-ayp8ibQ
Προτεινόμενες αναρτήσεις