status Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Ρε σεις, τι αυτονομία περίπου έχουν τα Kindle?
insomniaK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Του 2010 με κλειστό το Internet, κάπου 8 ώρες. Αλλά ποτε δεν μπορείς να σαι σίγουρος, ποιος διαβάζει 8 συνεχόμενες ώρες;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Από τη σελίδα του προϊόντος, στο Amazon.co.uk: A single charge lasts up to one month with wireless off based upon a half-hour of daily reading time. Keep wireless always on and it lasts for up to three weeks. Battery life will vary based on wireless usage, such as shopping the Kindle Store, web browsing, and downloading content. Taken with a pinch of salt, θα έλεγα εκ πρώτης, αλλά τονίζω πως ΔΕΝ είμαι κάτοχος Kindle.
insomniaK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Κάντε κάποιος ριπορτ το θέμα που έχει ήτα διαζευτικό στον τίτλο του, ευχαριστώ.
status Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Του 2010 με κλειστό το Internet, κάπου 8 ώρες. Αλλά ποτε δεν μπορείς να σαι σίγουρος, ποιος διαβάζει 8 συνεχόμενες ώρες; Ρωτάω για να ξέρω..;ρ Από τη σελίδα του προϊόντος, στο Amazon.co.uk: A single charge lasts up to one month with wireless off based upon a half-hour of daily reading time. Keep wireless always on and it lasts for up to three weeks. Battery life will vary based on wireless usage, such as shopping the Kindle Store, web browsing, and downloading content. Taken with a pinch of salt, θα έλεγα εκ πρώτης, αλλά τονίζω πως ΔΕΝ είμαι κάτοχος Kindle. Μάλιστα, καλά το τι μπορεί να λέει ο μαρκετίστας για να το ζμπρώξει είναι τουλάχιστον κατ 1/3 αλήθεια..;ρ Πιο πολύ για τεχνικά βιβλία το θέλω.
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Θυμάστε ένα δέμα που είχα πει πως είχε αργήσει, αλλά πήγα τελικά και το πήρα; Σήμερα λοιπόν ήρθε η ειδοποίηση. Ελληνικά ταχυδρομεία στην καρδιά μας
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/40M-RJ45-Ethernet-Cat5-Wire-Cable-Crimping-Punch-Tool-Network-Boot-End-Connector-/330632192926?pt=UK_Computing_NetworkingTools_Accessories_SM&hash=item4cfb36e39e#ht_2833wt_1163 καλό φαινεται και σχετικά φθηνο.
status Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/40M-RJ45-Ethernet-Cat5-Wire-Cable-Crimping-Punch-Tool-Network-Boot-End-Connector-/330632192926?pt=UK_Computing_NetworkingTools_Accessories_SM&hash=item4cfb36e39e#ht_2833wt_1163 καλό φαινεται και σχετικά φθηνο. Το κρον, τι το θες; Έχεις πολλές ρεγκλέτες; :Ρ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μάλιστα, καλά το τι μπορεί να λέει ο μαρκετίστας για να το ζμπρώξει είναι τουλάχιστον κατ 1/3 αλήθεια..;ρ Πιο πολύ για τεχνικά βιβλία το θέλω. Αν δεν έχεις κοιτάξει ήδη, ρίξε μια ματιά στην ενότητα Gadgets, υπάρχει εκτενές θέμα για e-readers και σίγουρα θα βρεις μέλη που ασχολούνται με το θέμα εκεί και ξέρουν από πρώτο χέρι.
status Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν έχεις κοιτάξει ήδη, ρίξε μια ματιά στην ενότητα Gadgets, υπάρχει εκτενές θέμα για e-readers και σίγουρα θα βρεις μέλη που ασχολούνται με το θέμα εκεί και ξέρουν από πρώτο χέρι. Πάει καιρός που έχω να βγω έξω από το μπλα μπλα και φοβάμαι, η οικονομική κρίση κλπ, καταλαβαίνεις.;ρ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Πρώτον, θα εκπλαγείς πόσο πολύ μοιάζει το υπόλοιπο insomnia με το μικρό Γαλατικό χωριό μας (που δεν είναι καθόλου μικρό, καθόλου Γαλατικό και καθόλου χωριό, αλλά you know what I mean) :Ρ Δεύτερον, υπάρχουν "εκεί έξω" χρήστες με πάρα πολλές γνώσεις που βοηθάνε συχνά, για δοκίμασε και πες εντυπώσεις.
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Το κρον, τι το θες; Έχεις πολλές ρεγκλέτες; :Ρ κρον; ρεγκλετες; Τα εξτρα δεν χρειάζονται αλλά αφου ειναι ολα στα πακετο, μην αγοράζω απο διαφορετικους σελερς.
status Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 κρον; ρεγκλετες; Τα εξτρα δεν χρειάζονται αλλά αφου ειναι ολα στα πακετο, μην αγοράζω απο διαφορετικους σελερς. Punching tool ρε tool.;P + =
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Αααα, ε τι να κανουμε αφου ειναι στο πακετο. Παντως η τιμουλα ειναι καλή σε σχεση με οτι έχω δει σε ελληνικα καταστηματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις