Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτον, θα εκπλαγείς πόσο πολύ μοιάζει το υπόλοιπο insomnia με το μικρό Γαλατικό χωριό μας (που δεν είναι καθόλου μικρό, καθόλου Γαλατικό και καθόλου χωριό, αλλά you know what I mean) :Ρ

Δεύτερον, υπάρχουν "εκεί έξω" χρήστες με πάρα πολλές γνώσεις που βοηθάνε συχνά, για δοκίμασε και πες εντυπώσεις.

Δηλαδή, θες να πεις ότι και το υπόλοιπο ινσομνια είναι γεμάτο πικρόχολους καμένους σαν εμένα;

52_13.jpg

Αααα, ε τι να κανουμε αφου ειναι στο πακετο. Παντως η τιμουλα ειναι καλή σε σχεση με οτι έχω δει σε ελληνικα καταστηματα.

Ε, καλά, πάρε τα και θα σου κάνω εγώ δώρο τι σκουπιδοσακούλα για να τα πετάξεις μέσα στην εβδομάδα που θα τα πάρεις.;ρ

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Πιστευω θα προλαβω να κανω τη δουλεια μου πριν χαλασουν. Επισης από οσο θυμαμαι το 5ε υπστηριζει 1 gbps ετσι;

Δημοσ.

Πιστευω θα προλαβω να κανω τη δουλεια μου πριν χαλασουν. Επισης από οσο θυμαμαι το 5ε υπστηριζει 1 gbps ετσι;

Μ ναι, αλλά εντάξει, 40 μέτρα σου δίνει, τι να πρωτοδικτυώσεις με δαύτα, άλλωστε η κουλούρα δεν είναι ακριβή.:)

ενημερωτικά, να προτιμήσεις cat6 εαν θες καλή απόδοση στο gbit δίκτυο.

Ελαφρή ανάγνωσμα περί cat5 και cat6, χωρίς φωτογραφίες.;ρ

Δημοσ.

Για σπίτι τα θελω ρε :-) Ενα δικο μου λανακι που θελω καμια 10ρια μετρα και ενα καλωδιο που θα τραβηξω για το θειο μου κ ενα φιλο για να συνδεσουν pc σε διαφορετικους οροφους. Μετα θα αναπαυθούν στην αποθηκη.

Δημοσ.

Για σπίτι τα θελω ρε :-) Ενα δικο μου λανακι που θελω καμια 10ρια μετρα και ενα καλωδιο που θα τραβηξω για το θειο μου κ ενα φιλο για να συνδεσουν pc σε διαφορετικους οροφους. Μετα θα αναπαυθούν στην αποθηκη.

Πόσο διαφορετικούς δηλαδή; σε μέτρα έτσι, το καλώδιο θα είναι εκτεθειμένο στα καιρικά φαινόμενα;

Δημοσ.

Από το ισόγειο στον 1ο, όχι πανω από 20-25m κ για τα 2(αλλα ο 1 έχει παρει ήδη). Τα καλώδια στο 1 θα ειναι εκτεθιμένα 2-3m έξω, του ειπα να βαλουμε ενα πλαστικο καναλι αλλα τσιγκουνευεται στην αλλη περιπτωση θα ειναι εσωτερικα.

Δημοσ.

Από το ισόγειο στον 1ο, όχι πανω από 20-25m κ για τα 2(αλλα ο 1 έχει παρει ήδη). Τα καλώδια στο 1 θα ειναι εκτεθιμένα 2-3m έξω, του ειπα να βαλουμε ενα πλαστικο καναλι αλλα τσιγκουνευεται στην αλλη περιπτωση θα ειναι εσωτερικα.

μαλιστα, νταξ εισαι, οπα cat5e σηκώνει gigabit, οχι το cat5.

Βεβαια ενταξει συγκλονιστικέ το είναι σου, λες και ο θειος θα ξέρει τι διαφορά..;ρ

Δημοσ.

Ναι ξερω για το 5. Στην εσωτερική περιγραφή γραφει ότι ειναι 5e αντιθετα με τον τιτλο.

Κορώνα γράμματα δηλαδή.;ρ

Δημοσ.

Σχεδον! Ενταξει βρηκα κατι φθηνοτερο, χωρις εκεινη την παπαριτσα http://www.ebay.co.uk/itm/40M-UTP-Cat5e-Broadband-Network-Cable-RJ45-RJ11-Crimping-Tool-Connectors-Boots-/280801390604?pt=UK_Computing_NetworkingTools_Accessories_SM&hash=item416111300c#ht_1791wt_1396 τωρα ψαχνω για φθηνο 6αρι.

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή δεν είχα τι να κάνω έκατσα και μέτρησα πόσα θέματα που έχει ανοίξει ο Andreas2 έχουν κλειδωθεί.

Έχουμε και λέμε:

1) Έχει ανοίξει συνολικά 109 θέματα από τις 31-08-2010 (δεν μετράμε τα σβησμένα)

2) Από τα 109 τα 31 κλειδώθηκαν :mrgreen:

3) Και εις ανώτερα :mrgreen:

Προτείνω να του απονεμηθεί ένα ειδικό βραβείο για αυτό του το κατόρθωμα άμεσα. :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι ranting, σκέτη θλίψη.

Άμα την ξέρεις ή συχνάζεις εκεί, πες της να ρίξει μια ματιά στον Κοελικό υπότιτλο, είναι λάθος στο τέλος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...