nicoc89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Για πες νικ τι κινδυνοι. δεν τους έχω δει αλλα μια φορά βρέθηκα βράδυ σε δασική περιοχή με φίλους μου και ακούγαμε φωνές χωρις να ειναι κανείς στα πέριξ. Σε μια φάση νομίσαμε οτι είδαμε κάτι πανω σε ενα δέντρο και αρχίσαμε να τρέχουμε μεχρι που μπήκαμε στο αμάξι και φύγαμε άρον άρον . η γιαγιά μου δε, μου ειχε πει για νεράιδες που ρίχνονται σε όμορφα αγοράκια και τους κλέβουν την φωνη (οποτε κατάλαβες , κινδύνευα ). και επίσης έχω ακούσει για την μπάμια , μια γυναίκα που αντι για ποδια στο κάτω μέρος ειναι φίδι και επιτίθεται ουρλιάζοντας και κατασπαράσσοντας άτυχους περαστικούς. Αυτά μπορεί να είναι ούρμπαν λέντζεντς βέβαια αλλα ποτε δεν ξέρεις , η αληθεια βρίσκεται εκεί έξω ! :ph34r: και στους sex pistols gege?
viper2005 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 δεν τους έχω δει αλλα μια φορά βρέθηκα βράδυ σε δασική περιοχή με φίλους μου και ακούγαμε φωνές χωρις να ειναι κανείς στα πέριξ. Σε μια φάση νομίσαμε οτι είδαμε κάτι πανω σε ενα δέντρο και αρχίσαμε να τρέχουμε μεχρι που μπήκαμε στο αμάξι και φύγαμε άρον άρον . η γιαγιά μου δε, μου ειχε πει για νεράιδες που ρίχνονται σε όμορφα αγοράκια και τους κλέβουν την φωνη (οποτε κατάλαβες , κινδύνευα ). και επίσης έχω ακούσει για την μπάμια , μια γυναίκα που αντι για ποδια στο κάτω μέρος ειναι φίδι και επιτίθεται ουρλιάζοντας και κατασπαράσσοντας άτυχους περαστικούς. Αυτά μπορεί να είναι ούρμπαν λέντζεντς βέβαια αλλα ποτε δεν ξέρεις , η αληθεια βρίσκεται εκεί έξω ! :ph34r: και στους sex pistols gege? λάμια ρε μλκ, ποια μπαμια :-(
FilipposMD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 I would hit it. Γουστάρεις να βάλεις την μπάμια στη λάμια;
pamelouketo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Άχρηστο ζωντανό ρε σεις αυτή η Λαμία (πάνω απ' το Λιανοκλάδι δεν είναι; ),ούτε να το πηδήξεις μπορείς αλλά ούτε και να το φας.Εντάξει,κάτι θάλεγε μια πιπούλα,αλλά διακρίνω κυνόδοντες στο πλάϊ...
Marria Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Άχρηστο ζωντανό ρε σεις αυτή η Λαμία (πάνω απ' το Λιανοκλάδι δεν είναι; ),ούτε να το πηδήξεις μπορείς αλλά ούτε και να το φας.Εντάξει,κάτι θάλεγε μια πιπούλα,αλλά διακρίνω κυνόδοντες στο πλάϊ... Εκτος απο αυτους που τους αρεσει να ζουν επικυνδινα...
viper2005 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Άχρηστο ζωντανό ρε σεις αυτή η Λαμία (πάνω απ' το Λιανοκλάδι δεν είναι; ),ούτε να το πηδήξεις μπορείς αλλά ούτε και να το φας.Εντάξει,κάτι θάλεγε μια πιπούλα,αλλά διακρίνω κυνόδοντες στο πλάϊ... titijob? no?
pamelouketo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 titijob? no? Άμα θέλω έστημα,πάω με τ΄αριστερό.
viper2005 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Άμα θέλω έστημα,πάω με τ΄αριστερό. oh well
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Άχρηστο ζωντανό ρε σεις αυτή η Λαμία (πάνω απ' το Λιανοκλάδι δεν είναι; ),ούτε να το πηδήξεις μπορείς αλλά ούτε και να το φας.Εντάξει,κάτι θάλεγε μια πιπούλα,αλλά διακρίνω κυνόδοντες στο πλάϊ... μόνο με προστασία
Προτεινόμενες αναρτήσεις