MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Πήρες Μακ; Όχι. ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ και ποιος τα γαμεί τα μακ.
caution Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Βλέπω μια κόκκινη πόρτα και θέλω να βαμμένο μαύρο Όχι πια τα χρώματα θέλω να μαυρίσουν Βλέπω τα κορίτσια με τα πόδια από τον ντυμένο με τα ρούχα τους το καλοκαίρι Έχω να γυρίσει το κεφάλι μου μέχρι το σκοτάδι μου πηγαίνει Google Translate βράχια!
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Όχι. ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ και ποιος τα γαμεί τα μακ. Νταξει συμφωνω αλλά δεν φερεσαι επαγγελματικα, θα σε πεταξει μπλε οθονη το dell και θα πσαχνεσαι.
Toufas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 μαστιχο και εγω θελω να το κανω αυτο αλλα δεν νομιζω να θελει να ακουσει κανεις κατι απο αυτα που θα παιξω.
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Νταξει συμφωνω αλλά δεν φερεσαι επαγγελματικα, θα σε πεταξει μπλε οθονη το dell και θα πσαχνεσαι. Έχει Arch βρε. Ουήνκ. μαστιχο και εγω θελω να το κανω αυτο αλλα δεν νομιζω να θελει να ακουσει κανεις κατι απο αυτα που θα παιξω. Θα ακούμε εμείς αναμεταξύ μας. Μη μασάς.
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Τι τον έπιασε τον καιρό και έκανε τόσο κρύο σήμερα δεν ξέρω αλλα για να ζεσταθούμε ..
PavelX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Και σήμερα που λέτε, θα κάρφωνα την μπροστινή μου (δυστυχώς χωρίς κάποιο πρόστυχο υπονοούμενο). Μαζί με ένα σκηνικό της περασμένης εβδομάδας δεν νομίζω πως θα μου δοθεί τρίτη ευκαιρία να τη γλιτώσω. Συνέβη στα φανάρια πριν τον περιφερειακό στην Καλαμαριά στις 19:27. Εάν το διαβάζεις, ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ.
Obsidian Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 [21:49:14] * theoulis ([email protected]) Quit (Quit: theos tha ginw, na mh me arneitai kaneis.) ^ Δεν τον πληροφορησε κανείς οτι υπάρχουν και Αθεοι;
eSATA Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 [21:49:14] * theoulis ([email protected]) Quit (Quit: theos tha ginw, na mh me arneitai kaneis.) ^ Δεν τον πληροφορησε κανείς οτι υπάρχουν και Αθεοι; Και στη σχολή μου κυκλοφορεί ένας με μπλούζα "ΘΕΟΥΛΗΣ"...wtf
athlios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δε τον πατας καμια σφαλιαρα μπας και συνελθει?
status Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δε τον πατας καμια σφαλιαρα μπας και συνελθει? ΟοΟοΟοΟ βλάσφημος ε; :Ρ
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Και σήμερα που λέτε, θα κάρφωνα την μπροστινή μου (δυστυχώς χωρίς κάποιο πρόστυχο υπονοούμενο). Μαζί με ένα σκηνικό της περασμένης εβδομάδας δεν νομίζω πως θα μου δοθεί τρίτη ευκαιρία να τη γλιτώσω. Συνέβη στα φανάρια πριν τον περιφερειακό στην Καλαμαριά στις 19:27. Εάν το διαβάζεις, ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ. Στην κατηφόρα με την ουρά στο φανάρι ε;... μόνο εγώ δεν έχω χτυπήσει εκεί. Βέβαια συνήθως αν κάνεις τον κύκλο κάνεις πιο γρήγορα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις