leftermann Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Διάβασα το ρομαντικό θρεντ που είχε μέχρι και ρομαντικές παρτούζες και αποβλακώθηκα. οκ, οπότε εσένα θα σου φύγει μόλις βγεις λίγο στο κρύο.
status Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 κολλητική η μαρουλίαση; Λευτέρη, παω σχολή ρε, it's ok?
YiN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 οκ, οπότε εσένα θα σου φύγει μόλις βγεις λίγο στο κρύο. Δεν είμαι σίγουρη ρε φιλαράκυ, έχω να βρω και να πάρω τηλέφωνο εταιρίες που βγάζουν σαρακοστιανά προϊόντα σήμερις. Παίζει το μυαλό μου να γίνει χαλβάς μέχρι το απόγευμα.
athlios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δεν είμαι σίγουρη ρε φιλαράκυ, έχω να βρω και να πάρω τηλέφωνο εταιρίες που βγάζουν σαρακοστιανά προϊόντα σήμερις. Παίζει το μυαλό μου να γίνει χαλβάς μέχρι το απόγευμα. Ρωτα αν εχουν νηστισιμα βομβιδια.
leftermann Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δεν είμαι σίγουρη ρε φιλαράκυ, έχω να βρω και να πάρω τηλέφωνο εταιρίες που βγάζουν σαρακοστιανά προϊόντα σήμερις. Παίζει το μυαλό μου να γίνει χαλβάς μέχρι το απόγευμα. τι τα θες τα σαρακοστιανά; Για την δουλειά φάση; Ε βγες λίγο στο κρύο πάντως μόλις τελειώσεις τα τηλέφωνα.
YiN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 τι τα θες τα σαρακοστιανά; Για την δουλειά φάση; Ε βγες λίγο στο κρύο πάντως μόλις τελειώσεις τα τηλέφωνα. Λες να έπαιρνα από μόνη μου εταιρίες, έτσι για χόμπυ; =ρ Φοβάμαι μην πάθει θερμικό σοκ ο εγκέφαλός μου ρε φιλαράκυ και ραγίσουν οι νευρώνες. Κατάλαβέ με.
leftermann Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 ε τι να σου πω. Μη βγαίνεις. Κάτσε με το μαρούλι.
athlios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Κατσε, πληρωνεσαι για να γραφεις στο οοτ ???
YiN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Κατσε, πληρωνεσαι για να γραφεις στο οοτ ??? Ναι. Είμαι σαν τους κράχτες ένα πράμα.
leftermann Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 λοιπόν, θα βάλω ιντερνέ στην δουλειά, για να μπορώ να γράφω κι εγώ στο οοτ εν ώρα εργασίας. Αλλά μετά πρέπει να βρω και κάποιον να με πληρώνει. Μπλουρπ.
YiN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 λοιπόν, θα βάλω ιντερνέ στην δουλειά, για να μπορώ να γράφω κι εγώ στο οοτ εν ώρα εργασίας. Αλλά μετά πρέπει να βρω και κάποιον να με πληρώνει. Μπλουρπ. Στο σπίτι είμαι ακόμα βλάκες. Όχι ότι δεν θα γράφω κι από το γραφείο ενόσο γκουγκλίζω χαλβάδες.
MsquitoPrincess Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 λοιπόν, θα βάλω ιντερνέ στην δουλειά, για να μπορώ να γράφω κι εγώ στο οοτ εν ώρα εργασίας. Να βάλεις web camera και να τους βάζεις να κάνουν φυσιοθεραπείες με τάγκα. Όλους.
FilipposMD Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Πώς το έχεις σκεφτεί: -Έρχεται η μαμά σου στην Αθήνα, αγάπη μου; Πες της να μείνει σ'εμάς.-Έλα μωρέ, αφου έχει το πατρικό της εδώ, που θα είναι και πιο άνετα. -Όχι, πες της να την φιλοξενήσουμε, έτσι πρέπει. .... (μεσολαβεί τηλεφώνημα) -Της το είπα, συγκινήθηκε με την προθυμία μας να την φιλοξενήσουμε στο μικρό μας σπίτι, αλλά προτιμάει να μείνει στο πατρικό της και να βρεθούμε για κανένα φαγητό. Πώς συμβαίνει τελικά: -Έρχεται η μαμά σου στην Αθήνα, αγάπη μου; Πες της να μείνει σ'εμάς.-Έλα μωρέ, αφου έχει το πατρικό της εδώ, που θα είναι και πιο άνετα. -Όχι, πες της να την φιλοξενήσουμε, έτσι πρέπει. ... (μεσολαβεί τηλεφώνημα) -Ενθουσιάστηκε με την ιδέα και θα έρθει να κοιμηθεί σ'εμάς για 3 μέρες. Θα κοιμηθεί στο δωμάτιο που είναι το γραφείο σου, έτσι;
Pantelwolf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ενας ειναι ο χαλβάς. Κοσμίδη δραπετσώνας. Να πας στο εργαστήριο να πάρεις φρέσκο, όχι συσκευασμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις