Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ρε πούστη όλα τα νηστίσιμα και οι λοιποί που κατασκευάζουν χαρταετούς είναι στην Θεσσαλονίκη, πωτς γενεν ατο;

Δημοσ.

Ειμαστε μαγκες.Παρεπιπτοντως χαρταετους ξερω και γω να φτιαχνω πολυ καλους.

Εγω αλλο ηθελα να πω.

Ειναι μια συγκεκριμενη εταιρια που ερχεται εδω, και ΟΤΙ γυναικα αντιπροσωπο εχει ειναι απο 9 και κανω σε βαγμολογια. Τι στο πουτσο ,απτις φωτογραφιες τις διαλεγουν;

Δημοσ.

Πως ειναι δυνατον να ειναι 2α γυμνασιου και να μη μπορουν να λύσουν το 1 + χ = 3 - χ; Πως; Πως τους περνάνε ταξη ενώ δεν ξερουν καλα καλα την προπαίδεια; Που παμε Ν.Τ.;

Δημοσ.

Πως ειναι δυνατον να ειναι 2α γυμνασιου και να μη μπορουν να λύσουν το 1 + χ = 3 - χ; Πως; Πως τους περνάνε ταξη ενώ δεν ξερουν καλα καλα την προπαίδεια; Που παμε Ν.Τ.;

χ=3.

Τι κερδιζω.

Δημοσ.

Ρε πούστη όλα τα νηστίσιμα και οι λοιποί που κατασκευάζουν χαρταετούς είναι στην Θεσσαλονίκη, πωτς γενεν ατο;

Πέρνα το ταξίδι σου στη Θεσσαλονίκη στα έξοδα της εταιρείας. Πήγες για έρευνα αγοράς...

Β' Λυκείου, συμμαθήτρία μου (που πήρε και απολυτήριο εννοείται και νομίζω ότι τέλειωσε και πανεπιστήμιο τελικά) απέτυχε να λύσει στον πίνακα την εξίσωση χ-2=0. Εσύ μιλάς για πολύπλοκες εξισώσεις τώρα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...