Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εννοώ οτι με τρομάζω με την θετική έννοια. Μπορώ να σκεφτώ απίστευτα πράγματα , θα μπορούσα να γράφω μυθιστορήματα. :mellow:

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

γραψε μας κατι, εστω μια νουβελα

Με μια συρραφή των ιστοριών που μας έχει γράψει εδώ πάντως, μισό μυθιστόρημα με λάμιες, φαντάσματα, εξωγήινους και μυστήρια, το έχει έτοιμο. Τα ενδιάμεσα να γεμίσει και είναι έτοιμος προς δημοσίευση.

Δημοσ.

Ελα θα σε βοηθήσω να σου κάνω την πρώτη παράγραφο μην έχεις το φόβο της λευκής κόλλας.

Κεφάλαιο 1 - Η νύχτα πάνω στο κορμί της

Θα' ταν περασμένες 11 όταν ξύπνησε. "Δεν έπρεπε να ξαπλώσω" σκέφτηκε. Ο απογευματινός της ύπνος διήρκεσε κάτι περισσότερο από 4 ώρες. "Κάθε φορά δε μπορώ να σηκωθώ και ξυπνάω με πονοκέφαλο". Πήγε στο μπάνιο και έριξε κρύο νερό στο πρόσωπό της. Κοίταξε το καθρέφτισμα των μεγάλων πράσινων ματιών της, που είχαν φωτίσει από τον ύπνο και χαμογέλασε. Πάντα ευχαριστιόταν να κοιτάζεται στον καθρέφτη. Έπιασε τα μαλλιά της με τα χέρια της και τα σήκωσε για να φανεί ο λαιμός της. Χάζεψε ενα-δυο λεπτά και γύρισε στο κρεββάτι. Σήμερα θα έμενε μέσα, αν και ήταν Παρασκευή. Ένιωθε κουρασμένη και το χειμωνιάτικο τοπίο έξω απ' το τζάμι δε βοηθούσε. "Καιρός να αφιερώσω λίγο χρόνο στον εαυτό μου".

έλα συνέχισε.

Δημοσ.

Εναλλακτικα βαλε κατι, ισως καποιο επιπλο , εκει που ειναι ο καφες, ωστε να μη φαινεται ^_^

Ανεξοδη λυση .&-

Δημοσ.

Γονυπετής και ρουφάς!

Ελπίζω να χεις ήδη βάλει απορροφητικό χαρτί ή γουέτεξ. Και μετά τάιντ, αλλά όχι πολύ τρίψιμο, διότι θα φανεί η βρώμα της υπόλοιπης μοκέτας.

Δημοσ.

Μαρία καλό, αλλά τα έπιπλα τα έχω όλα πάνω από παλιούς λεκέδες. =ρ

Ναι αλλα σκεψου ενα επιπλο εκει, αλλο επιπλο πιο διπλα, ενα επιπλο παραδιπλα.. πολυ σουρεαλ διαμερισμα θα εχεις :devil:

Δημοσ.

Ναι με χαρτί και βετέξ το πήρα, αλλά έχουν μείνει κηλίδες. Φάκιν' Άγγλοι με τις φάκιν' μοκέτες σας. Όταν λες Tide φαντάζομαι αντικαθιστώ με οποιοδήποτε απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη, ε;

Μαρία, δεν μου φτάνουν τα έπιπλα.

Δημοσ.

Ναι, και ανέξοδα. =ρ

Τηλέφωνο στην μαμά.

Αν δεν έχεις (μαμά), τηλέφωνο στην μητέρα της γκόμενάς σου.

Αν δεν έχεις γκόμενα, μπορείς... Βασικά έχω μια φίλη που ψάχνεται αλλά τον θέλει λίγο αριστερό και κουλτουριάρη. Και κάπως, ώριμο. Να μην έχει λερωμένες μοκέτες ξερωγω. ΓΑΜΩΤΟ, ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ!

Ξέφυγα. :mad:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...