Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Καλησπέρα :ph34r:

είμαι οργισμένος με το κρύο θέλω να του σπάσω την μύτη με γροθιά

το κρυο δεν έκι ιτική! ειναι ανιτικο!

Πόσοι άστεγοι πέθαναν απο αυτό ? πόσες μύτες συναχώθηκαν ? πόσες απουσίες μπήκαν σε απουσιολόγια όταν φιλομαθείς μαθητές γρυπιασαν και αναγκάστηκαν να κάτσουν σπίτι ?

με θάρρος λοιπον σηκώνω το ανάστημα μου κόντρα σε αυτο το άρρωστο καθεστώς ψύξης που έχουμε υποβληθεί παρά την θέληση μου τον τελευταίο καιρό και σας καλάω την Παρασκευη 20 Ιανουαρίου του 2012 να παρευρεθείτε στην πορεία διαμαρτυρίας που θα γίνει έξω απο το σπίτι του.

θα έχει δωρεάν ούζο 12ρι και κόλλυβα

250px-Koljivo_from_wheat.jpg

Δημοσ.

Για τις γυναίκες είναι μέρες όπως όλες οι άλλες. Βλέπεις ένα ζευγάρι στο δρόμο, ο άντρας ντυμένος σαν κρεμμύδι και οι γυναίκα λες και είναι Άνοιξη. Τι να πω.

Δημοσ.

Για τις γυναίκες είναι μέρες όπως όλες οι άλλες. Βλέπεις ένα ζευγάρι στο δρόμο, ο άντρας ντυμένος σαν κρεμμύδι και οι γυναίκα λες και είναι Άνοιξη. Τι να πω.

που να τις δεις στην αγγλια

υπο το μηδεν με το πεδιλακι και το μινακι και το μνακι να εχει φτασει στο στομα τους απο το κρυο

Δημοσ.

Εγω παντως χωρις κασκολ δεν βγαινω και μερικες φορες βαζω και τον σκουφο μου.

Και εκείνες κασκόλ φοράνε. Από εκεί και κάτω τι γίνεται.

που να τις δεις στην αγγλια

υπο το μηδεν με το πεδιλακι και το μινακι και το μνακι να εχει φτασει στο στομα τους απο το κρυο

Ρε δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν πονάνε; Αλλά θα μου πεις, και τι είναι ο πόνος μπροστά στα κάλλη.

Δημοσ.

Και εκείνες κασκόλ φοράνε. Από εκεί και κάτω τι γίνεται.

Ε παντελονι, καμια χοντρη μαλλινη μπλουζα και μια βαθια ανασα και βγαινω εξω στον παγετωνα.

Οκ ομως γαντια δεν φοραω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...