alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Στο topic για τις διακοπές/εκδρομές έκανα ερώτΝηση για Βερολίνο... όποιο παιδί ξέρει ας ΜΕ πει
Chrisxxx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Βλέπω εκλεισες ήδη εισητήρια να φύγεις από τη χώρα μετά την Επανασταση.. Ετσι, ετσι..
caution Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Γύρισα από τρέξιμο. Πολύ καλή ιδέα. Νιώθω ότι θέλω να ξεράσω την σπλήνα μου. Ακούω ένα βουητό στα αυτιά μου. Αυτό μάλλον θα είναι η "ευεξία" που λένε. Πάω να ποζάρω στον καθρέπτη του μπάνιου τώρα.
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Βλέπω εκλεισες ήδη εισητήρια να φύγεις από τη χώρα μετά την Επανασταση.. Ετσι, ετσι.. Ναι, είπα να μείνω να δω πρώτα την επανάσταση και μετά να πάω για ξεκούραση
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Στο νήμα με τα ταξίδια υπάρχει κάπου ένα εξαιρετικό μήνυμα του Lucifer. Το οποίο, όμως, η αναζήτηση αρνείται να εντοπίσει και τα links που δίνουν άλλα μηνύματα με στέλνουν αλλού για αλλού. Αν καταφέρεις να το εντοπίσεις, όμως, είσαι υπέρ-καλυμμένος.
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Στο νήμα με τα ταξίδια υπάρχει κάπου ένα εξαιρετικό μήνυμα του Lucifer. Το οποίο, όμως, η αναζήτηση αρνείται να εντοπίσει και τα links που δίνουν άλλα μηνύματα με στέλνουν αλλού για αλλού. Αν καταφέρεις να το εντοπίσεις, όμως, είσαι υπέρ-καλυμμένος. Οποιοσδήποτε άλλος άμα το είχε γράψει θα δούλευαν όλα νορμάλ... μόνο του παιδιού αυτουνού τα ποστ είναι διαιρούνται με το μηδέν. Επειδή το permalink δεν μου δουλεύει σωστά, λες το post 899 στην σελίδα 90
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Τα permalinks είναι μια πονεμένη ιστορία. Ναι, αυτό είναι (δεν ξέρω αν έχει κάνει quote όλο το μήνυμα, αλλά ήδη αυτά είναι νομίζω πολλά tips. Στο άλλο νήμα στη λέει, αν υποψιαστώ πως κατάφερε να το εντοπίσει... Είμαστε μια λατρεμένη, αγαπημένη και δεμένη ομάδα, ναι.
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Είμαστε μια λατρεμένη, αγαπημένη και δεμένη ομάδα, ναι. qft... πάω να τον σβήσω
liopyr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Κατάφερα να κόψω το λαρύγγι μου με ηλεκτρική ξυριστική μηχανή. World first.
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Κατάφερα να κόψω το λαρύγγι μου με ηλεκτρική ξυριστική μηχανή. World first. Αυτές ρε alter δεν είναι ικανές ούτε τα γενιά να κόψουν τις περισσότερες φορές... πως τα κατάφερες;
Chrisxxx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Καμια φορα μαγκώνουν λίγο δερματακι αλλά πρέπει να κανεις υπερπροσπάθεια για να το καταφερεις ή να εχεις πιει πολυ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις