gang Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Υπέροχη μέρα για όλους, όπως βλέπω. Ωραία, μόλις ενημερώθηκα ότι πρέπει να κάνω έναρξη επιτηδεύματος εντός 1 εβδομάδας. Δηλαδή: Να πάω στον Ιατρικό σύλλογο, να βγάλω επικυρωμένα αντίγραφα σε ΚΕΠ μερικές χιλιάδες χαρτιά, να κάνω κάτι υπεύθυνες δηλώσεις εγώ κι όλο μου το σόι, να φτιάξω σφραγίδα, να πάρω βιβλία, να πάω στο ΤΣΑΥ, μετά στην εφορία, μετά ξανά στο ΤΣΑΥ και μετά ξανά στην εφορία. Κι όταν λέμε να πάω, εννούμε να φάω και μερικές ωρίτσες εκεί. Αντίο ψυχική ηρεμία! Δεν μαζευόμαστε ένα γκρουπάκι από εδώ να δείρουμε κόσμο; Μέσα. Sensation White on the background end lets getting starteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed
thanocaster Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Και τα δικά σου παρατημένα τα έχεις. Πάλι καλά που ποστάρουμε και μερικοί μερικοί καμιά δισκάρα που και που.
salliara Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 A όχι εγω δεν γκρινιάζω. Ωραία είναι. Καφέ, φέτες με μέλι, μούζικα.
gang Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Τίγκα στην γκρίνια το οοτ σήμερα. Και ακόμα δεν έχει μπει ο lefter. Η χειρότερή του μέρα η Τρίτη.
viper2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέσα. Sensation White on the background end lets getting starteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed εεεετσι
YiN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Και τα δικά σου παρατημένα τα έχεις. Πάλι καλά που ποστάρουμε και μερικοί μερικοί καμιά δισκάρα που και που. Δεν τα έχω, τα παρακολουθώ! Είμαι ανοιχτή στις γνώμες των άλλων όμως, δεν άνοιξα θρεντ για να το σπαμμάρω μόνη μου =ρ Εντάξει, θα ποστάρω το βράδυ που θα έχω την ησυχία μου και θα μπορώ να παραθέσω όλη τη δισκοθήκη μου.
Freakster Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 τριτη ειναι ακομα; τον πινει το συμπαν.
YiN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Και ακόμα δεν έχει μπει ο lefter. Η χειρότερή του μέρα η Τρίτη. Και η δική μου.
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 έχω ενα νεροχύτη μέχρι το ταβάνι πονάει το κεφάλι μου γύρισε μια τρίχα στο μπούτι μου εκεί που κάθομαι και με αγκυλώνει πρέπει να μαγειρέψω και βαριέμαι ααααααααααααααααγμτηντρελαμουυυυυυυ :mad: :mad:
Freakster Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 γύρισε μια τρίχα στο μπούτι μου εκεί που κάθομαι και με αγκυλώνει αυτη η εικονα στο μυαλο μου, λυπησου μας.
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Στελνω μεηλ: Vre paliospiriarides, pira ena assbook from ur fucking bookstore and it is corrupted like a spoiled virgin, i fuck your Thatcher sas i fuck. Send me 1 more, better this time, before i make them all prostitute in here. Ante mh ta parw.. Yours sincerely, Chris. Νομιζω ειναι αρκετα πειστικό.
Freakster Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 η λυση στα προβληματα μας μηπως ειναι αυτο το καπελο με τις μπυρες, δυο θρεντ πιο κατω;
thanocaster Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δεν τα έχω, τα παρακολουθώ! Είμαι ανοιχτή στις γνώμες των άλλων όμως, δεν άνοιξα θρεντ για να το σπαμμάρω μόνη μου =ρ Εντάξει, θα ποστάρω το βράδυ που θα έχω την ησυχία μου και θα μπορώ να παραθέσω όλη τη δισκοθήκη μου. Αυτό ήταν ύπουλο. Φρήκστερ, έχει και θέσεις για τα παιδάκια το καπέλο;
FilipposMD Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ωραία, μένει να αποφασίσουμε ποιον θα δείρουμε. Ακούω προτάσεις. Ο thanocaster έτοιμος να τις φάει μου φαίνεται πάντως και η salliara είναι η μόνη κεφάτη.
Freakster Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 η κεφατη θα πληρωσει. και μολις του φτιαξει το κεφι του θανοκαστερ που δε θα φαει ξυλο τοτε και αυτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις