Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Τον Nikoc89 δεν θα τον παρουμε μαζι ομως γιατί οποιον παμε να δείρουμε θα του κλασει.. Τρου στορι.
viper2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Στελνω μεηλ: Vre paliospiriarides, pira ena assbook from ur fucking bookstore and it is corrupted like a spoiled virgin, i fuck your Thatcher sas i fuck. Send me 1 more, better this time, before i make them all prostitute in here. Ante mh ta parw.. Yours sincerely, Chris. Νομιζω ειναι αρκετα πειστικό.
thanocaster Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Άκυρο για σήμερα. Έχω να μαγειρέψω και να μαζέψω την κουζίνα. Τις τρώω από αύριο.
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 αυτη η εικονα στο μυαλο μου, λυπησου μας. γιατι , δεν εχεις ξαναδεί αντρικό μπούτι ? ειναι και γυμνασμένο , θες να ανεβάσω φωτογραφία ? α δεν εισαι γκόμενα ε? .. ακυρο. Τον Nikoc89 δεν θα τον παρουμε μαζι ομως γιατί οποιον παμε να δείρουμε θα του κλασει.. Τρου στορι. βάλτε λεφτα ολοι μαζι και βαράω οποιον θέλετε ακόμα και εμένα. (το εχω ξανακάνει ντοντ γουόρι).
YiN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ωραία, μένει να αποφασίσουμε ποιον θα δείρουμε. Ακούω προτάσεις. Ο thanocaster έτοιμος να τις φάει μου φαίνεται πάντως και η salliara είναι η μόνη κεφάτη. Σου 'χω μια λίστα έτοιμη αν το ψήνεις.
FilipposMD Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ωραία, μένει να αποφασίσουμε ποιον θα δείρουμε. Ακούω προτάσεις. Άκυρο, μόλις αποφάσισα ποιος αξίζει να τις φάει σήμερα. Επίσης, καταλαβαίνω ότι οι γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα στην εργασία τους από ανωτέρους που τις παρενοχλούν και είναι λυπηρό. Αλλά ρε πούστη μου, όταν επιλέγονται για επαγγελματικά ταξιδάκια επειδή έχουν βυζιά, ενώ εγώ έχω κάνει όλη τη βρωμοδουλειά, δεν έχουν πρόβλημα, ε; Μουνόδουλοι όλοι. Ευχαριστώ που με ακούσατε και ζητώ συγγνώμη από τους εκλεκτούς αναγνώστες για τις απρεπείς εκφράσεις μου.
YiN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Και ξέχασα κι ένα σκουλαρίκι στο σπίτι του σέλλερα. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ.
gang Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Και ξέχασα κι ένα σκουλαρίκι στο σπίτι του σέλλερα. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ. άλλος ένας λόγος να ξανα ανέβεις...
Sellers Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 + μια πετσέτα μπάνιου. και καλά την ξέχασε. να με ριξει προσπαθεί το βρωμοθύληκο.
YiN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 άλλος ένας λόγος να ξανα ανέβεις... Στην επόμενη ζωή μου θέλω να γεννηθώ ασανσέρ.
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 + μια πετσέτα μπάνιου. και καλά την ξέχασε. να με ριξει προσπαθεί το βρωμοθύληκο. Ανεβηκε η yin? Παλι; Επίτιμος χορηγός στον ΟΣΕ θα γίνει σε λίγο καιρο
YiN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 + μια πετσέτα μπάνιου. και καλά την ξέχασε. να με ριξει προσπαθεί το βρωμοθύληκο. Την επόμενη φορά θα μου κάνεις λίγο χώρο στην ντουλάπα να μην παιδεύομαι κάθε τόσο με βαλίτσες. Ανεβηκε η yin? Παλι; Επίτιμος χορηγός στον ΟΣΕ θα γίνει σε λίγο καιρο Μπα, με βλέπω να μετακομίζω κάποτε να μην ξηλώνομαι κιόλας. Αλλά ισχυεί, μπαίνω μέσα και αρχίζουν τα "Γειά σας κυρία Χ, ποιο μενού θα θέλατε σήμερα, να σας φέρουμε ένα μαξιλαράκι, η θέση σας είναι έτοιμη, καθαρή κτλ."
Sellers Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Την επόμενη φορά θα μου κάνεις λίγο χώρο στην ντουλάπα να μην παιδεύομαι κάθε τόσο με βαλίτσες. Έχω αδειάσει ένα συρτάρι, αλλά άμα δω την οδοντόβουρτσα σου στην τουαλέτα μόνιμα κάπως θα αγχωθώ. Απο τις πολλές ταινίες είναι όμως.
YiN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Έχω αδειάσει ένα συρτάρι, αλλά άμα δω την οδοντόβουρτσα σου στην τουαλέτα μόνιμα κάπως θα αγχωθώ. Απο τις πολλές ταινίες είναι όμως. Να πάρεις αγχολυτικά. ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΛΕΨΩ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ, ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις