FilipposMD Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Γιατρος να κυκλοφορει σε νοσοκομεια, δεν ξανακουστηκε! Πάντως φέτος είμαι σε γραφεία (γι' αυτό και μπορώ και γράφω στο μπλα μπλα), οπότε δεν έκανα. Ρε γαμώτο είναι η τρίτη φορά που αρρωσταίνω από τον Νοέμβρη. Ό,τι κουβαλάνε τα πιτσιρίκια το αρπάζω. Κι εγώ τα ίδια είχα διαβάσει, αλλά έπαιξα λίγο με την ιδέα εχθές που ξάπλωσα στο κρεβάτι μου και τουρτούριζα. Πάντως έχε υπόψη σου ότι το εμβόλιο της γρίπης προστατεύει από την γρίπη. Αυτονόητο, αλλά το λέω για να τονίσω ότι δεν προστατεύει από κοινά κρυολογήματα, ιογενείς γαστρεντερίτιδες και διάφορα άλλα ωραία που σου κολλάνε τα παιδάκια. Κι από γρίπη άντε να αρρωστήσεις ΜΙΑ φορά τον χρόνο. Δεύτερη δε γίνεται. μήπως έχεις υπόψη σου κάνα καλό θερμόμετρο, από αυτά τα ηλεκτρονικά του μετώπου; Μου έδωσε ο φαρμακοποιός μου 2 να δοκιμάσω, το ένα ήταν και πανάκριβο, και τα δύο ότι νάναι έδειχναν... Δυστυχώς όχι.
YiN Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Πάντως έχε υπόψη σου ότι το εμβόλιο της γρίπης προστατεύει από την γρίπη. Αυτονόητο, αλλά το λέω για να τονίσω ότι δεν προστατεύει από κοινά κρυολογήματα, ιογενείς γαστρεντερίτιδες και διάφορα άλλα ωραία που σου κολλάνε τα παιδάκια. Κι από γρίπη άντε να αρρωστήσεις ΜΙΑ φορά τον χρόνο. Δεύτερη δε γίνεται. Τώρα γρίπη έχω, αλλά ναι για μία το χρόνο δεν έχει νόημα δίκιο έχεις. Τίποτε θα γίνω τούμπανο στις βιταμίνες, δε βλέπω σωτηρία.
Toufas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Πάντως φέτος είμαι σε γραφεία (γι' αυτό και μπορώ και γράφω στο μπλα μπλα), οπότε δεν έκανα. Πάντως έχε υπόψη σου ότι το εμβόλιο της γρίπης προστατεύει από την γρίπη. Αυτονόητο, αλλά το λέω για να τονίσω ότι δεν προστατεύει από κοινά κρυολογήματα, ιογενείς γαστρεντερίτιδες και διάφορα άλλα ωραία που σου κολλάνε τα παιδάκια. Κι από γρίπη άντε να αρρωστήσεις ΜΙΑ φορά τον χρόνο. Δεύτερη δε γίνεται. Δυστυχώς όχι. Ασε ρε γιατρε. Απο το να βγαινεις εξω με βρεγμενα μαλια και να καθεσε στα ρευματα σε προστατευει? Γιατι απο οτι μου λεγανε μερικοι ΕΔΩ ΜΕΣΑ, αυτα ειναι οι αιτιες που αρωσταινει ο κοσμος και οχι οι ιοι κλπ.
FilipposMD Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Τώρα γρίπη έχω, αλλά ναι για μία το χρόνο δεν έχει νόημα δίκιο έχεις. Τίποτε θα γίνω τούμπανο στις βιταμίνες, δε βλέπω σωτηρία. Ο εμβολιασμός κατά της γρίπης γίνεται γιατί κάποιοι ευαίσθητοι πληθυσμοί μπορεί να κάνουν σοβαρές επιπλοκές. Εσυ, αν και σιτεμένη ελαφρώς, νέο παιδί είσαι, δεν σε πολυφοβόμαστε για επιπλοκές. Αντέχεις. Για να μην σε τεντώνουν οι ιώσεις, άσκηση, επαρκής ξεκούραση (όχι ξενύχτια στο OOTR) και συχνό πλύσιμο χεριών στη δουλειά. Ασε ρε γιατρε. Απο το να βγαινεις εξω με βρεγμενα μαλια και να καθεσε στα ρευματα σε προστατευει? Γιατι απο οτι μου λεγανε μερικοι ΕΔΩ ΜΕΣΑ, αυτα ειναι οι αιτιες που αρωσταινει ο κοσμος και οχι οι ιοι κλπ. Ποιοι ιοί ρε Μούφα; Αυτά είναι κατασκευάσματα των φαρμακοβιομηχανιών. Αφού εγώ που είμαι καραφλός και έτσι δε βγαίνω ποτέ έξω με βρεγμένα μαλλιά, δεν αρρωσταίνω ποτέ!
YiN Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ο εμβολιασμός κατά της γρίπης γίνεται γιατί κάποιοι ευαίσθητοι πληθυσμοί μπορεί να κάνουν σοβαρές επιπλοκές. Εσυ, αν και σιτεμένη ελαφρώς, νέο παιδί είσαι, δεν σε πολυφοβόμαστε για επιπλοκές. Αντέχεις. Για να μην σε τεντώνουν οι ιώσεις, άσκηση, επαρκής ξεκούραση (όχι ξενύχτια στο OOTR) και συχνό πλύσιμο χεριών στη δουλειά. Το πρώτο και το τελευταίο τα κάνω. Εντάξει το πρώτο όχι πολύ τώρα τελευταία ομολογώ. Δεν βοηθάει και η διατροφή μου. Πάντως όλες οι παιδαγωγοί εκεί μέσα μου είπαν ότι τον πρώτο χρόνο θα υποφέρω. Τέλος πάντων ευχαριστώ για τη συμβουλή. Σήμερα μια αρρωστιάρικη εκπομπή θα την κάνω πάντως.
Toufas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Βρηκες το φαρμακο για το κρυολογημα δηλαδη! Παιρνω τηλεφωνο την Σουηδια, 10/12 μην κανονισεις τιποτα θα σε φωναξουν να πας να παρεις το βραβειο σου.
Freakster Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 και καμια τέτοια δε θα χάλαγε ούτε εσένα ούτε τα παιδιά
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Το πρώτο και το τελευταίο τα κάνω. Εντάξει το πρώτο όχι πολύ τώρα τελευταία ομολογώ. Δεν βοηθάει και η διατροφή μου. Πάντως όλες οι παιδαγωγοί εκεί μέσα μου είπαν ότι τον πρώτο χρόνο θα υποφέρω. Τέλος πάντων ευχαριστώ για τη συμβουλή. Σήμερα μια αρρωστιάρικη εκπομπή θα την κάνω πάντως. Και η μανα μου που ειναι 30 χρονια νηπιαγωγος τα ιδια παθαινε στις αρχες, μετα τα 5 πρωτα χρόνια δεν πρεπει να ξανα αρρώστησε, πληρης ανοσία...
slygeo87 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΨγκουχ.
YiN Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 και καμια τέτοια δε θα χάλαγε ούτε εσένα ούτε τα παιδιά Εγώ έλεγα για μια τέτοια βασικά:
saya Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ο εμβολιασμός κατά της γρίπης γίνεται γιατί κάποιοι ευαίσθητοι πληθυσμοί μπορεί να κάνουν σοβαρές επιπλοκές. Εσυ, αν και σιτεμένη ελαφρώς, νέο παιδί είσαι, δεν σε πολυφοβόμαστε για επιπλοκές. Αντέχεις. Για να μην σε τεντώνουν οι ιώσεις, άσκηση, επαρκής ξεκούραση (όχι ξενύχτια στο OOTR) και συχνό πλύσιμο χεριών στη δουλειά. Ποιοι ιοί ρε Μούφα; Αυτά είναι κατασκευάσματα των φαρμακοβιομηχανιών. Αφού εγώ που είμαι καραφλός και έτσι δε βγαίνω ποτέ έξω με βρεγμένα μαλλιά, δεν αρρωσταίνω ποτέ! Eλα, οι ιοι ειναι κατασκευασματα των φαρμακοβιομηχανιων; Δεν εξελισσονται μονοι τους; Τρομερη αποκαλυψη..ουαου.Τοσα χρονια νομιζαμε οτι μονοι τους εξελισσονται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Eλα, οι ιοι ειναι κατασκευασματα των φαρμακοβιομηχανιων; Δεν εξελισσονται μονοι τους; Τρομερη αποκαλυψη..ουαου.Τοσα χρονια νομιζαμε οτι μονοι τους εξελισσονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις