Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ενίσταμαι. Η αισθητική του θρεντ τούτου είναι αδύνατον να χαλάσει. Είναι σαν να λες "χάλασε η εμφάνιση της στραπατσάδας".

Έντιτ: να σου στείλω λίγο τσιπουράκι, κρυουλιάρη;

• Super Moderators
Δημοσ.

Τρελή φόλα τα πρώτα δύο επεισόδια, ελπίζω σε βελτίωση σύντομα. Ξέρει κανείς αν τα βιβλία είναι καλύτερα;

• Super Moderators
Δημοσ.

Τρελή φόλα τα πρώτα δύο επεισόδια, ελπίζω σε βελτίωση σύντομα. Ξέρει κανείς αν τα βιβλία είναι καλύτερα;

Game of Thrones?

Δημοσ.

Το πρώτο βιβλίο γαμάει, αν και είναι λίγο επιτηδευμένα πολύπλοκο στην παρουσίαση καταστάσεων και γεγονότων. Αλλά, γαμάει. Τα άλλα δεν τα έχω διαβάσει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Γενικά είμαι υπέρ των βιβλίων. Φτιάχνεις πρόσωπα με το μυαλό σου, δε σε δεσμεύει τόσο η εικόνα. Συν του ότι οι σεναριογράφοι στην τηλεόραση έχουν μια μανία να τους αλλάζουν τα φώτα. Ψάχνω λοιπόν το πρώτο, ευχαριστώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

προσωπικά μου άρεσαν, όπως μου άρεσε και η σειρά...

τώρα για να βρήκες φόλα τα 2 πρώτα επεισόδιο, μου φαίνεται κάπως υπερβολή, σίγουρα γίνεται όλο και καλύτερο πάντως...

Δημοσ.

Απ το ρεύμα μπαίνει κάτω απο τη χαραμάδα της εξωπορτας η μπόχα :eek: της διπλανης βρωμιαρας τρελόγριας.

ΜΑΡΤΥΡΙΟ σας λέω.

Και ανοίγω every 3 and little τα παράθυρα να ξεβρωμίσει, και λούζομαι τον ψόφο.

ουφφ.

προτείντε λύσεις πλζ.

-έριξα κατι φούτερ στη χαραμάδα κάτω, αλλα δεν το σώζω-

Δημοσ.

Γενικά είμαι υπέρ των βιβλίων. Φτιάχνεις πρόσωπα με το μυαλό σου, δε σε δεσμεύει τόσο η εικόνα. Συν του ότι οι σεναριογράφοι στην τηλεόραση έχουν μια μανία να τους αλλάζουν τα φώτα. Ψάχνω λοιπόν το πρώτο, ευχαριστώ.

Στο game of thrones σεβαστηκαν υπερβολικά τα βιβλία, αποδίσουν τους χαρακτηρες οπως ειναι και η 1η σεζόν ειναι εξαιρετικά πιστή στα βιβλία, στο 2ο θα κοπουν περισσότερα πράγματα για να μπορεσει να κρατηθει ο ρυθμος γιατι η πλοκη "ανοιγει" και αλλο.

Συμφωνω ότι τα βιβλία ειναι πολύ καλύτερα στο χτίσιμο του χαρακτήρα αλλα κυρίως στο οτι τον φτιάχνεις στο μυαλό σου όπως θέλεις και όχι οπως επιλέγουν αλλοι.

Οπως και να εχει εκει η σειρα θα πάρει τα πανω της στο τελος του 5ου επεισοδίου που η δραση θα γίνει λιγο πιο εντονη.

Lucifer το 2ο kai ειδικά το 3ο βιβλίο ειναι καλύτερα του 1ου, μετα δεν ξερω τι γινεται αλλά νομιζω ότι το 4ο κ 5ο δεν φτάνουν στα επίπεδ των πρώτων.

Απ το ρεύμα μπαίνει κάτω απο τη χαραμάδα της εξωπορτας η μπόχα :eek: της διπλανης βρωμιαρας τρελόγριας.

ΜΑΡΤΥΡΙΟ σας λέω.

ουφφ.

προτείντε λύσεις πλζ.

Να πας να της καθαρίσεις το σπιτι, βαλε counterpain στη μυτη να μυριζεις αυτο, βαλε αρωματικά χωρου στο σπιτι σου.

Δημοσ.

ΜΑΡΤΥΡΙΟ σας λέω.

ουφφ.

προτείντε λύσεις πλζ.

Φαε φασόλια και κάνε counter attack.:P

Δημοσ.

Γενικά η μπόχα ήταν απάλευτη στο χωλ όποτε άνοιγε την πόρτα της αυτή,

αλλα 1η φορά μπαίνει μέσα στο σπίτι μου με κλειστές τις πόρτες! :(

Θα βάλω αύριο ολα τα αεροστοπ και τα σχετικά που μπορώ!

Δημοσ.

ΜΑΡΤΥΡΙΟ σας λέω.

ουφφ.

προτείντε λύσεις πλζ.

μήπως πέθανε?

Δημοσ.

μήπως πέθανε?

οχι, δεν μυρίζει ψοφίμι.

βρωμα και τσικνα είναι αυτό. και πολλά άλλα μαζί, δεν θέλω να ξέρω τι.

ουχχ :eek: :eek:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...