Impious Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ωπωπωπ μλκ βράζω, πρέπει να κάνω κάτι να χαλαρώσω γιατί θα πιάσω τα κεφάλια των συναδέλφων και θα τα τσουγκρίζω μεταξύ τους. http://www.youtube.com/watch?v=mfprFuwqCU4
tsifotis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 And now for something completely different... Μπουκωμενος, φταρνισμα, μυτες κτλ. Ακυρωσα οδοντιατρο χθες μην φταρνιστω με τον τροχο στο στομο (αψου! ... αουτσ!) Γιατροσοφια (ή και φαρμακο / οχι placebo) για γρηγοροτερη αναρρωση;
scullyist Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ωπωπωπ μλκ βράζω, πρέπει να κάνω κάτι να χαλαρώσω γιατί θα πιάσω τα κεφάλια των συναδέλφων και θα τα τσουγκρίζω μεταξύ τους. Φταίνε τουλάχιστον ή βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή? Αν όντως φταίνε, follow your heart
Chrisxxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Yin μετα από προσεκτική μελέτη των ποστ σου βγάζω το συμπέρασμα ότι θέλεις να τα σπασεις. Επίσης κανω κατι εκαθαρίσεις στο σκληρο και βρηκα 2 word, διετιας και βαλε, που είχα σημειώσει στόχους που και καλα ήθελα να πετυχω. Μιλάμε για ποσοστά επιτυχίας μικρότερα από αυτα που προβλέπουν αποφυγη της χρεοκοπίας της χώρας. Πολυ γελιο. Συνεχίζω το γραψιμο μετα από αυτη τη μικρή παρένθεση.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Κάνε λίγο την πάπια στο σπίτι, αν υποψιάζεσαι ότι πας να αρρωστήσεις, μην ταλαιπωρήσεις τον εαυτό σου, για να σου περάσει γρήγορα κι ανώδυνα. οκ ευχαριστω για την συμβουλή doc
YiN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Φταίνε τουλάχιστον ή βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή? Αν όντως φταίνε, follow your heart Φταίνε.
FilipposMD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Yin μετα από προσεκτική μελέτη των ποστ σου βγάζω το συμπέρασμα ότι θέλεις να τα σπασεις. Εγώ κατέληξα ότι δεν πρέπει να της μιλάμε, γιατί δεν είναι σε φάση που σηκώνει αστεία, αλλά ούτε και σε φάση να βρίσει κάποιον από δω για να εκτονωθεί. Οπότε, διατηρούμε αποστάσεις ασφαλείας και κοιτάμε στις ειδήσεις μήπως μεταφερθεί κάποιος με σπασμένο κεφάλι σε εφημερεύον νοσοκομείο.
Pantelwolf Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Yin ,μη στεναχωριεσαι, για το ΟΟΤ εισαι μια πριγκίπισσα Δε σου αξίζουν οι αχρείοι Να σου μάζεψα λουλούδια.
Lucifer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Το αγαπημένο της λουλούδι είναι η τουλίπα πάντως.
Pantelwolf Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 θα πεταχτω μεχρι την ολλανδια για παρτη της τοτε.
Lucifer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ε μιας και θα πεταχτείς δε φέρνεις και σε μένα το αγαπημένο μου βοτάνι.
thanocaster Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Πάρε μου και τσιγάρα όπως θά 'ρχεσαι.
YiN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Τα αγαπημένα μου είναι οι ορχιδέες ηλίθιε. Οι ορχιδέες.
insomniaK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ναι άλλα το βοτανι παραμένει από την Ολλανδία.
pamelouketo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ε μιας και θα πεταχτείς δε φέρνεις και σε μένα το αγαπημένο μου βοτάνι. Να:
Προτεινόμενες αναρτήσεις