Pantelwolf Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 αν κανω ρησταρτ να μπω σε γουιντοζ να δω θα μου δωσεις καστομ ταιτλ ?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Θα το σκεφτώ, όταν αξιωθώ να διαβάσω τη συνέχεια του έπους της Αμιντάλα. Υ.Γ. Πήγε στις 8 ο έλεγχος για το αν θα γίνει το παιχνίδι, με αυτή τη βροχή δεν το βλέπω, οι ντόπιοι που ξέρουν σηκώθηκαν κι έφυγαν, για αύριο το βλέπω να πηγαίνει. Καλοκαίρι στην Ουκρανία, μια ομορφιά.
Pantelwolf Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 ανάμενε στο ακουστικό σου, θα κανω ρησταρτ σε 2. κανονικα συνδεομαι
angmar Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μια απ τα ίδια, δουλεύει κανονικά ο κύριος στημ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Φτου, δεν ήταν αυτή η απάντηση που ήλπιζα. Τι διάβολο μπορεί να έχει στραβώσει; Θα καταφύγω στην παραδοσιακή λύση του restart και βλέπουμε. Όπως και να έχει, ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να συνδεθείς στα ιταμά παραθύρια για χάρη μου
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Θέλω να κολλήσω ενα μονό να ανοίξει το μάτι μου και δεν μπορώ με τόσο κόσμο να πηγαινοέρχεται ! τώρα , το βλέπω , θα έρθουν και άλλοι , γιορτάζει κανεις σήμερα και δεν το ξέρω? ελεος πρωινιάτικα! ειμαι σε τέτοια αφασία που δεν ανοίγω καν την μπαλκονόπορτα να μπει λιγος ήλιος , μέσα στα σκοτάδια ειμαι ! αλήθεια πως και τέτοια ζέστη απο τις 9 παρά ? σκεφτείτε στις 12-2 το μεσημέρι τι θα κάνει , θα πεθάνουμε!!
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 χωρίς ντροπή χωρίς γκρίνια (τι κανεις εκεί ? δεν σου ειπα δεν θέλω τέτοια μεσα στο σπίτι μου ?????? πόσες φορές θα στο πω ? οταν πας σε δικο σου σπίτι να κάνεις οτι θέλεις ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ $%^$#^@$ μετά βουλώνω τα αφτιά μου με τζιβανόχαρτα και απολαμβάνω την ησυχία..)
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 σοβαρεψου. η παρουσία μου εδω μέσα σου έχει δείξει οτι δεν ειμαι σοβαρός? ειμαι και φαίνομαι !
pappous_soulis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Φτου, δεν ήταν αυτή η απάντηση που ήλπιζα. Τι διάβολο μπορεί να έχει στραβώσει; Θα καταφύγω στην παραδοσιακή λύση του restart και βλέπουμε. Όπως και να έχει, ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να συνδεθείς στα ιταμά παραθύρια για χάρη μου Είχα παρόμοιο θέμα πριν καιρό και το πρόβλημα ήταν πως για κάποιο λόγο είχε επιλεγμένο στα settings server από την Αυστραλία. http://www.ghacks.net/2012/04/19/fix-steam-error-could-not-connect-to-steam-network/ Δοκίμασε το πρώτο βήμα, μήπως και. Εμένα μου'χε λύσει το πρόβλημα.
Pantelwolf Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 http://www.focus.de/politik/ausland/tid-26150/der-grosse-frust-vor-der-wahl-griechenland-ist-ein-einziges-hurenhaus_aid_766743.html Γερμανικό φόκους: Η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο μπουρδέλο σορυ δεν έχω το αγγλικό/δεν ξερω αν υπάρχει αγγλικό
andreapaog328 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 εγώ μετά το πρώτο paper για τη διπλωματική μου
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 εγώ μετά το πρώτο paper για τη διπλωματική μου εμμμ ετσι ειναι αυτα φιλαρακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις