Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα το σκεφτώ, όταν αξιωθώ να διαβάσω τη συνέχεια του έπους της Αμιντάλα.

Υ.Γ. Πήγε στις 8 ο έλεγχος για το αν θα γίνει το παιχνίδι, με αυτή τη βροχή δεν το βλέπω, οι ντόπιοι που ξέρουν σηκώθηκαν κι έφυγαν, για αύριο το βλέπω να πηγαίνει. Καλοκαίρι στην Ουκρανία, μια ομορφιά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Φτου, δεν ήταν αυτή η απάντηση που ήλπιζα. Τι διάβολο μπορεί να έχει στραβώσει;

Θα καταφύγω στην παραδοσιακή λύση του restart και βλέπουμε. Όπως και να έχει, ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να συνδεθείς στα ιταμά παραθύρια για χάρη μου :)

Δημοσ.

Θέλω να κολλήσω ενα μονό να ανοίξει το μάτι μου και δεν μπορώ με τόσο κόσμο να πηγαινοέρχεται !

τώρα , το βλέπω , θα έρθουν και άλλοι , γιορτάζει κανεις σήμερα και δεν το ξέρω? ελεος πρωινιάτικα! ειμαι σε τέτοια αφασία που δεν ανοίγω καν την μπαλκονόπορτα να μπει λιγος ήλιος , μέσα στα σκοτάδια ειμαι !

αλήθεια πως και τέτοια ζέστη απο τις 9 παρά ? σκεφτείτε στις 12-2 το μεσημέρι τι θα κάνει , θα πεθάνουμε!!

Δημοσ.

χωρίς ντροπή

χωρίς γκρίνια

(τι κανεις εκεί ? δεν σου ειπα δεν θέλω τέτοια μεσα στο σπίτι μου ?????? πόσες φορές θα στο πω ? οταν πας σε δικο σου σπίτι να κάνεις οτι θέλεις ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ $%^$#^@$ μετά βουλώνω τα αφτιά μου με τζιβανόχαρτα και απολαμβάνω την ησυχία..)

Δημοσ.

σοβαρεψου.

η παρουσία μου εδω μέσα σου έχει δείξει οτι δεν ειμαι σοβαρός? ειμαι και φαίνομαι !

Δημοσ.

Φτου, δεν ήταν αυτή η απάντηση που ήλπιζα. Τι διάβολο μπορεί να έχει στραβώσει;

Θα καταφύγω στην παραδοσιακή λύση του restart και βλέπουμε. Όπως και να έχει, ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να συνδεθείς στα ιταμά παραθύρια για χάρη μου :)

Είχα παρόμοιο θέμα πριν καιρό και το πρόβλημα ήταν πως για κάποιο λόγο είχε επιλεγμένο στα settings server από την Αυστραλία.

http://www.ghacks.net/2012/04/19/fix-steam-error-could-not-connect-to-steam-network/

Δοκίμασε το πρώτο βήμα, μήπως και. Εμένα μου'χε λύσει το πρόβλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...