evoracing Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα... Ψάχνω ενα πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να προσθέσω υποτίτλους σε κάποιο video (είχα το CorvertXtoDVD αλλά μου το μετέτρεπε σε κανονική ταινία με φακέλους VIDEO-AUDIO και μενού)
driftingcris Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Vobsub. Και με ολους τους Players παιζει υποτιτλος. Ή για Player, Gom
mitsakhs Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 WinAVI Video Converter επιλέγεις οποιοσδήποτε αρχείο μαζι με υπότιτλο του και βγαίνει σε avi ενσωματωμένοι.....
evoracing Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 WinAVI Video Converter επιλέγεις οποιοσδήποτε αρχείο μαζι με υπότιτλο του και βγαίνει σε avi ενσωματωμένοι..... και πως ακριβώς προσθέτουμε υπότιτλους????
micos000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Πες μας πρώτα τι εννοείς όταν λες ότι θέλεις να βάλεις υπότιτλους. Έχεις τους υπότιτλους και δεν παίζουν μαζί με την ταινία; Αν ναι τότε το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τους μετονομάσεις ώστε να είναι με το ίδιο όνομα ακριβώς που έχει και η ταινία. Μόνο η κατάληξη θα αλλάζει (θα είναι .srt) Αν θέλεις να δημιουργήσεις υπότιτλους τότε θέλεις το Subtitles workshop. Αν θέλεις να τους ενσωματώσεις ώστε να παίζει η ταινία σε dvd player που υποστηρίζουν avi τότε θέλεις το avi recomp. Εδώ όμως θα έχεις απώλειες εικόνας και θέλει κάποιο χρόνο η μετατροπή.
evoracing Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 WinAVI Video Converter επιλέγεις οποιοσδήποτε αρχείο μαζι με υπότιτλο του και βγαίνει σε avi ενσωματωμένοι..... και πως ακριβώς προσθέτουμε υπότιτλους????
duffyduck Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 απαντησε πρωτα σε αυτα που ρωτα ο φιλος micos000 τι ακριβως θελεις να κανεις ?
evoracing Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Πες μας πρώτα τι εννοείς όταν λες ότι θέλεις να βάλεις υπότιτλους. Έχεις τους υπότιτλους και δεν παίζουν μαζί με την ταινία; Αν ναι τότε το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τους μετονομάσεις ώστε να είναι με το ίδιο όνομα ακριβώς που έχει και η ταινία. Μόνο η κατάληξη θα αλλάζει (θα είναι .srt) Αν θέλεις να δημιουργήσεις υπότιτλους τότε θέλεις το Subtitles workshop. Αν θέλεις να τους ενσωματώσεις ώστε να παίζει η ταινία σε dvd player που υποστηρίζουν avi τότε θέλεις το avi recomp. Εδώ όμως θα έχεις απώλειες εικόνας και θέλει κάποιο χρόνο η μετατροπή. Έχω το βίντεο, έχω το αρχείο για τους υποτίτλους και θέλω να τα ενώσω για να παίζει σε tablet-psp-κινητό
TheELF Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Τώρα μάλιστα τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Διάβασε το εγχειρίδιο και πες μας τι λογής βίντεο μπορεί να παίξει(3gp 3gpp mpeg4 και μέχρι τι μέγεθος) ή πες μας το μοντέλο να το ψάξουμε εμείς. Έχει και κάποια προγράμματα που υποστηρίζουν διάφορες συσκευές και απλά διαλέγεις την δικιά σου π.χ. το XMedia Recode
micos000 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Γιατί δεν το έλεγες από την αρχή; θα γλιτώναμε 2 μέρες. Δοκίμασε με το Format Factory. Δεν υπάρχει όμως κάτι που να παίζει σε όλες τις συσκευές. Η κάθε συσκευή έχει και περιορισμούς ή απαιτήσεις και θα πρέπει να τις ξέρεις. Πάντως το psp νομίζω ότι παίζει mp4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.