Προς το περιεχόμενο

προγραμα υποτιτλων!!!

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Ψάχνω ενα πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να προσθέσω υποτίτλους σε κάποιο video (είχα το CorvertXtoDVD αλλά μου το μετέτρεπε σε κανονική ταινία με φακέλους VIDEO-AUDIO και μενού)

Δημοσ.

WinAVI Video Converter

επιλέγεις οποιοσδήποτε αρχείο μαζι με υπότιτλο του και βγαίνει σε avi ενσωματωμένοι.....

Δημοσ.

WinAVI Video Converter

επιλέγεις οποιοσδήποτε αρχείο μαζι με υπότιτλο του και βγαίνει σε avi ενσωματωμένοι.....

και πως ακριβώς προσθέτουμε υπότιτλους????

Δημοσ.

Πες μας πρώτα τι εννοείς όταν λες ότι θέλεις να βάλεις υπότιτλους.

Έχεις τους υπότιτλους και δεν παίζουν μαζί με την ταινία; Αν ναι τότε το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τους μετονομάσεις ώστε να είναι με το ίδιο όνομα ακριβώς που έχει και η ταινία. Μόνο η κατάληξη θα αλλάζει (θα είναι .srt)

Αν θέλεις να δημιουργήσεις υπότιτλους τότε θέλεις το Subtitles workshop.

Αν θέλεις να τους ενσωματώσεις ώστε να παίζει η ταινία σε dvd player που υποστηρίζουν avi τότε θέλεις το avi recomp. Εδώ όμως θα έχεις απώλειες εικόνας και θέλει κάποιο χρόνο η μετατροπή.

Δημοσ.

WinAVI Video Converter

και πως ακριβώς προσθέτουμε υπότιτλους????

Δημοσ.

Πες μας πρώτα τι εννοείς όταν λες ότι θέλεις να βάλεις υπότιτλους.

Έχεις τους υπότιτλους και δεν παίζουν μαζί με την ταινία; Αν ναι τότε το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τους μετονομάσεις ώστε να είναι με το ίδιο όνομα ακριβώς που έχει και η ταινία. Μόνο η κατάληξη θα αλλάζει (θα είναι .srt)

Αν θέλεις να δημιουργήσεις υπότιτλους τότε θέλεις το Subtitles workshop.

Αν θέλεις να τους ενσωματώσεις ώστε να παίζει η ταινία σε dvd player που υποστηρίζουν avi τότε θέλεις το avi recomp. Εδώ όμως θα έχεις απώλειες εικόνας και θέλει κάποιο χρόνο η μετατροπή.

Έχω το βίντεο, έχω το αρχείο για τους υποτίτλους και θέλω να τα ενώσω για να παίζει σε tablet-psp-κινητό

Δημοσ.

Τώρα μάλιστα τα πιάσαμε τα λεφτά μας.

Διάβασε το εγχειρίδιο και πες μας τι λογής βίντεο μπορεί να παίξει(3gp 3gpp mpeg4 και μέχρι τι μέγεθος) ή πες μας το μοντέλο να το ψάξουμε εμείς.

Έχει και κάποια προγράμματα που υποστηρίζουν διάφορες συσκευές και απλά διαλέγεις την δικιά σου π.χ. το XMedia Recode

Δημοσ.

Γιατί δεν το έλεγες από την αρχή; θα γλιτώναμε 2 μέρες.

Δοκίμασε με το Format Factory.

Δεν υπάρχει όμως κάτι που να παίζει σε όλες τις συσκευές. Η κάθε συσκευή έχει και περιορισμούς ή απαιτήσεις και θα πρέπει να τις ξέρεις. Πάντως το psp νομίζω ότι παίζει mp4

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...