The_Judas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Αν πάω στο εξωτερικό, συγκεκριμένα Ιταλία, θα έχω πρόβλημα να νοικιάσω αυτοκίνητο; Εχω το παλιό ροζ δίπλωμα, όχι το καινούργιο που είναι σαν κάρτα. Στην πρώτη σελίδα γράφει υπόδειγμα ευρωπαϊκών κοινοτήτων αλλά δεν έχει τα στοιχεία με λατινικούς χαρακτήρες.
Typhoon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Όχι, αν και μπορεί να σου πουν τίποτα περίεργα αν είναι λίγο Τάκηδες, οπότε να επιμείνεις. Είναι ευρωπαικό έγγραφο και οφείλουν να το αναγνωρίσουν.
dreamercon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Συνηθως δεν υπαρχει πρόβλημα. Αλλά όταν ήμουν στη Γαλλία πέρσι δεν το δέχτηκαν παρόλο που τους πίεσα. Αναγκάστηκα και τους έδωσα το αμερικάνικο δίπλωμα που ήταν στα αγγλικά και το δέχτηκαν αμέσως - παρόλο που δεν είναι ευρωπαικό.
athlios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Αναλογως την εταιρια, τουλαχιστον το περσινο καλοκαιρι[Ιταλια fco] , γκρινιαξαν λιγο αλλα τελικα το δεχτηκαν!
Dark_son20 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 πάντως έχουν λίγο δίκιο να γκρινιάζουν... το θεϊκό μας ροζ ευρωπαϊκό δίπλωμα είναι μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες... Στο Amsterdam μου λένε : και γω πως να γράψω τα στοιχεία? και τους έκανα αντιπαράθεση τη νέα ταυτότητα για να δουν τους λατινικούς χαρακτήρες...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Στους ελληνικους χαρακτηρες κολλας? Που να ξερανε και πως εχει βγει το 80% των ελληνικων διπλωματων. Δε θα μας διναν αυτοκινητα και θα ειχανε και δικιο...
insomniaK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Πήγαινε στην ΕΛΠΑ και βγάλε διεθνές αν και δεν το χρειάζεσαι για ΕΕ.
The_Judas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είναι λίγο αργά τώρα για να βγάλω νέο δίπλωμα οπότε θα πάω με το ήδη υπάρχων. Κάπου διάβασα ότι μπορώ να το συνδυάσω με μια επίσημη μετάφραση από το προξενείο, οπότε θα το ψάξω και αυτό. Αλλιώς θα πάω ως έχει...και θα φανεί στην πορεία αν το δέχονται.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Στις Βρυξέλλες που έχω νοικιάσει αρκετές φορές αυτοκίνητο, δεν είχα κανένα πρόβλημα με το ροζ "παλαιού τύπου" δίπλωμα οδήγησης.
pabou13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Επιβεβαιωνω τα λεγομενα του Paredwse, εμενα αρκετα χρονια Βελγιο, Βρυξελλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.