Προς το περιεχόμενο

Μητρική,πρόβλημα με ενσωματωμένη κάρτα δικτύου!!!

jimmy007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια Καλημερα!

Εχω αυτην την μητρικη καρτα εδω και 1μιση χρονο περιπου και πριν απο κανα μηνα εχω το εξης προβλημα με την ενσωματωμένη κάρτα δικτύου.

Μεχρι πριν ενα μηνα ειχα συνδεδεμενο το καλωδιο (ethernet) στην πρωτη θυρα lan της μητρικης,μεχρι που ανοιγα τον υπολογιστη και δεν δουλευε, ουτε τα led αναβαν πισω στην υποδοχη ουτε τιποτα,μετα εβαλα το καλωδιο στην αλλη υποδοχη της μητρικης (εχει δυο καρτες δικτυου η μητρικη) και δουλευε, αλλα καμια εβδομαδα τωρα μου κανει τα ιδια και αυτη,αλλες φορες συνδεετε και τις πιο πολλες φορες δεν δουλευει.

Εκανα και format,αλλαξα και καλωδιο αλλα τιποτα! Η μητρικη εχει εγγυηση 3 χρονια τι λετε να κανω?

Δοκιμασα το καλωδιο σε αλλο υπολογιστη και δουλευει μια χαρα.

Windows 7 εχω,απο e-shop ειναι αγορασμενη.

Καμια ιδεα; :-( Ευχαριστω!

Δημοσ.

Αν είναι μέσα στην εγγύηση, μην το συζητάς.

Δώστο για επισκευή στο κατάστημα που το αγόρασες.

Ναι αλλα πειραζει που στο socket της μητρικης, εκει που κουμπονει η ψηκτρα του επεξεργαστη ειχε σπασει η βιδα και το εχω κολησει με θερμικη σιλικονι γιατι δεν πηγενε αλλη βιδα, αλλα κουμπονει μια χαρα η ψυκτρα τωρα!

Μηπως το παρουν για προβλημα στην μητρικη που εχει σπασει η βιδα και δεν μετρησει η εγγυηση;

να η βιδα στο γαλαζιο που κουμπονει η ψυκτρα ειχε σπασει και το κολησα photo

Δημοσ.

Τους τελευταίους drivers από τη σελίδα της μητρικής τους πέρασες ?

Κατέβασέ τους όλους και κανε τους εγκατάστασή ...

Ναι,δεν ειναι απο drivers τους εχω κατεβασει!!

Πολύ πιθανόν να ειναι η μητρική αν ειναι στην εγγύηση ακόμα πήγαινε την πίσω

Μαλλον η μητρικη,εβγαλα και ολα τα usb απο πισω για τιποτα βραχυκυκλωμα αλλα τιποτα!

Δημοσ.

μην αναφερεις τιποτα για σπασιμο κλπ. , κανε το κοροϊδο και θα στην αλλαξουν

Και δεν θα το δουνε? αφου φενεται!

Και να το δουνε ρε παιδια τι θα πουνε αφου η καρτα δικτυου εχει το προβλημα οχι ο επεξεργαστης!!

Ετσι δεν ειναι; ή παιζει ρολο στην εγγυηση;

Δημοσ.

πολλές φορές φταίει η κακή επαφή... με παρουσιάζεται αυτό και σε μένα !!!

Τι ενοεις κακη επαφη;

Στο καλωδιο με το lan ή στην μητρικη;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια την ειχα στειλει την μητρικη πριν μια εβδομαδα στα e-shop για το προβλημα και σημερα τους πηρα τηλεφωνο να δω τι γινεται γιατι δεν με

ειχαν ειδοποιησει,και μου ειπαν οτι διαπιστωθηκε οτι η lan εχει προβλημα και θα αντικαταστησουν την μητρικη!!!

Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια!!! :rolleyes: :mrgreen:

Δημοσ.

Παιδια την ειχα στειλει την μητρικη πριν μια εβδομαδα στα e-shop για το προβλημα και σημερα τους πηρα τηλεφωνο να δω τι γινεται γιατι δεν με

ειχαν ειδοποιησει,και μου ειπαν οτι διαπιστωθηκε οτι η lan εχει προβλημα και θα αντικαταστησουν την μητρικη!!!

Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια!!! :rolleyes: :mrgreen:

Δημοσ.

Παιδια βοηθεια, με πηραν τωρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι επειδη λογω μη διαθεσιμοτητας της Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P να διαλεξω αλλη καρτα μεχρι τα 140 ευρω που είχε η προηγουμενη!

Μου προτειναν αυτη,

εσεις τι λετε ποια να παρω;; Το συστημα μου το βλεπετε απο κατω!

Μηπως αξιζει να παρω καλυτερη πιο ακριβη και να δωσω την διαφορα?(αν γινεται αυτο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...