Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.eastbay.com/product/model:137559/sku:86163011/nike-solarsoft-slide-mens/?cm=GLOBAL%20SEARCH%3A%20KEYWORD%20SEARCH

Ναι θα σου φανούν ακριβές κτλ κτλ κτλ οι παντόφλες αυτές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Τις έχω και εγώ πάνω από ένα χρόνο και έχουν πατήσει και παραλία και χώμα και τα πάντα όλα. Δε μυρίζουν, δεν έχουν πάθει τίποτα και είναι ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ στα πόδια. Τις πήρα επειδή και μένα δε μαρέσουν οι σαγιονάρες (ΠΑΝΤΑ 5-0, ΠΟΤΕ 1-4) και ό,τι φθηνή παντόφλα έπαιρνα κάτι μου την έσπαγε (ή έφευγε το πόδι μπροστά κ έπρεπε να πάρω πολύ μικρότερο νούμερο, ή με χτύπαγε σε κάποιο πόδι μπροστά εκεί που ακουμπάει στη βάση του μεγάλου δάκτυλου) κτλ κτλ ή ήταν σκληρές κτλ.

25 ευρώ την είχα πάρει, αλλά δεν τα μετανιώνω. Τα 5ευρώ-7ευρα μετανιώνω που έχω δώσει τζάμπα για παντόφλες κακής ποιότητας, φάση admiral.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

http://www.eastbay.com/product/model:137559/sku:86163011/nike-solarsoft-slide-mens/?cm=GLOBAL%20SEARCH%3A%20KEYWORD%20SEARCH

Τις έχω και εγώ πάνω από ένα χρόνο και έχουν πατήσει και παραλία και χώμα και τα πάντα όλα. Δε μυρίζουν, δεν έχουν πάθει τίποτα και είναι ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ στα πόδια. Τις πήρα επειδή και μένα δε μαρέσουν οι σαγιονάρες (ΠΑΝΤΑ 5-0, ΠΟΤΕ 1-4) και ό,τι φθηνή παντόφλα έπαιρνα κάτι μου την έσπαγε (ή έφευγε το πόδι μπροστά κ έπρεπε να πάρω πολύ μικρότερο νούμερο, ή με χτύπαγε σε κάποιο πόδι μπροστά εκεί που ακουμπάει στη βάση του μεγάλου δάκτυλου) κτλ κτλ ή ήταν σκληρές κτλ.

25 ευρώ την είχα πάρει, αλλά δεν τα μετανιώνω. Τα 5ευρώ-7ευρα μετανιώνω που έχω δώσει τζάμπα για παντόφλες κακής ποιότητας, φάση admiral.

Τα μεγέθη εκεί φίλε μου είναι US ή UK?

Δημοσ.

Μιας και μιλαμε για τετοιες παντοφλες, ειχα βρει κατι ωραιες MARES στην Ιταλια φετος, αλλα δεν της πηρα γιατι ειχαν 18 ευρω και πιστεψα οτι ητανε πολλα. Ξερει κανεις αν μπορω να τις βρω Ελλαδα?

Δημοσ.

Πριν από λίγο έκανα την παραγγελία φίλε μου για αυτή + 4 παντόφλες nike.

Εχω ξαναψωνίσει από το συγκεκριμένο και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος!

Δημοσ.

Τελικά άνοιξες thread για παντόφλες φθηνές και γείωνες όλο τον κόσμο που σου έλεγε παντόφλες 20-30€ και στο τέλος έδωσες 40€;

Αφού έφαγα τον κόσμο να βρω παντόφλες κολύμβησης και δεν βρήκα κατέληξα σε σίγουρη και ποιοτική λύση... Το κόστος ανά παντόφλα μου ήρθε 16 € λόγω και εξόδων αποστολής.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίξω νέο θέμα, σήμερα είδα κάτι βατραχοπέδιλα με πολύ περίεργο σχήμα (πιο κοντά απ΄τα συνηθισμένα) και έγραφε στη συσκευασία ότι γυμνάζουν ειδικά τους μηρούς! Τα έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις?

Δημοσ.

Βασικά είχα πάρει κανονικά βατραχοπέδιλα και μετά από πολύωρη χρήση , είχα γυμνάσει τους μηρούς. Μη σου πω και με γυμνό ποδαράκι γυμνάζεται ο μηρός. Ρε παιδιά , μη τσιμπάτε

Δημοσ.

Για να μην ανοίξω νέο θέμα, σήμερα είδα κάτι βατραχοπέδιλα με πολύ περίεργο σχήμα (πιο κοντά απ΄τα συνηθισμένα) και έγραφε στη συσκευασία ότι γυμνάζουν ειδικά τους μηρούς! Τα έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις?

Ναι.. οντως γυμναζουν τους μηρους.. η διαφορα τους ειναι οτι θελεις περισσοτερη προσπαθεια για να κολυμπησεις απο οτι με τα κανονικα βατραχοπεδιλα.. ομως ειναι πιο δυσκολα και πιο βαρια..

Αυτα δεν λες?

Arena_Powerfin.jpg

Δημοσ.

Ναι κάπως έτσι ήταν αυτά που είδα! Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε όλοι πολλές ώρες στη διάθεσή μας για μπάνιο (και εγώ αν και σε νησί μπορώ να πηγαίνω μόνο μέρα παρά μέρα) οπότε αν μπορούμε να κάνουμε περισσότερο έντονη άσκηση, γιατί όχι?

Δημοσ.

Ναι κάπως έτσι ήταν αυτά που είδα! Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε όλοι πολλές ώρες στη διάθεσή μας για μπάνιο (και εγώ αν και σε νησί μπορώ να πηγαίνω μόνο μέρα παρά μέρα) οπότε αν μπορούμε να κάνουμε περισσότερο έντονη άσκηση, γιατί όχι?

Καταλαβα.. νομιζω πως με αυτα τα πεδιλα μπορεις να κανεις καλη ασκηση... μπορεις πχ να κανεις σε ορθια θεση ποδαρακια πολυ γρηγορα ωστε να μην βουλιαζεις για 15-20 δευτερολεπτα και μετα αλλα τοσα ξεκουραση, σε σετακια.. θα γυμναστουν πολυ τα ποδια σου, θα δεις.

Για τα χερια, μπορεις να αγορασεις το παρακατω..

138000521.jpg

pullbuoyswim.jpg

ειναι ουσιαστικα ενα μαξιλαρακι απο αφρολεξ που κραταει το σωμα σου πανω στο νερο, και το τοποθετεις λιγο πιο πανω απο τα γονατα σου κ αναμεσα απο τα ποδια..

Ετσι μπορεις να κολυμπας κουνοντας μονο τα χερια (γυμναζοντας τα), ενω δεν βουλιαζεις

Εμεις στις προπονησεις για να εχουμε πιο πολυ αντισταση και να γυμναζομαστε καλυτερα, φορουσαμε μπλουζες ή σορτσακια για να εχουμε επιπλεον βαρος καθως αποροφανε νερο

Δημοσ.

Βασικά αν κάνεις καθίσματα για 10 λεπτά κάθε μέρα ή προβολές είναι πολύς ο χρόνος για να γυμνάσεις τους μηρούς? Παιδιά σοβαρευτείτε. Θα κάνεις και ένα ποπό μούρλια. Μη χαλάτε λεφτά σε παπαριές. Είναι απλά βατραχοπέδιλα με τα οποία μπορείς να περπατήσεις πιο άνετα αν δεν σε νοιάζει η ταχύτητα στο νερό. Τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Βασικά αν κάνεις καθίσματα για 10 λεπτά κάθε μέρα ή προβολές είναι πολύς ο χρόνος για να γυμνάσεις τους μηρούς? Παιδιά σοβαρευτείτε. Θα κάνεις και ένα ποπό μούρλια. Μη χαλάτε λεφτά σε παπαριές. Είναι απλά βατραχοπέδιλα με τα οποία μπορείς να περπατήσεις πιο άνετα αν δεν σε νοιάζει η ταχύτητα στο νερό. Τίποτα άλλο.

Καμια σχεση.. δεν τα εχεις φορεσει, ειναι πολυ πιο δυσκολα και πιο βαρια, και οντως γυμναζουν.. σε μια ερωτηση απαντησα, δεν της ειπα αγορασε τα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...