Προς το περιεχόμενο

Προβλημα εγκαταστασης λειτουργικου σε 3GS 16GB


NIKOSE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μεχρι προσφατα ειχα πανω το ios 4.3.3 j/b χωρις κανενα απολυτος προβλημα, μεχρι που αποφασισα να περασω το ios 5 κατι beta.

To περασα με to redsn0w 0.9.8.b5, αλλα δεν μπορεσα να το ενεργοποιησω με τιποτα. (Ολες αυτες οι οδηγιες στο net για ενεργοποιηση απλα δεν δουλευουν)

Ειπα λοιπον να περασω απο πανω το 4.3.5 που μου εδινε σαν update το Ιtunes (10.5). Eκει που ηταν ολα κανονικα, λιγο πριν ασπρισει ολη η μπαρα της εγκαταστασης του λειτουργικου, το τηλεφωνο μπηκε σε recovery mode, καιto itunes εβγαλε σφαλμα (αν θυμαμαι καλα γιατι απο τοτε εχω δει καμμια δεκαρια σφαλματα, ηταν error 2005).

Προσπαθησα να περασω καποιο αλλο, (το 4.3.3) και μου εκανε τα ιδια, λιγο πριν το τελος μπηκε σε recovery mode, βγαζοντας μου ενα παρομοιο σφαλμα (απο οτι ειδα αργοτερα ολα αυτα τα σφαλματα εχουν να κανουν με το αρχειο hosts μεσα στο System32).

Εκανα λοιοπον το κολπακι με την διευθηνση του Saurik για να ξεγελασω το itunes αλλα τζιφος.

Συνεχιζω να τρωω παρομοια σφαλματα και να μπαινει το τηλ σε recovery mode.

Δοκιμασα να περασω σπασμενο λειτουργικο(4.3.3 - 4.3.5 - 5 βετα) με διαφορα εργαλεια τυπου Limera1n - Redsn0w αλλα ολα σταματουν λιγο πριν το τελος, (κατι αναναδες που τρεχουνε βλεπω) και μετα ξανα recovery mode.

Δοκιμασα κατι χαζοκολπακια τυπου tiny umbrella αλλα τζιφος.

Ειμαι ενα βημα πριν το πεταξω στα σκουπιδια. (Για να πω την αληθεια λεω να το παω στον Γερμανο, αλλα μεταξυ μας δεν νομιζω να του κανουν κατι που δεν το εχω κανει εγω εδω και τεσσερις μερες!)

Σας εχει ξανατυχει κατι παρομοιο??

Αντε ρε ειδημονες, βοηθηστε!!

 

Ξεχασα να πω οτι το itunes δεν βγαζει πια επιλογη για update αλλα μονο restore, ετσι παιζω με shift+restore για να περασω λειτουργικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να κάνεις το iphone restore σε 4.3.5 βάλτο σε DFU MODE ,

. Απλά επειδή δεν θα μπορέσεις να το κάνεις OFF το iPhone αφού σου είναι σε restore mode , παίξε μαζί του μέχρι να καταφέρεις να το βάλεις σε dfu mode. Το ότι είσαι σε dfu mode το καταλαβαίνεις από την οθόνη του iphone που είναι μαύρη (δν βγάζει τπτ ) και ότι το iTunes το αναγνωρίζει σε restore mode.

 

 

Θα σου λυθεί έτσι , αν όχι... βλέπουμε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τότε πρέπει να βρεις κάποιον developer για να σου κάνει register το udid σου για να κάνεις ενεργοποίηση , υπάρχουν μερικοί που το πουλάνε ως υπηρεσία googleρε το.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τότε πρέπει να βρεις κάποιον developer για να σου κάνει register το udid σου για να κάνεις ενεργοποίηση , υπάρχουν μερικοί που το πουλάνε ως υπηρεσία googleρε το.

 

Oυτε αυτο γινεται

Βλεπεις. οταν εκκινει το τηλεφωνο κανονικα, δεν μπενει πλεον στο ios 5 αλλα μετα το μηλαρακι της Apple ...........απλα μπαινει σε recovery mode.

Aντε......βλεπω τον σκουπιδοτενεκε να πλησιαζει....

 

EDIT....Τελικα μετα απο πολυ αγωνα το τηλεφωνο φορτωσε κανονικοτατα το 4.1.0 ακολουθωντας αυτο.....

 

0. FORGET ABOUT iTUNES - IT WILL NOT HELP

 

1. Turn your 3g off.

 

2. Take out the sim card

 

3. run redsnow with 4.2.1 wireframe! IMPORTANT: UNCHECK Install Cydia!!

 

4. after jailbreak is Done: if the device turns on well - u good to go, if NOT:

 

5. Start with operation 1 again BUT: check Install Cydia

Το θεμα τωρα ειναι οτι αν και προσπαθω να του βαλω κατι νεοτερο με το redsn0w, ενω φαινεται οτι ολοκληρωνεται η διαδικασια του j/b, παρολα αυτα το τηλ γραφει Version 4.1

Περιεργα πραγματα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...