Προς το περιεχόμενο

LED φως

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα κυριοι/ες....

περναω αρκετη ωρα στο αυτοκινητο,σταματημενος,για διαφορους λογους και θα ηθελα να διαβαζω κανα βιβλιο εκεινη την ωρα. δε θελω ομως να αναβω το φως του αυτοκινητου για να βλεπω.

θελω ναγορασω ενα led φως που να δειχνει κατευθειαν το βιβλιο και οχι να φωτιζει ολος ο χωρος γυρω γυρω.

προτασεις;

Δημοσ.

Απο κινεζικο φακος κεφαλης, 5 ευρω και κανει γαματη δουλεια. Τον εχω στο ψαρεμα και ειναι περφεκτ.

Στο ebay μπορεις να τα βρεις ακομη φτηνοτερα.

Δημοσ.

Δες στο link του McDuck το τελευταίο ledακι...εγώ έχω μία παραλλαγή του και είναι πολύ βολικά.

Δημοσ.

http://www.amazon.de/Mighty-Bright-MiniFlex-Kindle-Leseleuchte-Schwarz/dp/B003FZA1MY/ref=sr_1_2?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1313573841&sr=1-2

Εγώ πάλι έχω παρόμοιο με αυτό και είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος,πολύ δυνατό φως και μπαταρίες(το δικό μου παίρνει 2 ΑΑΑ) που διαρκούν μήνα+(εάν είναι κινέζικες)και κανά 2-3 μήνες εάν είναι ποιότητας.

btw:Σε e-book reader είναι καλό όπως και σε hardback βιβλίο,αλλά σε περιοδικά και βιβλία περιπτέρου είναι κάπως άβολο.

Δημοσ.

τετοιο και αλλα πολλα ειχε πριν καιρο το τζαμπο..

Εγώ το πήρα από τον Μαλλιάρη στην Θεσ/νικη(στο κατάστημα στην Αριστοτέλους)για 11ευρό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...