saya Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ε οχι και τραύμα ο σταθης,μιλάμε για τεράστιο καλλιτέχνη!! Αυτος κι ο αλλος, ο σεφερλης... :eek: :eek: :eek: :eek: Σε θεμα για την παιδεια ειμαστε .ασε την υποκουλτουρα εξω γιακαποια στιγμη που θα αστειευομαστε
Aplostra Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Σε θεμα για την παιδεια ειμαστε .ασε την υποκουλτουρα εξω γιακαποια στιγμη που θα αστειευομαστε αγαπητη,θα επρεπε να γνωρίζεις οτι η πλάκα χωραει παντου και δεν εχει καποια συγκεκριμένη ωρα. Υποκουλτούρα; γιατι; ετσι ευκολα ταμπελωνεις; νομιζω οτι αλλα πράγματα διατείνεσαι πως εκπροσωπείς............
FilipposMD Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δεν νομιζω οτι υπαρχει υπουργειο απο πισω .Αλλα το γεγονος οτι εισαι τοσο εγκαθετος εξ αρχης με προβληματιζει σε συνδυασμο με αποψεις οπως οτι επρεπε να κυκλοφορουν αποψεις τυπου χρυση αυγη στα πανεπιστημια .Απο την παρουσια σου σε περιβαλλον ακαδημαικο ποσο νομιζεις οτι θα μπορουσαν να σταθουν τετοιου ειδους αποψεις σε ενα επιστημονικο πεδιο οπου ολα κρινονται με την λογικη και επιχειρηματα και οχι κατωτερα συναισθηματα και ενστικτα οπως ειναι ο φοβος του ξενου.Το γεγονος οτι βλεπετε σε βιντεακια πχ 2 που ξεμαλλιαζονται δεν σημαινει οτι δεν ειναι πανεπιστημιο .Η ανθρωπινη φυση υπαρχει παντου δεν την ακυρωνει η μορφωση .Ουτε οτι οι καθηγητες πανεπιστημιου του χαρβαρτντ πχ δεν ξεκατινιαζονται μεταξυ τους .Και εκει ακομη θα συμβαινουν τετοια.Στα αμερικανικα κολεγια σε παρτυ εχουν γινει επανειλλημενα ως και βιασμοι .Αυτο δεν ακυρωνει οτι ειναι πανεπιστημια .Γενικα βλεπω μια διεστρεβλωμενη εικονα για το ακαδημαικο περιβαλλον που προβαλλεις. Μπορεί να είμαι κάθετος, αλλά όχι και εγκάθετος. Επίσης, εγώ δεν λέω ότι πρέπει σώνει και καλά να εκφράζεται η Χρυσή Αυγή στο πανεπιστήμιο. Σήμερα είναι η άκρα δεξιά που δεν μπορεί να εκφραστεί. Πριν 40 χρόνια ήταν η αριστερά. Σε 10 χρόνια μπορεί να είναι οι Χριστιανοί. Σε 30 χρόνια οι Ολυμπιακοί. Οι καιροί αλλάζουν. Αυτό που θέλω εγώ είναι να εκφράζονται όλοι, για να μπορούμε να τους κρίνουμε κιόλας. Ένας Γάλλος, δεν θυμάμαι σε ποια ομάδα έπαιζε, είχε πει "διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα κάνω τα πάντα για να μπορείς να το λες". Εδώ το έχουμε κάνει "διαφωνώ με αυτό που λες, οπότε θα κάνω τα πάντα για να μην μπορείς να το λες" ή "θα κάνω τα πάντα για να μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα μόνο όσοι συμφωνούν μαζί μου και κανείς άλλος". Για παράδειγμα, μια που λέγαμε για links, θα ήταν χρήσιμο να βάλεις μερικά που να δείχνουν αντίστοιχα επεισόδια σε αμερικάνικα ή ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και το τι συνέβη μετά, ώστε να τα συγκρίνουμε με τα ελληνικά πανεπιστήμια. Αν αποβλήθηκαν οι υπεύθυνοι, αν τιμωρήθηκαν κτλ. Για να δούμε και ποιος έχει διαστρεβλωμένη άποψη δηλαδή.
pournaras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Το ασυλο ειναι το ασυλο παιδι μου ..η διακινηση ιδεων ειναι η διακινηση ιδεων .Το ασυλο δεν ειναι η διακινηση ιδεων .Αρα μπορει να καταργηθει το ασυλο και να μεινει η διακινηση ιδεων ως εννοια . Ετσι οπως με το γνωστο τροπο σου για μια ακομη φορα δε λες τιποτε. Το ασυλο ειναι ασυλο, η πατατα ειναι πατατα, ο καφες ειναι καφες και τα παντα ολα και τα κοαλα τιποτε... Τωρα βεβαια αν σε ρωτησω, οτι αφου το ασυλο μπορει να φυγει αλλα να μεινει η ελευθερη διακινηση ιδεων (που αν κρινω απο μια παλια σου απαντηση ουτε που καταφερες να απαντησεις τι ειναι), τοτε σε τι σε χαλαει που εφυγε το ασυλο; Τι αλλο παραπανω ειναι το ασυλο; (εκτος βεβαια του προφανους, οτι το ασυλο ειναι ασυλο, μην το ξαναπεις, το εμπεδωσαμε). Μπορεί να είμαι κάθετος, αλλά όχι και εγκάθετος. Επίσης, εγώ δεν λέω ότι πρέπει σώνει και καλά να εκφράζεται η Χρυσή Αυγή στο πανεπιστήμιο. Σήμερα είναι η άκρα δεξιά που δεν μπορεί να εκφραστεί. Πριν 40 χρόνια ήταν η αριστερά. Σε 10 χρόνια μπορεί να είναι οι Χριστιανοί. Σε 30 χρόνια οι Ολυμπιακοί. Οι καιροί αλλάζουν. Αυτό που θέλω εγώ είναι να εκφράζονται όλοι, για να μπορούμε να τους κρίνουμε κιόλας. Ένας Γάλλος, δεν θυμάμαι σε ποια ομάδα έπαιζε, είχε πει "διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα κάνω τα πάντα για να μπορείς να το λες". Εδώ το έχουμε κάνει "διαφωνώ με αυτό που λες, οπότε θα κάνω τα πάντα για να μην μπορείς να το λες" ή "θα κάνω τα πάντα για να μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα μόνο όσοι συμφωνούν μαζί μου και κανείς άλλος". Για παράδειγμα, μια που λέγαμε για links, θα ήταν χρήσιμο να βάλεις μερικά που να δείχνουν αντίστοιχα επεισόδια σε αμερικάνικα ή ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και το τι συνέβη μετά, ώστε να τα συγκρίνουμε με τα ελληνικά πανεπιστήμια. Αν αποβλήθηκαν οι υπεύθυνοι, αν τιμωρήθηκαν κτλ. Για να δούμε και ποιος έχει διαστρεβλωμένη άποψη δηλαδή. Για εκεινον με τα βολτ λες; Στη Μαρσεϊγ επαιζε
Str Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 κατσε κάτσε... ποιος έιπε ότι δεν εκφράζεται η άκρα δεξιά στα πανεπιστήμια??? πλάκα κάνετε? απλά όσοι ακροδεξιοί υπάρχουν σα φοιτητές, δεν οργανόνωνται γιατί θα τους κράξει το σύμπαν αν βγούν φόρα πατρίδα... το κάνουν με άλλους τρόπους εξάλλου. δεν χεριάζονται παρατάξεις. Εξ άλλου να βγούν να πουν τι, σα παράταξη? διώξτε τους αλβανούς φοιτητές? Τέλος το rasmus για να μήν έχουμε μαυρούκους στα άρεια πανεπιστήμιά μας? ρε μη λέτε ότι θέτε... σιγά μη τους έχουμε και φιμωμένους...
saya Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μπορεί να είμαι κάθετος, αλλά όχι και εγκάθετος. Επίσης, εγώ δεν λέω ότι πρέπει σώνει και καλά να εκφράζεται η Χρυσή Αυγή στο πανεπιστήμιο. Σήμερα είναι η άκρα δεξιά που δεν μπορεί να εκφραστεί. Πριν 40 χρόνια ήταν η αριστερά. Σε 10 χρόνια μπορεί να είναι οι Χριστιανοί. Σε 30 χρόνια οι Ολυμπιακοί. Οι καιροί αλλάζουν. Αυτό που θέλω εγώ είναι να εκφράζονται όλοι, για να μπορούμε να τους κρίνουμε κιόλας. Ένας Γάλλος, δεν θυμάμαι σε ποια ομάδα έπαιζε, είχε πει "διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα κάνω τα πάντα για να μπορείς να το λες". Εδώ το έχουμε κάνει "διαφωνώ με αυτό που λες, οπότε θα κάνω τα πάντα για να μην μπορείς να το λες" ή "θα κάνω τα πάντα για να μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα μόνο όσοι συμφωνούν μαζί μου και κανείς άλλος". Για παράδειγμα, μια που λέγαμε για links, θα ήταν χρήσιμο να βάλεις μερικά που να δείχνουν αντίστοιχα επεισόδια σε αμερικάνικα ή ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και το τι συνέβη μετά, ώστε να τα συγκρίνουμε με τα ελληνικά πανεπιστήμια. Αν αποβλήθηκαν οι υπεύθυνοι, αν τιμωρήθηκαν κτλ. Για να δούμε και ποιος έχει διαστρεβλωμένη άποψη δηλαδή. Kανενας δεν εμποδιζει την υπαρξη ακροδεξιων παραταξεων στα πανεπιστημια πλυν της ιδιας τους της ιδεολογιας που συγκρουεται με επιστημονικα δεδομενα .Επομενως δεν θα μπορεσουν να εκφρασουν τις αποψεις τους ευκολα σε μια πανεπιστημιακη κοινοτητα οπου θα πρεπει να τις εδραιωσουν με επιχειρηματα αλλα σε ατομα που θα μπορουσαν να πιστεψουν σε αποψεις οπως την ανωτεροτητα των Ελληνων σε σχεση με αλλους λαους ως προς το dna πχ .Γιατι μην κρυβομαστε υπαρχπυν και συντηρουνται και τετοιες αποψεις ,το θεμα ειναι οτι σε μια πανεπιστημιακη κοινοτητα θα γινοταν καταγελαστες .Σε αυτο δεν φταιει η κοινοτητα αλλα η ελλειψη τεκμηριωσης και ορθοτητας των αποψεων.δεν νομιζω λοιπον οτι δεν επιτρεπεται να εκφρασουν τις αποψεις τους .Φοβουνται μαλλον οτι η κριτικη που θα ακουλουθησει σε αυτες τις αποψεις θα βλαψει παρα θα ωφελησει το κινημα τους .Σεβαστο.. αγαπητη,θα επρεπε να γνωρίζεις οτι η πλάκα χωραει παντου και δεν εχει καποια συγκεκριμένη ωρα. Υποκουλτούρα; γιατι; ετσι ευκολα ταμπελωνεις; νομιζω οτι αλλα πράγματα διατείνεσαι πως εκπροσωπείς............ Δλδ εσυ πιστευεις οτι η υποκουλτουρα τυπου αστειακια α ρε Κουλα με την Κουλαρα σου ταιριαζουν σε μια συζητηση που αφπρα στην παιδεια ειδικα την ανωτατη και οτι συμβαδιζουν αυτα τα 2;Εγω γιατι θεωρω οτι ειναι 2 εκ διαμετρου αντιθετα πραγματα .Και εγω θα δω Σταθη Ψαλτη αν υπαρχει στην τηλεοραση και θα γελασω αν κατι ειναι αστειο αλλα τι δουλεια εχει ως επιχειρημα στην συζητηση μας ενα απαρχαιωμενο ,κρυο ,σεξιστικο αστειακι της εποχης του 80.. Ετσι οπως με το γνωστο τροπο σου για μια ακομη φορα δε λες τιποτε. Το ασυλο ειναι ασυλο, η πατατα ειναι πατατα, ο καφες ειναι καφες και τα παντα ολα και τα κοαλα τιποτε... Τωρα βεβαια αν σε ρωτησω, οτι αφου το ασυλο μπορει να φυγει αλλα να μεινει η ελευθερη διακινηση ιδεων (που αν κρινω απο μια παλια σου απαντηση ουτε που καταφερες να απαντησεις τι ειναι), τοτε σε τι σε χαλαει που εφυγε το ασυλο; Τι αλλο παραπανω ειναι το ασυλο; (εκτος βεβαια του προφανους, οτι το ασυλο ειναι ασυλο, μην το ξαναπεις, το εμπεδωσαμε). Για εκεινον με τα βολτ λες; Στη Μαρσεϊγ επαιζε Και ομως εγω τα θεωρω επιχειρηματα γιατι οντως η πατατα ειναι πατατα και ο καφες καφες .Μπορει να ειμαι λακωνικη αλλα δινω σαφη απαντηση νομιζω.. Αυτο ακριβως σου λεω λενε οτι επιτρεπεται η διακινηση ιδεων αλλα απαγορευουν το ασυλο .Το ποσο εφικτο ειναι αυτο ειναι αλλη συζητηση που εχει ξαναγινει .Αλλα μια που εσυ δεν παραδεχεσαι το οτι υπαρχει διακινηση ιδεων και δεν καταλαβαινεις τις δικες μου εξηγησεις .Μπορεις να ρωτησεις οσους την παραδεχονται ουσιαστικα με τον νομο οτι υφισταται τι ακριβως ειναι.
akpe Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ώπα ώπα. Με το ίδιο σκεπτικό, δεν αναφέρεται πουθενά απαγόρευση του ασύλου; Άρα;
saya Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ώπα ώπα. Με το ίδιο σκεπτικό, δεν αναφέρεται πουθενά απαγόρευση του ασύλου; Άρα; Ε το ιδιο ειναι το διακοπτουν δια της απουσιας αναφορας του .
FilipposMD Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 κατσε κάτσε... ποιος έιπε ότι δεν εκφράζεται η άκρα δεξιά στα πανεπιστήμια??? πλάκα κάνετε? απλά όσοι ακροδεξιοί υπάρχουν σα φοιτητές, δεν οργανόνωνται γιατί θα τους κράξει το σύμπαν αν βγούν φόρα πατρίδα... το κάνουν με άλλους τρόπους εξάλλου. δεν χεριάζονται παρατάξεις. Εξ άλλου να βγούν να πουν τι, σα παράταξη? διώξτε τους αλβανούς φοιτητές? Τέλος το rasmus για να μήν έχουμε μαυρούκους στα άρεια πανεπιστήμιά μας? ρε μη λέτε ότι θέτε... σιγά μη τους έχουμε και φιμωμένους... Kανενας δεν εμποδιζει την υπαρξη ακροδεξιων παραταξεων στα πανεπιστημια πλυν της ιδιας τους της ιδεολογιας που συγκρουεται με επιστημονικα δεδομενα .Επομενως δεν θα μπορεσουν να εκφρασουν τις αποψεις τους ευκολα σε μια πανεπιστημιακη κοινοτητα οπου θα πρεπει να τις εδραιωσουν με επιχειρηματα αλλα σε ατομα που θα μπορουσαν να πιστεψουν σε αποψεις οπως την ανωτεροτητα των Ελληνων σε σχεση με αλλους λαους ως προς το dna πχ .Γιατι μην κρυβομαστε υπαρχπυν και συντηρουνται και τετοιες αποψεις ,το θεμα ειναι οτι σε μια πανεπιστημιακη κοινοτητα θα γινοταν καταγελαστες .Σε αυτο δεν φταιει η κοινοτητα αλλα η ελλειψη τεκμηριωσης και ορθοτητας των αποψεων.δεν νομιζω λοιπον οτι δεν επιτρεπεται να εκφρασουν τις αποψεις τους .Φοβουνται μαλλον οτι η κριτικη που θα ακουλουθησει σε αυτες τις αποψεις θα βλαψει παρα θα ωφελησει το κινημα τους .Σεβαστο.. H άκρα δεξιά δεν οργανώνεται στα πανεπιστήμια γιατί είναι μειοψηφία και, αν εκφραστεί οργανωμένα, θα φάει ξύλο. Οι απόψεις της περί "ανωτερότητας της φυλής" ενδεχομένως να είναι γελοίες. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι δεν εκφράζονται οργανωμένα υπό τον φόβο του ξύλου, πώς να το κάνουμε; Δεν είναι ούτε δημοκρατικό ούτε ελευθερία διακίνησης ιδεών. Η αστρολογία, για παράδειγμα, είναι αδύνατον να σταθεί σε οποιαδήποτε επιστημονική θεώρηση και είναι πολύ επιβλαβής για την κοινωνία. Για μένα, όσο και ο ρατσισμός. Το δημοκρατικό όμως είναι να αφήσουμε αυτούς που θέλουν να μιλήσουν για τα ζώδια, να κάνουν συλλόγους τοξοτών και σκορπιών και να λένε την άποψή τους ελεύθερα. Αν φάνε ξύλο 1-2 φορές όταν βλέπουν Λίτσα Πατέρα στο κυλικείο και μετά τους απειλήσουμε 5 φορές και δεν τιμωρηθούμε (εμείς οι ορθολογιστές), θα σταματήσουν να συζητάνε για τα ζώδια δημοσίως. Μπορεί αυτό να είναι καλό για κάποιους, αλλά ούτε δημοκρατικό είναι, ούτε υπέρ της ελεύθερης σκέψης. Και τέλος πάντων, την ακροδεξιά την έφερα ως παράδειγμα. Ελευθερία έκφρασης υπάρχει όταν μπορώ να βγω στη γενική συνέλευση και να πω την άποψή μου χωρίς να φοβάμαι ότι θα υποστώ συνέπειες για αυτό που πιστεύω, αλλά ότι θα ακουστώ και θα επιχειρηματολογήσει κάποιος εναντίον της άποψής μου. Ακόμα κι αν με χλευάσει κάποιος, είναι δεκτό. Αν με απειλήσει ή με κατεβάσει από το βήμα ή σκεπάσει τον λόγο μου με κραυγές δεν είναι. Κι αυτό ισχύει είτε αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο Δίας ρίχνει κεραυνούς, είτε ότι πρέπει να πληρώνει ο φοιτητής για τα βιβλία, είτε ότι παλαιστινιακό κράτος δεν πρέπει να υπάρχει, είτε ότι πρέπει να γίνουν όλες οι παρουσίες στις διαλέξεις υποχρεωτικές, είτε ότι νόμος είναι το δίκιο του εργοδότη. Μιλήστε με κανέναν χουντικό. Τι θα σας πει; Ότι "επί δικτατορίας μπορούσες να πεις ό,τι ήθελες, με εξαίρεση κάποιους αναρχοκομμουνιστάς, οι οποίοι όμως τι να έλεγαν; Ότι πρέπει να γίνουμε σαν τη Ρουμανία και να πεινάει ο κοσμάκης; Δεν έστεκαν αυτά που έλεγαν οι κομμουνιστές, οπότε καλώς και δεν τους άφηναν να λένε τις ανοησίες τους". Μήπως βλέπετε κάποια ομοιότητα; Μήπως;
saya Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 H άκρα δεξιά δεν οργανώνεται στα πανεπιστήμια γιατί είναι μειοψηφία και, αν εκφραστεί οργανωμένα, θα φάει ξύλο. Οι απόψεις της περί "ανωτερότητας της φυλής" ενδεχομένως να είναι γελοίες. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι δεν εκφράζονται οργανωμένα υπό τον φόβο του ξύλου, πώς να το κάνουμε; Δεν είναι ούτε δημοκρατικό ούτε ελευθερία διακίνησης ιδεών. Η αστρολογία, για παράδειγμα, είναι αδύνατον να σταθεί σε οποιαδήποτε επιστημονική θεώρηση και είναι πολύ επιβλαβής για την κοινωνία. Για μένα, όσο και ο ρατσισμός. Το δημοκρατικό όμως είναι να αφήσουμε αυτούς που θέλουν να μιλήσουν για τα ζώδια, να κάνουν συλλόγους τοξοτών και σκορπιών και να λένε την άποψή τους ελεύθερα. Αν φάνε ξύλο 1-2 φορές όταν βλέπουν Λίτσα Πατέρα στο κυλικείο και μετά τους απειλήσουμε 5 φορές και δεν τιμωρηθούμε (εμείς οι ορθολογιστές), θα σταματήσουν να συζητάνε για τα ζώδια δημοσίως. Μπορεί αυτό να είναι καλό για κάποιους, αλλά ούτε δημοκρατικό είναι, ούτε υπέρ της ελεύθερης σκέψης. Και τέλος πάντων, την ακροδεξιά την έφερα ως παράδειγμα. Ελευθερία έκφρασης υπάρχει όταν μπορώ να βγω στη γενική συνέλευση και να πω την άποψή μου χωρίς να φοβάται ότι θα υποστώ συνέπειες για αυτό που πιστεύω, αλλά ότι θα ακουστώ και θα επιχειρηματολογήσει κάποιος εναντίον της άποψής μου. Ακόμα κι αν με χλευάσει κάποιος, είναι δεκτό. Αν με απειλήσει ή με κατεβάσει από το βήμα ή σκεπάσει τον λόγο μου με κραυγές δεν είναι. Κι αυτό ισχύει είτε αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο Δίας ρίχνει κεραυνούς, είτε ότι πρέπει να πληρώνει ο φοιτητής για τα βιβλία, είτε ότι παλαιστινιακό κράτος δεν πρέπει να υπάρχει, είτε ότι πρέπει να γίνουν όλες οι παρουσίες στις διαλέξεις υποχρεωτικές, είτε ότι νόμος είναι το δίκιο του εργοδότη. Μιλήστε με κανέναν χουντικό. Τι θα σας πει; Ότι "επί δικτατορίας μπορούσες να πεις ό,τι ήθελες, με εξαίρεση κάποιους αναρχοκομμουνιστάς, οι οποίοι όμως τι να έλεγαν; Ότι πρέπει να γίνουμε σαν τη Ρουμανία και να πεινάει ο κοσμάκης; Δεν έστεκαν αυτά που έλεγαν οι κομμουνιστές, οπότε καλώς και δεν τους άφηναν να λένε τις ανοησίες τους". Μήπως βλέπετε κάποια ομοιότητα; Μήπως; Δεν ειναι ο φοβος κανενος ξυλου .Ειναι μαλλον της απαξιωσης και την αρνητικης κριτικης που θα δεχθουν αν παρουσιασουν επιχειρηματα οπως η ανωτεροτητα της Ελληνικης φυλης πχ σε διαφορετικο κοινο πλυν συγκεκριμενου που ειναι φορεας τετοιων αποψεων .Αν βγεις στον δρομο και ρωτησεις σε απλους περαστικους που περνανε εξω απο μια ομιλια του συγκεκριμενου χωρου ποιος μιλαει εδω ,θα ακουσεις απο ασχημα σχολια ως την αρνηση αποδοχης τυπου που να ξερω εγω ποιοι ειναι αυτοι .Και το ξερω γιατι μου εχει συμβει να το ακουσω στον δρομο .Οχι σε οργανωμενη πανεπιστημιακη κοινοτητα .Οπου θα αποδομησουν την επομενη μερα τις αποψεις τους τελειως ισως με αρθρα η κειμενα .Και αυτο ειναι πολυ πιο επιζημιο απο το να πανε σε μια σχολη και να τους γιουχαρουν απο κατω .Και σαφως και ποναει.. τωρα πως να κρινω οτι μου συγκρινεις τους αριστερους του 60 με το πιο προβαλλομενο απο τα καναλια χωρο αυτην την περιοδο ;Το θεμα ειναι οτι εχει αποδεκτες συγκεκριμενο κοινο που ειτε δεν συχναζει σε πανεπιστημια ειτε αν συχναζει δεν θα μιλησει απο φοβο της κριτικης τυπου αληθεια πιστευεις οτι οι Αλβανοι ειναι κατωτεροι;Που το στηριζεις αυτο .Εκει μετα τι απαντας.. και γιατι να κινδυνευουν με ξυλοδαρμο οι ακροδεξιοι μονο και καμια αλλη παραταξη ;Το σκεφτηκες αυτο αν εστω ισχυει που επιμενω οτι δεν ειναι το θεμα το ξυλο η η φιμωση ειναι η περιφρονηση που ενοχλει. Δεν νομιζω οτι καποιος θα χτυπαγε καποιον αστρολογο αν πηγαινε να δωσει διαλεξη για τα αστρα.Οτι την επομενη βεβαια ενδεχεται να ειχαν ανεβει 100 αρθρα απο blog που να γελοιοποιησαν το παρον θεμα αναφεροντας αποψεις τυπου ειναι αστηρικτο επιστημονικα ,κτλ,θα ηταν πολυ επιζημειο .Αρα αναλογιζεται κανεις τις συνεπειες και αν το ρισκαρει.Δεν λεω οτι για το θεμα των αστρων απαραιτητα θα ασχολιοταν καποιος .Μπορει και οχι .
Str Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 και εγώ οργανωμένη μειοψηφία ήμανε... δεν ερχόταν κανείς να με δείρει... και το ποιός έχει στην ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ του το ξύλο το ξες καλύτερα από μένα (υποθέτω) και από την άλλη όταν βγεί η παράταξη (μου) των τοξοτων και πω ότι είμαι ανώτερος από τους αιγόκερους και ότι πρέπει να απελαθούν, γιατί μου κάνουν τη ζωή μαρτύριο και φταίνε για τα πάντα, ε, λογικό είναι σε ένα intelectual μέρος όπως το πανεπιστήμιο, να με πάρουν με τις ντομάτες... ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΦΙΜΩΣΟΥΝ... ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ!! όσο για το "με απειλήσει ή με κατεβάσει από το βήμα ή σκεπάσει τον λόγο μου με κραυγές", ακόμα και οι πασόκοι στους δαπίτες το κάνουν, οι δαπίτες στους πασόκους... γενικά όπου οι αριθμοί είναι ασύμετροι... είναι ΠΟΛΥ απλό για να κάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις... στο πανεπιστήμιο (κάποτε πιο πολύ) δούλευε το κεφάλι... ταυτόχρονα το ποσοστό των χουντικών-φασιστών-ακροδεξιων να είναι μειωμένο... ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ???
FilipposMD Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 όσο για το "με απειλήσει ή με κατεβάσει από το βήμα ή σκεπάσει τον λόγο μου με κραυγές", ακόμα και οι πασόκοι στους δαπίτες το κάνουν, οι δαπίτες στους πασόκους... γενικά όπου οι αριθμοί είναι ασύμετροι... Αυτό ακριβώς λέω εγώ. Χέστηκα για τους ακροδεξιούς. Το πρόβλημά μου είναι με τις συμπεριφορές. Οι ΔΑΠίτες είναι πολλοί και αντιδρούν στη γιούχα και στις απειλές. Το πρόβλημα είναι με τους λίγους. Όσο για το ότι θα αποδομηθούν οι χαζές απόψεις, κι αν έχω ακούσει μαλακίες στο πανεπιστήμιο. Αλλά δημοκρατία είναι να μπορείς να πεις τη μαλακία σου χωρίς φόβο. Αλλά αυτή μάθατε, αυτήν καταλαβαίνετε ως δημοκρατία, τι να κάνουμε...
saya Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Αυτό ακριβώς λέω εγώ. Χέστηκα για τους ακροδεξιούς. Το πρόβλημά μου είναι με τις συμπεριφορές. Οι ΔΑΠίτες είναι πολλοί και αντιδρούν στη γιούχα και στις απειλές. Το πρόβλημα είναι με τους λίγους. Όσο για το ότι θα αποδομηθούν οι χαζές απόψεις, κι αν έχω ακούσει μαλακίες στο πανεπιστήμιο. Αλλά δημοκρατία είναι να μπορείς να πεις τη μαλακία σου χωρίς φόβο. Αλλά αυτή μάθατε, αυτήν καταλαβαίνετε ως δημοκρατία, τι να κάνουμε... Oταν πουλας βια και φοβο το θεμα ειναι οτι υπαρχει κινδυνος αυτου να γινεις δεκτης .Αν πεις σε μια αγραμματη γρια οτι συμφωνα με πειραματα ιατρικης οι Γερμανοι ειναι η αρεια φυλη ,η γρια παιζει να το πιστεψει .Αν το πεις σε φοιτητη νομικης παιζει να εξοργιστει που τον κοροιδευεις και να τα ακουσεις .Ο,τι σπερνεις ,θεριζεις.Οχι ,δεν νομιζω ,δημοκρατια ειναι να λες την μαλακια σου και να δεχεσαι και τις συνεπειες οπως οτι θα σε κραξουν μετα .Το να λες ο,τι θες και να φιμωνεις τους αλλους για να μην σε κρινουν ειναι δικτατορια ,οχι δημοκρατια. Σαφως και προσεχουμε τι λεμε .Δεν ειναι ,εχουμε δημοκρατια ,δικαιουμαι να λεω ο,τι θελω .Μπορει να μην δικαιουσαι να το πεις .Αν η αποψη σου ειναι οτι πρεπει να πεθανουν οι Αλβανοι πχ ,καλα θα κανουν να σταματησουν την ομιλια .Ποιος σου δινει το δικαιωμα να μεταλαμπαδευεις μισος ;Μπορει να μην την σταματησουν με την βια .Αλλα πρεπει καποιος να την σταματησει .Εστω υπευθυνος.Για να μην παρεκτραπουν οι παρευρισκομενοι.Και εχουμε αλλα.
Nikosgiann Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Κλειστη η ΑΣΟΕΕ απο αυριο 1/9 μεχρι και Τριτη 6/9 οπου θα πραγματοποιηθει και νεα Γ.Σ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.