alfas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Πρόσφατα έκανα μια αγορά απο το ebay και ο πωλητής με ενημέρωσε σήμερα πως δυστυχώς το προϊόν έχει εξαντληθεί και πως δεν έιναι δυνατόν να μου το στείλει... Μου έκανε το ποσό refund απο το paypal βλέπω πως το refund έγινε complete.... Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν απο τη μεριά μου πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο να δεχτώ για παράδειγμα το refund και αν ναι απο που γίνεται αυτό γιατί έψαξα στο paypal account μου αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι σχετικό.... Επίσης τα χρήματα θα φανούν στο λογαριασμό μου στη πιστωτική; Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
michael92 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα, Από την στιγμή που σου έκανε refund πήρες τα χρήματα σου πίσω. Πλέον αν πλήρωσες μέσω πιστωτικής θα μπουν πίσω στην πιστωτική/χρεωστική, αν πλήρωσες μέσω paypal θα μπουν στο λογαριασμό σου του paypal. Όχι δεν χρειάζετε να κάνεις κάτι άλλο. Όμως αν κάποια στιγμή σε εξαπατήσει κάποιος και δεν σου κάνει refund όπως πολύ σωστά σου έκανε αυτός, μπορείς να κάνεις dispute και το paypal κατά 99% θα σε δικαιώσει.
alfas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.