Προς το περιεχόμενο

stop πόρτας

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να βρώ μια λύση που να μπορεί να δουλέψει ώς στοπ για τις δύο πόρτες που επισυνάπτω, ώστε να μην βρίσκει η μία πάνω στην άλλη όταν ανοίγουν, είτε και οι δύο μαζί είτε τμηματικά η κάθε μια. Προς το παρών έχω κάνει τη πατέντα με το κομμάτι από αφρολέξ ώστε να μην βρίσκει η μια πάνω στην άλλη. Τί άλλο καλαίσθητο όμως μπορώ να βάλω?

post-74587-0-79144500-1313798078_thumb.jpg

post-74587-0-17269400-1313798092_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν βρείς το σημείο που εφάπτουν και βιδώσεις καουτσούκ σαν αυτά που βάζουν στις άκρες από τα μονόζυγα για να πιαστούν ; κάτι τέτοιο πως σου φαίνεται ;

* Πόρτα φυσαρμόνικα είναι πολύ καλή λύση που λέει ο φίλος πάνω.

Δημοσ.

Δυστυχώς είναι τέτοιες οι γωνίες που το σημείο επαφής μεταφέρεται αναλόγως ποιά πόρτα είναι κλειστή - ανοιχτή. Εγώ θα διάλεγα να βάλω το stop στου μπάνιου. Απλά θα βιδώσεις/ κολλήσεις στην τέρμα κάτω εξωτερική γωνία της λευκής πόρτας μπάνιου ένα πλαστικό/ ελαστικό stop. Αρκεί να εξέχει 2-3 cm πιστεύω. Βέβαια η λύση αυτή σε αυτό το σημείο προϋποθέτει πως όταν η πόρτα του μπάνιου είναι τελείως κλειστή, θα προσέχεις μόνος σοθ ώσπου ανοίγεις την πόρτα ασφαλείας.

Αλλιώς βάζεις και στις δύο (στις κάτω εξωτερικές γωνίες) ένα διακριτικό λευκό και μαύρο λαστιχένιο (σιλικονένιο) στοπ αντίστοιχα και ξενοιάζεις.

post-157541-0-49223200-1313801250_thumb.jpg

Δημοσ.

τουαλετα σε υπνοδωματιο; αν ναι...η λυση μιας πορτας φυσαρμονικας πως σου ακουγεται;

Ναι πράγματι είναι πολύ καλή λύση αυτή αλλά πόσο χώρο πιάνουν άραγε και υπάρχουν καλαίσθητες λύσεις; ;)

Δημοσ.

Χώρο; όταν διπλωνουν; τίποτα...κάπου 10-13 πόντους είναι το κάθε κομμάτι κι ο αριθμός των κομματιών εξαρτάται από το μήκος του ανοιγματος που έχεις. Λύσεις υπάρχουν παρά πολλές, ανάλογα πόσο θες να πληρώσεις. έχει στο πρακτικερ, αλλά εκεί νομίζω είναι στάνταρ οι διαστάσεις. Κι εγώ σε τουαλέτα σε υπνοδωμάτιο την εχω, την έφτιαξε κατά παραγγελία ένα μαγαζί, ακορντεόν λεγεται - Google it, κλειδώνει κανονικά, έχει τζαμάκια (πλαστικα) στο πάνω μέρος του κάθε κομματιού κτλ. Χώρια που σιγουρα από το 2003 που την εχω εγώ θα έχουν γίνει πρόοδοι.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

ο μόνος ενδοιασμός που θα εκφράσω σχετικά με τις φυσαρμόνικες, ακορντεόν και τα διάφορα άλλα μουσικά όργανα με τη μορφή πόρτας:) είναι ότι όταν κλείνουν δεν έχουν την σταθερότητα μιας πόρτας. δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τίποτα τελευταία στον χώρο αλλά θυμάμαι ότι αν ανοίξεις απότομα ένα παράθυρο μέσα στο μπάνιο (ανοιγόμενο όχι συρόμενο) θα κουνηθεί η πόρτα.

προσωπικά τις θεωρώ σαν πιο στερεές...κουρτίνες. βέβαια αν υπάρχει πρόβλημα χώρου τότε ίσως είναι η μόνη λύση

και λίγο off topic

κατάλαβε ποτέ κανείς γιατί όλοι μας έχουμε μια τάση αυτή την διάταξη να την λέμε...φυασρμόνικα; αφού ουδεμία σχέση έχει. και εκεί που έχει επικρατήσει είναι στα αρθρωτά λεωφορεία όπου όλοι τα λένε φυσαρμόνικες

Δημοσ.

Πτυσσόμενη πόρτα.Ακόμη και πλαστική να βάλεις πιο άσχημο από ότι είναι τώρα αποκλείεται να δείχνει.Λεφτά να υπάρχουν και μέχρι και ασφαλείας πτυσσόμενη υπάρχει.

Δημοσ.

Αν η πόρτα είναι τέρμα ανοιχτή (καθόλου παίξιμο) η τέρμα κλειστή (όχι κλειδωμενη, απλά να έχει μπει στο πλαίσιο) τότε το παίξιμο που λες είναι απειροελαχιστο ακόμα και με ανοιχτό παράθυρο που εχω στο μπάνιο. Αλλά ακόμα κι όταν δεν είναι τέρμα κλειστή, λίγο μου παίζει. Εγώ είπαμε την εχω από το 2003 κι οι γονείς μου στο σπίτι τους, στο υπνοδωμάτιο τους έχουν ένα πιο απλό μοντέλο από το 2000 (από το ίδιο μαγαζί)...δεν έχουμε παράπονο.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

και λίγο off topic

κατάλαβε ποτέ κανείς γιατί όλοι μας έχουμε μια τάση αυτή την διάταξη να την λέμε...φυασρμόνικα; αφού ουδεμία σχέση έχει. και εκεί που έχει επικρατήσει είναι στα αρθρωτά λεωφορεία όπου όλοι τα λένε φυσαρμόνικες

ένα μπλέξιμο με το ακορντεόν είναι η εξήγηση πιστεύω.

http://it.wikipedia.org/wiki/Fisarmonica

τα ιταλικά ήταν πάντα πιο κοντά μας απ΄όσο πιστεύουμε :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...