Προς το περιεχόμενο

Apple iphone 4 - Αpple Haters

YannisKatr1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδία, για αρχή είμαι καινούριος εδω πέρα και δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί κάτι ανάλογο, ούτε είμαι 100% βέβαιος πως το post μπαινει εδώ αλλά ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στο forum βρήκα πάρα πολούς apple haters και διάβασα πάρα πολλά αρνητικά σχόλια για το iphone για τα οποία θα ήθελα να δώσω μια γενική απάντηση.

Για αρχή το iOS, πριν του κάνεις jb είναι αρκετά περιορισμένο δε λέω, μετα το jb όμως και file explorer μπορείς να βάλεις και να αποφύγεις το νταβατζιλίκι του itunes μέσω installus (αν και οι developers πρεπει να πληρώνονται) και Cydia store.

Τα χαρακτηστικα του Hardware τώρα, νομίζω πως για smartphone το 1Ghz του επεξεργαστή είναι υπεραρκετό αλλά και να μην αρκεί αυτό, ο επεξεργαστής είναι underclocked στο 1Ghz για λόγους εξηκονόμησης ενέργειας και πάει πολύ άνετα στα 1,4 Ghz (εκεί τον έχω εγά τώρα) χωρίς σημαντικές αλλαγές στη δειάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η οθόνη νομίζω δεν θέλει πολλά λόγια, retina display 960*640 σε 3,5 ίντσες... Η κάμερα στα 5mp δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε 720p με 30fps.

Τέλος το ζήτημα της τιμής, ναι 650 euro είναι πάρα πολλά για το iphone, άλλα μήν ξεχνάτε πώς ζούμε σε μία χώρα με 23% ΦΠΑ... Στα 400 που το πήρα εγώ με επιδότηση τα αξίζει τα λεφτά του.

Δημοσ.

εγώ πάλι φίλε εχω πιάσει αρκετά iphone στα χέρια μου και δεν θα αφησω ΠΟΤΕ το android για να πάω σε iOs με 100 κλειδώματα...ασε που δεν θα ρίσκαρα ποτε rootαρισμα σε συσκευη 600 ευρο!!με τα ιδια λευτα αγοράζεις το HTC Sensation!! και κρατας και ένα κατοσταρικο στην άκρη! τι έχει να ζηλέψει ένα htc sensation?? πες μου λίγο..επεξεργαστη έχει 1200mhz,8mpixel camera έχει,η μνήμη ειναι 1gb, αλλα βαζεις μια sd και εισαι κομπλέ!οθονη 4.2 πεντακάθαρη.. πρωσοπικά είμαι apple hater ποτε δεν θα αγόραζα κινητό apple και 200ευρό να έκανε!

Δημοσ.

Ειλικρινά πιστεύετε ότι όλες αυτές οι κόντρες που υπάρχουν μεταξύ σας βγάζουν πουθενά ;

Πέρα από τα χαρακτηριστικά υπάρχει κάτι που μαλον παραβλεπετε.

Το γουστο.

Και αυτό για το μεγαλύτερο ποσοστό είναι το κριτήριο αγοράς .οπότε γιατί όλος αυτός ο χαμός ;

Ο κάθε ένας έχει κάθε δικαίωμα να δίνει τα λεφτά του όπου κάνει κέφι .

Δημοσ.

600€ για κινητό πού πλασάρει ώς εξέλιξη το multitasking, στέλνει Bluetooth από iPhone σε iPhone και ότι άλλο κουλό κουσούρι έχει είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ λεφτά όχι για Iphone μόνο άλλα για οποιοδήποτε κινητό. Γι αυτό υπάρχουν Apple Haters.

Δημοσ.

Eγω παιδια οπως λεει και ο φιλος mac_mac ειναι θεμα γουστου.Οτι αρεσει σε οποιον αρεσει -_- Εμενα προσωπικα μου αρεσει το iPhone.Ειναι θεμα γουστου :D!

Δημοσ.
Μάλιστα. Και ποιο είναι το νόημα του ποστ σου ;

Αυτό πέρα του ότι το εξηγησα, αλλά ας το ξαναγράψω, είναi απάντηση στους apple haters.

εγώ πάλι φίλε εχω πιάσει αρκετά iphone στα χέρια μου και δεν θα αφησω ΠΟΤΕ το android για να πάω σε iOs με 100 κλειδώματα...ασε που δεν θα ρίσκαρα ποτε rootαρισμα σε συσκευη 600 ευρο!!με τα ιδια λευτα αγοράζεις το HTC Sensation!! και κρατας και ένα κατοσταρικο στην άκρη! τι έχει να ζηλέψει ένα htc sensation?? πες μου λίγο..επεξεργαστη έχει 1200mhz,8mpixel camera έχει,η μνήμη ειναι 1gb, αλλα βαζεις μια sd και εισαι κομπλέ!οθονη 4.2 πεντακάθαρη.. πρωσοπικά είμαι apple hater ποτε δεν θα αγόραζα κινητό apple και 200ευρό να έκανε!

Προφανώς και τώρα θα προτιμούσα το sensation απο το iphone 4 αλλά το ζήτημα είναι πως δεν το πήρα τώρα, επίσης δεν έκανα το πόστ για να εκθειάσω την apple, απλά μου κάνει εντύπωση αυτή η αντιμετόπηση, γιατι τοσο κράξιμο στην apple και γιατί τόση προκατάληψη, δηλαδή με 400 euro δεν θα έπερνες το iphone από τη στιγμη που μπορείς να το ξεκλειδώσεις πολύ άνετα?

Επίδης τα ρίσκα που έχεις με το redsnow είναι μηδαμινά...

Γενικά δεν είμαι υποστικτής της apple, απλά δουλεύοντας το iphone δεν νομίζω πως είναι ένα κινητό που αξίζει τόσο χώσιμο, ok ακριβό για τις επιδόσεις του αλλά είναι από τα πιο δυνατά κινητά στην αγορα....

Δημοσ.

Ξέρω μερικά ψώνια που σκάσανε 200 +ευρώ για να πάρουν σκύλο ράτσας και να κάνουν μούρη ενώ με τα ίδια λεφτά θα έπαιρναν την τροφή για ένα μπάσταρδο σκυλί που το βρίσκουν τζάμπα .Τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά.....

Επίσης μερικά μπάσταρδα χωρίς χαρτιά είναι πολύ καλύτερα από τα ράτσας......

Η πλακα είναι οτι άμα βάλεις ένα ράτσας δίπλα με ένα μπάσταρδο δύσκολα θα δείς διαφορά αλλά οι ιδιοκτήτες ξέρουν καλύτερα και σνομπάρουν όσα δεν είναι ράτσας.....ετσι για μούρη....

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν χρειαζόμαστε άλλο ένα "πολεμικό" thread. Το θέμα έχει συζητηθεί κατ'επανάληψη σε διάφορα άλλα threads.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...