Προς το περιεχόμενο

Biodiesel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακομα η ειδικοτητα μου περιλαμβανει μεσα ολους τους κλαδους σχεδον.

Ηλεκτρολογια, ηλεκτροτεχνια, μηχανουργικη τεχνολογια, μηχανικη αντοχη υλικων, συμπιεστες, κινητηρες και οτι φανταζεσαι. Τα εχω φαει στη μαπα

Ποιά είναι η ειδικότητά σου ?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιά είναι η ειδικότητά σου ?

Τελειωσα το 94 την ειδικοτητα των ψυκτικων, καθως και εξασκηση στα ναυπηγεια Νεωριου.

Εδωσα για πιστοποιηση και ηρθα 3ος στην ελλαδα

Μετα εδωσα και πηρα αδεια πρωτης ειδικοτητας.

Τωρα πλεον στην τεταρτη ειδικοτητα μηχανικος ψυκτικος.

Αλλα ολα αυτα πιστευω δεν εχουν καμια σχεση με το τι μπορει να κανει ενας ανθρωπος.

Το θεμα ειναι να το θελει , να πιανουν τα χερια του , να εχει μερακι.

Να τα σκισω τα χαρτια στο κατω κατω σιγα.

Τα πιο πολλα τα εχω μαθει πανω στη δουλεια και οχι στις θεωριες των βιβλιων.

Βαρεθηκα καποτε που μου ελεγαν οτι δεν μπορω να κατασκευασω κινητηρα που να δουλευει μονος του με αυτεπαγωγη, ενω το καταφερα φετος σε μικρη κλιμακα.

Ακομη η κατασκευη το τζον μπεντινι οπου με μια μπαταρια 12 βολτ μπορουμε να φορτισουμε 8 μπαταριες 12 βολτ, και αυτη την εχω υλοποιησει.

Κατασκευη CO2 laser

Κατασκευη ηχειων και ενυσχιτων λυχνιας.

Τωρα μαθαινω γλωσσα C για προγραμματισμο μικροτσιπ

Δεν ειναι ειδικοτητα μου να τα κανω ολα αυτα αλλα πως να το κανουμε ,μου αρεσει. με γεμιζει.

Ο ανθρωπος οσο ζει μαθαινει, ποτε δεν μπορουμε να τα ξερουμε ολα, αν το κανουμε αυτο τοτε εχουμε χασει ηδη το παιχνιδι

Ευχαριστω ολους σας

μπορει να λες οτι ξερεις διαφορα αλλα σιγουρα η στατιστικη δεν ηταν ποτε το φορτε σου.

Θα σε παρακαλουσα, αν δεν ενδιαφερεσαι για το θεμα βιοντηζελ να αποχωρησεις .Αφησε τουλαχιστον το κοινο, υπαρχουν πολλοι που ενδιαφερονται. Σε παρακαλω

Φιλικα

Γιωργος

Αρχισαν τα οργανα. χεχεχε

http://www.citroen.gr/environment/alternatives-energies/bio-fuels/#/environment/alternatives-energies/bio-fuels/

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημερα, Καλη Χρονια.

Ειμαι και εγω παραγωγος βιοντισελ με ενα μηχανημα που έφτιαξα μονος μου. Στο αυτοκινητο δουλευει όλα καλα αλλα μπορεί να καψει το ιδιο καλα στον καυστηρα του καλοριφερ?

Εχω ακουσει οτι θελει καποιες μετετροπες.

Αν ναι τοτε τι μετατροπες χρειαζετε?

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι πιο εξελιγμένος ένας καυστήρας από έναν κινητήρα και να θέλει τόσες αλλαγές.

Σε ανάμιξη με κανονικό πετρέλαιο λέμε πάντα έτσι;

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται καμια απολυτως μετατροπη στον καυστηρα. Μεχρι τωρα εχω καψει 2 τονους αυτουσιο βιοντηζελ.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παμε γερα. Δευτερος χρονος εκλεισε στο αυτοκινητο με 100% βιοντηζελ μονο...... :-D

Αλλα προβληματα αρχισαν τωρα. Σε λιγο δεν θα βρισκουμε λαδια.....

Για αυτο λοιπον ξεκινησε ηδη η κατασκευη καυστηρα πολλαπλης καυσης βιομαζας απο ελαιοπυρηνα,πελλετ,καλαμποκι,σιταρι,πριονιδι

Δημοσ.

Φίλτατε, το ότι όλοι γκρινιάζουν για τις ζημιές στην ευρωπαϊκή ένωση των ντιζελοκίνητων τους, ελέω προσθήκης βιοντίζελ στο ντίζελ, δεν μας λέει κάτι;

Μηχανήματα έργων, φορτηγά, αυτοκίνητα μοντέρνα και πάει λέγοντας...

Για το χειμώνα δε το συζητώ.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...