Προς το περιεχόμενο

Προβλημα εμφανίζεται το dvd- rw

6xXx6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης προβλημα που εχει εξαντλήσει την υπομονη μου της τελευταιες μερες,ενω ολα λειτουργουν αψογα (οπως παντα)

ξαφνικα μια μερα (καταραμενη μερα) το dvd rw (plextor 860sa) είχε εξαφανιστεί από παντού!!!! :shock: καποια στιγμη νομιζα πως ειχε φυγει και απο το tower (αλλα ευτυχως ηταν ακομα εκει λολ ).

Tο pc δεν το αναγνωρίζει οπως δεν αναγνωρίζει οποιοδηποτε optical driver δοκιμασα (shock)δοκιμασα να αλλαξω καλώδιο και να το δοκιμασω σε αλλη sata αλλα τζιφος (ξανα shock ) το πιο ωραιο ειναι οτι οταν ανοιγω το pc μερικες φορες εμφανιζει αυτο

2z3ul42.jpg

και δεν ολοκληρώνεται η εκκίνηση αν επιμείνω λιγακι (ανοιξε/ κλισε) το pc ανοιγει κανονικα αλλα το dvdrw θα ειναι η αφαντο η θα το εμφανιζει με ενα κιτρινο θαυμαστικο (ERROR 10) δεν μπορω να καταλαβω τη φτει,

αν ξερει κανεις κατι για την περιπτωση μου ας βοηθησει θα του ειμαι αιωνια ευνομον

υγ. στον τίτλο του τόπικ είναι εξαφανιζεται οχι εμφανιζεται (ειναι απο το shock θα μου περασει :-( )

Δημοσ.

Εξαρτάτε βλέπεις στην φωτογραφία λέει channel 0,αν είναι ξεχωριστό από το άλλο κανάλι τότε παίζει να δουλεύει μαι χαρά το ένα κανάλι και το άλλο όχι.

Δημοσ.

Έλφη δεν σε πιστεύω... Γιατί κόλλησες πως είναι θέμα h/w ; To πιθανότερο είναι κάποιο πρόγραμμα τύπου Daemon Tools κτλ να ευθύνεται για τη μη παρουσία των ντράιβ στα Γουίν (δεν μας αναφέρει ότι δεν το βλέπει στο P.O.S.T *. ...) <-> Άρα, αν φαίνεται στο BIOS setup, το πρόβλημα είναι απλά στα Γουίν...

*...το δε ζήτημα με το κόλλημα κατά το P.O.S.T. , παίζει να μην έχει καν καμμία σχέση με το Πλεχτοράκι...

Δημοσ.

Aπο το bios φαινεται κανονικα η συσκευή ωστόσο το μονο προγραμμα που μπορω να σκεφτω ειναι το AnyDVD αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα γιατι τωρα ? παρολα αυτα το διεγραψα εκανα restart αλλα τιποτα, δεν ξερω βεβαια μηπως εχει αλλαξει κατι στη registry, επισης εβαλα και τα 2 dvd rw πανω στο pc (παλιο καινουργιο)και συνεχίζει να μην βλεπει κανενα απο τα 2 μολις ανοιξα το pc εγραψε οτι το νεο υλικο εγκατασταθηκε σωστα αλλα στη διαχείριση συσκευών δεν υπάρχουν πουθενα

υγ.ευχαριστω για της απαντησης σας παιδια

Δημοσ.
Δεν κόλλησα ρε παιδάκι μου απλά εξηγώ την θέση μου και το σκεπτικό μου. ;)

"Κόλλησες", εννοώ που "απέκλεισες" στην πρότασή σου το να 'ναι ζήτημα s/w.... Aπλά επειδή έχεις πιο ευρεία σκέψη από αυτό, μου φάνηκε σα να πόσταρε,,,άλλος, κι όχι εσύ...

6xXx6 , για βάλε ένα δισκάκι Win μέσα, και πάνε για μπουτάρισμα από αυτό, και δες, το διαβάζει;

Αν ναι, ψάξε στο Web για "απενεργοποίηση των upper/low filters" (ζήτημα Registry).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...