Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 εχω ενα υπολογιστη ο οποιος αποτελειται απο M3A78-T διπυρινο amd 3,κατι στα 6000+ seagate 500gb 2gb ram 1066 2 ανεμηστηρες 120ΜΜ 500watt δεν θυμαμαι μαρκα η ψυκτρα ειναι απο phenom 3,4ghz αυτο ηταν το παλιο μου pc με τη μονη διαφορα τροφοδοτικο κ ο σκληρος απο οταν ειπα να το φτιαξω για να τον εχουμε σαν γενικο pc σπιτιου καθε φορα που μπαινω στa windows πεταει μπλε οθονη κ δεν προλαβαινω να διαβασω κ τπτ ωστε να το ψαξω στο ιντερνε αυτον τον υπολογιστη τον χρησιμοποιουσα μεχρι πριν 1 μηνα εγω κ δουλευε μια χαρα καμια ιδεα τι μπορει να εχει? ο ανεμισητρας του επεξεργαστη δουλευει στις 5-6000 στροφες κ η θερμοκρασια του επεξεργαστη ειναι γυρο στους 35-37 βαθμους
stm00192 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Αρχικά τεσταρισμα μα bootable memtest για να δουμε αν εχουν προβλημα οι μνημες (το πιο πιθανό). Αν αυτές βγουν καθαρες τότε με την σειρά τσεκάρεις.. Σκληρο, καρτα γραφικών, installation windows (format), τροφοδοτικό!!
sukalas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορείς να δοκιμάσες μια διανομή linux σε live cd . Εχει και mem test bootable και θα δεις αν φταιει το λειτουργικό.
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 κανε recovery με το cd τον windows καρτα γραφικων ειναι onboad.. σκληρος δεν ειναι γιατι εχω δοκιμασει δυο διαφορετικους... η εγκατασταση δεν φταιει γτ την εχω κανει 2 φορες κ με διαφορετικα dvd drives.. το τροφοδοτικο ειναι του κουτιου κ οι μνημες της χρησιμοποιουσα μεχρι πριν 1μηνα εγω κ δουλευαν μια χαρα θα δοκιμασω μεμ τεστ κ βλεπουμε
stm00192 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 καρτα γραφικων ειναι onboad.. σκληρος δεν ειναι γιατι εχω δοκιμασει δυο διαφορετικους... η εγκατασταση δεν φταιει γτ την εχω κανει 2 φορες κ με διαφορετικα dvd drives.. το τροφοδοτικο ειναι του κουτιου κ οι μνημες της χρησιμοποιουσα μεχρι πριν 1μηνα εγω κ δουλευαν μια χαρα θα δοκιμασω μεμ τεστ κ βλεπουμε Αν οι μνήμες βγούνε οκ ... τοτε καταλαβαίνεις ποιο είναι το προβλημα!!
karmen1983 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορεί να εννοεί καινούριο ρε συ. Και όχι εκεί που πήγε αμέσως το μυαλό σου, ότι ήταν μαζί με το κουτί, δηλαδή του κιλού
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 ναι οτι ειναι καινουριο εννοω.. επανηλθα μετα απο λιγες μερες ετρεξα μεμτεστ κ ηταν επιτυχες..κ εκατσα για ενα διαστημε με λινυξ κ δεν εβγαλε κανενα προβλημα.. οποτε καταληγουμε οτι φταιει τι ?
karmen1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Κοίτα αφού σε Linux είσαι οκ δύο παίζουν 1. Αν είχες εγκατεστημένη διανομή linux Μέσα στο μηχάνημα είναι καθαρά θέμα software. Μπορεί τα παράθυρα μπορεί κάποιο driver 2. Αν μπήκες από Live cd παίζει το πρώτο αλλά παίζει και ο δίσκος... Σε safe mode Αν μπεις τι γίνεται; Και για πες και το μοντέλο του δίσκου μια και βλέπω Shitgate
orotoi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Οι λέξεις κλειδιά έιναι: "να τον εχουμε σαν γενικο pc σπιτιου", "τον χρησιμοποιουσα μια χαρα". Προφανώς κάποιος απ τα λοιπά μέλη έκανε την κουτσουκέλα του ;ρ Και αφού παίζεις οκ με linux είναι θέμα των windows. Απενεργοποίησε το να κάνει restart όταν βγάζει μπλέ οθόνη. Δεξί κλικ My Computer -> Properties -> Advanced -> Startup And Recovery[settings] -> System failure: Ξετικάρεις το Auto Restart. Οπότε θα δείς και που είναι το θέμα.
karmen1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 και αν μπήκε με λάιβ σιντου και είναι ο δίσκος; Σε πειράζω
TheELF Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Κοίτα αφού σε Linux είσαι οκ δύο παίζουν 1. Αν είχες εγκατεστημένη διανομή linux Μέσα στο μηχάνημα είναι καθαρά θέμα software. Μπορεί τα παράθυρα μπορεί κάποιο driver 2. Αν μπήκες από Live cd παίζει το πρώτο αλλά παίζει και ο δίσκος... Σε safe mode Αν μπεις τι γίνεται; Και για πες και το μοντέλο του δίσκου μια και βλέπω Shitgate Οι λέξεις κλειδιά έιναι: "να τον εχουμε σαν γενικο pc σπιτιου", "τον χρησιμοποιουσα μια χαρα". Προφανώς κάποιος απ τα λοιπά μέλη έκανε την κουτσουκέλα του ;ρ Και αφού παίζεις οκ με linux είναι θέμα των windows. Απενεργοποίησε το να κάνει restart όταν βγάζει μπλέ οθόνη. Δεξί κλικ My Computer -> Properties -> Advanced -> Startup And Recovery[settings] -> System failure: Ξετικάρεις το Auto Restart. Οπότε θα δείς και που είναι το θέμα. [DoomBringer] Και αν δεν του το βγάζει το πρόβλημα στα linux επειδή δεν υπάρχει το driver για την συσκευή που βγάζει το πρόβλημα και πετάει bluescreen;; Μιας και έκανε όπως λέει δυο εγκαταστάσεις. [/DoomBringer]
karmen1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 έκατσε για ένα διαστημα με linux λέει βρε Τώρα από Live cd έκατσε; Από κανονική εγκατάσταση έκατσε; γουι ντοντ νόου
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 λαιβ σιντι εκατσα..(οποτε λογικο να μην εκανε τιποτα) το σκεφτηκα να τα περασω για να δω αν θα δουελεψει σωστα αλλα εκτος του οτι βαριομουν εχω δοκιμασει 2 σκληρους για αυτο ξερω οτι δεν ειναι σκληρος..(εκτος αν ειμαι τοσο γκαντεμης κ χαλασαν κ οι δυο δεν προλαβε να γινει γενικο πισι σπιτιου γτ απο οταν ειπα οτι θα τον φτιαξω κ περασα τα windows την πρωτη ωρα αρχισαν τα προβληματα οποτε δεν τον εχει ακουμπησει κανεις κ κατι ακομη που μ φαινεται λιγο κουλο..το λαμπακι απο το case ειναι αναμμενο κ ας ειναι κλειστο το πισι κ αν πχ συνδεσω το εξωτερικο δβδ με κλειστο υπολογιστη περνει ρευμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.