tom_theoh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα, ειμαι κατοχος ενος netbook acer aspire one με λειτουργικο συστημα windows xp και θελω να κανω αναθαθμηση σε windows 7. Τα εχω κατεβασει τα windows και ειναι σε μορφη zip πρεπει να κανω φορματ και μετα εγκαστασταση η κατευθειαν κι αν θελει φορματ πως θα το κανω; Να αναφερω οτι δεν εχει καποιο drive για cd/dvd....
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 μην τα βαλεις τα 7...δεν τα σηκωνει..μεινε με τα xp...αλλιως αγορασε κανονικο laptop που θα εχει μεσα τα 7
ftp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Τα 7 τα starter αν εννοεί τότε καλώς. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να βγάλεις τα ΧΡ απ' το νετμπουκ αφού υποστηρίζονται κανονικότατα με ενημερώσεις κλπ και δουλευούν όλα τα προγράμματα.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 σωστος...εγω προσωπικα θα εμενα με τα xp..
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Αν και δεν μας ειπες ποση μνημη εχει εγω εβαλα τα κανονικα home premium σε ενα μικρο LG και δουλευουν μια χαρα.Εχει 1 γιγα μνημη.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 ολα τα netbook 1gb μνημη...αλλα δεν παιζει ρολο μονο η μνημη για τα 7..παιζει h cpu..η γραφικωn...κτλ κτλ
Xristaras12 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 μια χαρα μπορεις να βαλεις 7αρια ειδικα αν εχεις και 2 γιγα μνημη!!!απλα θα καθυστερει λιγο παραπανω εχω περασει στο δικο μου 7 ultimate και ολα δουλευουν μια χαρα,βεβαια εχω λιγο παραπανω θερμοκρασιες και λιγα ζορια..
Dbzakias2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 εγω σημερα στο netbook μου (acer aspire one 751h) εβγαλα τα 7 και εβαλα xp παλι διοτι σερνοταν!
Xristaras12 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 (acer aspire one 751h) ναι λογικο ο Ζ520 ειναι πιο αδυναμος απο Ν270-280+++
Dbzakias2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 ναι λογικο ο Ζ520 ειναι πιο αδυναμος απο Ν270-280+++ ναι αλλα και παλι...
Xristaras12 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 ναι αλλα και παλι... επειδη εχει η ξαδερφη μου ενα παρομοιο που της ειχαν δωσει απο το σχολειο,πραγματικα ειναι αργο ακομα και με XP.. το δικο μου aspire one με τον Ν280 πηγαινει πολυ καλυτερα σε ολα τα θεματα... Το μονο πλεονεκτημα που εχει το 751h ειναι το dxva(αν θυμαμαι καλα)
tom_theoh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ξεχασα να σας ενημερωσω οτι ειναι το D150-1Bk με 1Gb μνημη. εχω δει κι αλλα netbboks τα οποια ειχα 7 και δουλευαν μια χαρα. Αργοτερα να δω οτι δεν..... τοτε η θα το κανω 2Gb η θα το γυρισω παλι στα Xp. To netbook ειναι πιο πολυ εργαλειο δουλειας οποτε το laptop μου ειναι λιγο δυσχρηστο..... Υπαρχει καποια εκδοση των 7 για μικροτερους σε ισχυ υπολογιστες (πχ netbooks);;;;
Xristaras12 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Acer AspireOne D150 εχω κ εγω σε ασπρο Προσωπικα ειχα περασει windows 7 ultimate απο τον "θειο"μου απλα και μονο για δοκιμη(πλεον ξαναγυρισα στα ΧΡ-τα ειχα σε ξεχωριστο δισκο) Δεν στο συνιστω να περασεις ultimate μιας και βαρυνε αρκετα σαν μηχανημα και η μπαταρια με το ζορι εβγαζε 2 ωρες. Ειμαι με 2 γιγα μνημης απο τοτε που το πηρα.Αν μπορεις να το αναβαθμισεις θα δωσεις και πνοη στα XP(η αναβαθμιση ειναι μια βιδα μονο) Η πιο απλη εκδοση win 7 ειναι η starter αλλα ειναι τελειως βασικη και δεν αξιζει. Πιστευω οτι θα πρεπει να τα δοκιμασεις στο μηχανημα σου και να δεις αν δεν εχεις προβλημα με την λιγο μεγαλυτερη καθυστερηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.