Προς το περιεχόμενο

Κατοχος netbook με windows XP αναβαθμηση σε windows 7. πως γινεται;

tom_theoh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ειμαι κατοχος ενος netbook acer aspire one με λειτουργικο συστημα windows xp και θελω να κανω αναθαθμηση σε windows 7. Τα εχω κατεβασει τα windows και ειναι σε μορφη zip πρεπει να κανω φορματ και μετα εγκαστασταση η κατευθειαν κι αν θελει φορματ πως θα το κανω; Να αναφερω οτι δεν εχει καποιο drive για cd/dvd....

Δημοσ.

Τα 7 τα starter αν εννοεί τότε καλώς. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να βγάλεις τα ΧΡ απ' το νετμπουκ αφού υποστηρίζονται κανονικότατα με ενημερώσεις κλπ και δουλευούν όλα τα προγράμματα.

Δημοσ.

μια χαρα μπορεις να βαλεις 7αρια ειδικα αν εχεις και 2 γιγα μνημη!!!απλα θα καθυστερει λιγο παραπανω

εχω περασει στο δικο μου 7 ultimate και ολα δουλευουν μια χαρα,βεβαια εχω λιγο παραπανω θερμοκρασιες και λιγα ζορια..

Δημοσ.

ναι αλλα και παλι...

επειδη εχει η ξαδερφη μου ενα παρομοιο που της ειχαν δωσει απο το σχολειο,πραγματικα ειναι αργο ακομα και με XP..

το δικο μου aspire one με τον Ν280 πηγαινει πολυ καλυτερα σε ολα τα θεματα...

Το μονο πλεονεκτημα που εχει το 751h ειναι το dxva(αν θυμαμαι καλα)

Δημοσ.

Ξεχασα να σας ενημερωσω οτι ειναι το D150-1Bk με 1Gb μνημη. εχω δει κι αλλα netbboks τα οποια ειχα 7 και δουλευαν μια χαρα. Αργοτερα να δω οτι δεν..... τοτε η θα το κανω 2Gb η θα το γυρισω παλι στα Xp. To netbook ειναι πιο πολυ εργαλειο δουλειας οποτε το laptop μου ειναι λιγο δυσχρηστο..... Υπαρχει καποια εκδοση των 7 για μικροτερους σε ισχυ υπολογιστες (πχ netbooks);;;;

Δημοσ.

Acer AspireOne D150 εχω κ εγω σε ασπρο

Προσωπικα ειχα περασει windows 7 ultimate απο τον "θειο"μου απλα και μονο για δοκιμη(πλεον ξαναγυρισα στα ΧΡ-τα ειχα σε ξεχωριστο δισκο)

Δεν στο συνιστω να περασεις ultimate μιας και βαρυνε αρκετα σαν μηχανημα και η μπαταρια με το ζορι εβγαζε 2 ωρες.

Ειμαι με 2 γιγα μνημης απο τοτε που το πηρα.Αν μπορεις να το αναβαθμισεις θα δωσεις και πνοη στα XP(η αναβαθμιση ειναι μια βιδα μονο)

Η πιο απλη εκδοση win 7 ειναι η starter αλλα ειναι τελειως βασικη και δεν αξιζει.

Πιστευω οτι θα πρεπει να τα δοκιμασεις στο μηχανημα σου και να δεις αν δεν εχεις προβλημα με την λιγο μεγαλυτερη καθυστερηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...