Προς το περιεχόμενο

ΓκομενοΠαγιδες...-Men only.....

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το "καλό" σεξ ρυθμίζεται. Η "1η φορά" που λέει η Εύα είναι σχεδόν σίγουρη αποτυχία! Μετά το στρώνεις το γκομενάκι! :mrgreen:

Εκει ειναι που η γκομενα θα κανει και το λαθος. Αν σε περιπτωση τυχει να της αρεσει την πρωτη φορα τοτε σιγουρα οσο γινεται θα γινεται ΠΟΛΥ καλυτερο. Ενα "κακο" πρωτο σεξ ομως μπορει να μεταλαχθει σχετικα γρηγορα σε ενα γαμηστερο (no pun intended) σεξ.

Το προβλημα της ελλεϊνιδας ειναι οτι δεν ειναι και πολυ ανοιχτη σε μια τετοια προοπτικη ακομα και αν της αρεσει καποιος. Θα πρεπει να της αρεσει ΠΟΛΥ για να το κανει ή να εχει απελευθερωθει απο τα κομπλεξ και τα ταμπου που την διακατεχουν (και φυσικα το καλαμι που καβαλησε ανα τα χρονια χωρις να υπαρχει λογος).

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

υπαρχει το αναγνωριστικο γαμισι, δλδ γινεται μια φορα κι αν ειναι καλο και δεν εξαφανιστει ο αλλος την επομενη μερα, τον κραταμε και για δευτερη και τριτη και και και και. αν το αγνωριστικο γαμισι ειναι αθλιο τοτε θα βρουμε μια δικαιολογια του τυπου "δεν εχω ξεπερασει ακομα τον πρωην μου" "ειμαι μπερδεμενη" για να σας στειλουμε

υγ μεταφραση των παραπανω δικαιολογιων "ο πρωην γαμαγε 100 φορες καλυτερα μαλακακο"

καλα ευα εχω μεινει καγκελο :confused: :confused: :confused: :confused:

δε το περιμενα απο εσενα.μαλλον το κανεις συχνα βρε?!

Δημοσ.

Εκει ειναι που η γκομενα θα κανει και το λαθος. Αν σε περιπτωση τυχει να της αρεσει την πρωτη φορα τοτε σιγουρα οσο γινεται θα γινεται ΠΟΛΥ καλυτερο. Ενα "κακο" πρωτο σεξ ομως μπορει να μεταλαχθει σχετικα γρηγορα σε ενα γαμηστερο (no pun intended) σεξ.

Το προβλημα της ελλεϊνιδας ειναι οτι δεν ειναι και πολυ ανοιχτη σε μια τετοια προοπτικη ακομα και αν της αρεσει καποιος. Θα πρεπει να της αρεσει ΠΟΛΥ για να το κανει ή να εχει απελευθερωθει απο τα κομπλεξ και τα ταμπου που την διακατεχουν (και φυσικα το καλαμι που καβαλησε ανα τα χρονια χωρις να υπαρχει λογος).

τι εχεις να πεις για τους ελεεινες? που η θα εχουν παρει την μιση υφηλιο η θα ειναι οι κομπλεξικοι αγαμητοι που βριζουν τις γυναικες?

Δημοσ.

Ωραία, τι είναι κακό σεξ για 'σενα λοιπόν;

μεγαλη κουβεντα ανοιγεις.

θα μπορουσα να πω ενα δυο πραματακια.

πρωτον η παντελης ελλειψη χημειας

δευτερον υστερικη συμπεριφορα τυπου "δεν σε αγγιζω εκει περα γτ δεν σε ξερω και φοβαμαι τα μικροβια" προσεχε δεν μιλαω για σεξ χωρις προφυλαξεις η στοματικο ενοω απλο αγγιγμα με το χερι. ακουγεται υπερβολικο αλλα εχω πεσει και σε τετοιους.

τριτον αδιαφορια/κρυα συμπεριφορα σε φαση "γαμαω και δεν με νοιαζει αν εσυ νιωθεις τπτ"

τεταρτον συντηριτισμος (για καποιους βεβαια δεν ειναι κακο αλλα εδω βαζω την καθαρα προσωπικη μου γνωμη)

πεμπτον ελλειψη παθους

ολα αυτα ειναι σε τυχαια σειρα και πιθανως να ξεχναω πραματα.

Δημοσ.

Το "καλό" σεξ ρυθμίζεται. Η "1η φορά" που λέει η Εύα είναι σχεδόν σίγουρη αποτυχία! Μετά το στρώνεις το γκομενάκι! :mrgreen:

ναι κοιτα με τον καιρο γινεται καλυτερο το σεξ αυτο δεν σημαινει ομως οτι η πρωτη φορα ειναι παντα απογοητευτικη.

καλα ευα εχω μεινει καγκελο :confused: :confused: :confused: :confused:

δε το περιμενα απο εσενα.μαλλον το κανεις συχνα βρε?!

τι να κανω συχνα; δεν παιρνω σβαρνα τους γκομενους για να δω ποιος κανει το καλυτερο σεξ. απλα οταν καποιος μου αρεσει σαν ατομο κτλ θελω να με ικανοποιει και σεξουαλικα. αμα ειμαστε η μερα με την νυχτα σε αυτο τον τομεα τι σχεση να κανω μαζι του;

Το μεγεθος ξεχασες =P

ε κοιτα πρεπει να ειναι πολυυυυυ μικρο για να παιζει ρολο για να τον διωξω. 6-7 εκατοστα σε στυση.

Δημοσ.

τι εχεις να πεις για τους ελεεινες? που η θα εχουν παρει την μιση υφηλιο η θα ειναι οι κομπλεξικοι αγαμητοι που βριζουν τις γυναικες?

Οι αγαμητοι ελεεινες απλα ακομα δεν εμαθαν τις ξενες. Ξαναρωτα τους οταν τις μαθουν. Για τους αλλους που -και καλα- εχουν παρει τη μιση υφηλιο, τσου ρε Λακη πες τους, κατουρα και λιγο. Υπαρχουν και αυτοι σιγουρα αλλα πραγματικα για ποσους μιλαμε?

Δημοσ.

τι να κανω συχνα; δεν παιρνω σβαρνα τους γκομενους για να δω ποιος κανει το καλυτερο σεξ. απλα οταν καποιος μου αρεσει σαν ατομο κτλ θελω να με ικανοποιει και σεξουαλικα. αμα ειμαστε η μερα με την νυχτα σε αυτο τον τομεα τι σχεση να κανω μαζι του;

Μαλλον κανεις συχνα αναγνωριστικο γαμισι-οπως ειπες- για να ξες?!

Δημοσ.

Μαλλον κανεις συχνα αναγνωριστικο γαμισι-οπως ειπες- για να ξες?!

οχι δεν κανω, καποια πραματα ομως ειναι απλη λογικη δεν θελουν ουτε πειρα ουτε πτυχια.

Δημοσ.

5odn3a.gif

Δημοσ.

καλα αυτο που λες ειναι καπως χοντρο. δεν υπαρχει συναισθημα/συμπαθεια δλδ που θα σε παρακινησει προς το σεξ;

Ε, αφου θα σε παρακινησει προς το σεξ, το ιδιο δεν ειναι?

Ποσο απλο να το κανω?

Τοσοι μαντραχαλοι/παιδακια/νερντς και ο alejo (με την γκομενα του αφεντικου) ειναι εδω, οποιος θελει ας με διαψευσει

Με το που γνωριζουμε μια γκομενα, η πρωτη πρωτη μας σκεψη ειναι "θα την πηδ... ή όχι"

Δεν υπαρχει τιποτα αλλο, ουτε συμπαθειες, ουτε συναισθημα.

Αυτα ειναι επομενο σταδιο. Η πρωτη σκεψη που κανουμε οι αντρες ειναι "της τον εριχνα ναι ή όχι". Και ειμαι σχεδον σιγουρο οτι και οι γυναικες σκεφτονται "θα του καθομουν ή όχι"?

Δημοσ.

Οι αγαμητοι ελεεινες απλα ακομα δεν εμαθαν τις ξενες. Ξαναρωτα τους οταν τις μαθουν. Για τους αλλους που -και καλα- εχουν παρει τη μιση υφηλιο, τσου ρε Λακη πες τους, κατουρα και λιγο. Υπαρχουν και αυτοι σιγουρα αλλα πραγματικα για ποσους μιλαμε?

δηλαδη ενας τρισαθλιος τυπος που καμια ελληνιδα δεν θα πηγαινε μαζι του πιστευεις οτι θα υπηρχε ξενη που θα πηγαινε μαζι του? αν καποιος δεν αρεσει στην ελλαδα δεν θα αρεσει σε οποιαδηποτε χωρα κι αν παει.ασε ρε τωρα

Δημοσ.

Ε, αφου θα σε παρακινησει προς το σεξ, το ιδιο δεν ειναι?

Ποσο απλο να το κανω?

Τοσοι μαντραχαλοι/παιδακια/νερντς και ο alejo (με την γκομενα του αφεντικου) ειναι εδω, οποιος θελει ας με διαψευσει

Με το που γνωριζουμε μια γκομενα, η πρωτη πρωτη μας σκεψη ειναι "θα την πηδ... ή όχι"

Δεν υπαρχει τιποτα αλλο, ουτε συμπαθειες, ουτε συναισθημα.

Αυτα ειναι επομενο σταδιο. Η πρωτη σκεψη που κανουμε οι αντρες ειναι "της τον εριχνα ναι ή όχι". Και ειμαι σχεδον σιγουρο οτι και οι γυναικες σκεφτονται "θα του καθομουν ή όχι"?

ναι οκ σαν σκεψη οτι χωριζουμε τους ανθρωπους σε fuckable/non-fuckable αλλα απο εκει και περα παιζουν ρολο κι αλλα πραματα. οσο fuckable κι αν ειναι καποιος εξωτερικα αμα αποδειχθει μαλακας εσωτερικα να μου λειπει το βυσσινο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...