scullyist Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Aυτό δεν ήταν και πολύ χριστιανικό. You are on your way to the dark side.
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως για να κάνω ένα ρεζουμέ με γκομενοπαγίδες. 1)Οικονομική άνεση . Τι λες τώρα. Δεν χρειάζεται να είσαι βαθύπλουτος. Α, και χουβαρντάς. Όχι σπάταλος. 2)Σκυλάκι, παιδάκι, γατάκι. Συμφωνούμε φαντάζομαι 3)Βέρα ή άλλη γκόμενα και μάλιστα ωραία. 4)Γυμνασμένο σώμα και άνετο κομψό ντύσιμο (το ντυσιμό είναι υποκειμενικό ανάλογα το target group αλλά το θέμα είναι να σου δίνει στυλ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΪΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΡΟ). Δεν μιλάμε για φέτες. Μιλάμε για λεπτός. Υπάρχει μια σχολή που λέει πως όσο πιο λεπτός τόσο καλύτερα. Γενικότερα παρατηρώ πως οι πολύ λεπτοί άντρες έχουν μεγαλύτερη επιτυχία. Could be me. 5)Γκρίζα (ασημί ΛΟΛ) μαλλιά. 6)Αυτοπεποίθηση και καλώς εννοούμενο θράσος. 7)Καλός σε κάτι. Αυτό είναι κάτι που το ξεχνάμε. Η γυναίκα θέλει να είσαι καλός, να ξεχωρίζεις σε κάτι. Στο ψήσιμο? Στο τένις? Στο πόκερ? Στο μασάζ? Σε κάτι ρε παιδί μου (όχι στη @λακία, σε αυτό είμαστε καλοί όλοι) 8)Η ωραία μηχανή μετράει σε πιο μικρές ηλικίες, το αμάξι σε πιο μεγάλες. Αλλά μπορεί να μπει στην κατηγορία οικονομικής άνεσης. Όχι στα βαρετά όμως. Είπαμε, κομψότητα. 9) Ένα και μοναδικό κόσμημα ή χαρακτηριστικό πάνω σου. 1 σκουλαρίκι ή ένα δαχτυλίδι ή ένα τατουάζ που να είναι όμορφο. Τραβάει το μάτι. Εξάπτει την περιέργεια. 10) Να μυρίζεις όμορφα. Καθαρός και αρωματισμένος. Κάνε μπάνιο κάθε μέρα ( το γυμναστήριο βοηθάει σε αυτή τη συνήθεια) , βρες 2 αρώματα που σου αρέσουν και σου πάνε και φόρα τα κάθε φορά που βγαίνεις από την πόρτα. 11) Κοστούμι. Σε πιο μεγάλες ηλικίες , πολλές γυναίκες κάνουν χαρακίρι. Είναι η στολή γενικά που τις εξάπτει. Στολή λοιπόν. 12)Γνώσεις. Όταν ξέρεις πιο πολλά από μια γυναίκα για ένα θέμα αυτομάτως σε θαυμάζει. Μπορεί να μπει στο 7. Λοιπόν αυτά μου έρχονται στα γρήγορα. Ενδιαφέρομαι για απόψεις από γυναίκες.
benign Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Σκάσε. Ζητω ταπεινα συγνωμη που σου θυμησα τις αμαρτιες σου.
μαφαλντα Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Και που ολα αυτα θα καταστραφουν μολις πει ο μαντραχαλος "απο 30 ευρω ειναι ο καθενας". Να και οι πυργοι απο τραπουλοχαρτα στα ποδια σου. Το οικονομικό είναι μάλλον σημαντικό για σένα,δεν το αξιολογούν όλοι έτσι.Η γενικότητα ότι το χρήμα είναι γυναικοπαγίδα είναι μούφα εντελώς.Υπάρχουν άτομα-άντρες και γυναίκες-που το θεωρούν βασικό στοιχείο αλλά δεν είναι κανόνας. Τίποτα δεν καταστρέφεται επειδή ο άντρας δεν κερνάει.Αν η παρέα είναι καλή ,αν υπάρχει χημεία,αν υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα θα υπάρξει και συνέχεια.Αν δεν λειτουργούν τα βασικά, κεράσει- δεν κεράσει το ίδιο είναι.
Marria Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Σωστη η μαφαλντα. Απο την αλλη με ξενερωνει να βγαινεις ενα ραντεβου και στο τελος να καθεσαι να υπολογιζεις τι πηρε ο ενας και τι ο αλλος για να πληρωσει ο καθενας αυτο που του αναλογει. Ναι μου εχει τυχει και τετοια περιπτωση
phanispal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ΟΚ, πάμε τότε για ποτό και την πρώτη φορά θα κεράσω εγώ και τη δεύτερη που θα κεράσεις εσύ θα παραγγείλω (όπως και την πρώτη φορά) ουίσκυ 30 ετών, ενώ εσύ μαργαρίτα (ή ό,τι άλλο πίνεις). Να δούμε τη φάτσα σου όταν θα δίνεις τα χρήματα στο σερβιτόρο :Ρ
Marria Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ΟΚ, πάμε τότε για ποτό και την πρώτη φορά θα κεράσω εγώ και τη δεύτερη που θα κεράσεις εσύ θα παραγγείλω (όπως και την πρώτη φορά) ουίσκυ 30 ετών, ενώ εσύ μαργαρίτα (ή ό,τι άλλο πίνεις). Να δούμε τη φάτσα σου όταν θα δίνεις τα χρήματα στο σερβιτόρο :Ρ Ok δεν εχω προβλημα να κερασω, το προβλημα μου ειναι να μην καθεται ο αλλος να υπολογιζει το καθε ευρω
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Σωστη η μαφαλντα. Απο την αλλη με ξενερωνει να βγαινεις ενα ραντεβου και στο τελος να καθεσαι να υπολογιζεις τι πηρε ο ενας και τι ο αλλος για να πληρωσει ο καθενας αυτο που του αναλογει. Ναι μου εχει τυχει και τετοια περιπτωση το οτι ο αλλος μπορει να μην εχει πολλα λεφτα το εχεις σκεφτει? δε φτανει που μας κουβαλατε σε χαι κλας πανακριβα μαγαζια...
phanispal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Πέρα απ' την πλάκα τώρα, μην το παίζουμε τόσο υπεράνω χρημάτων, ειδικά τέτοιες εποχές.
Marria Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 το οτι ο αλλος μπορει να μην εχει πολλα λεφτα το εχεις σκεφτει? δε φτανει που μας κουβαλατε σε χαι κλας πανακριβα μαγαζια... Εφοσον εργαζεται εχει και λεφτα Απλως μερικοι εχουν την εντυπωση πως αμα δεν τους κατσεις , τοτε πληρωνεις μισο μισο το ραντεβου
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Εφοσον εργαζεται εχει και λεφτα Απλως μερικοι εχουν την εντυπωση πως αμα δεν τους κατσεις , τοτε πληρωνεις μισο μισο το ραντεβου το να μην εχει λεφτα για πεταμα? εσυ δεν εργαζεσαι?
phanispal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Εφοσον εργαζεται εχει και λεφτα Απλως μερικοι εχουν την εντυπωση πως αμα δεν τους κατσεις , τοτε πληρωνεις μισο μισο το ραντεβου Επειδή εργάζεται δεν έχει άλλες υποχρεώσεις/δικαιώματα δηλαδή, μάλιστα. Κάτσεις δεν κάτσεις, το να κερνάει συνέχεια α άντρας πώς το βλέπεις εσύ;
Marria Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 το να μην εχει λεφτα για πεταμα? εσυ δεν εργαζεσαι? Εργαζομαι αλλα οταν ο αλλος σου προτεινει ραντεβου, και δεν εννοω καπου ακριβα αλλα για εναν καφε, και επειδη ο καφες δεν 'εξελιχτηκε΄ καπου , που δεν ειμαι και υποχρεωμενη να εξελιχτει και επειδη δεν πηγε καλα το ραντεβου... σορρυ αλλα μην περιμενει και δευτερο μετα. Και δεν ειναι τοσο το χαικλας ραντεβου οσο η προθεση και η καλη διαθεση.
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 μισο βγαζω αγγελια την 50αρα πλασμα μου για να βρω λεφτα να βγω μαζι σου ενα αποτυχημενο ραντεβου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.