Hael Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Η γυναίκες στο internet συζητάνε όλο για σχέσεις και ότι έχει σχέση γύρο από σχέσεις και παιδιά. αλλα θέματα δεν σας απασχολούν κορίτσια;
Marria Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Η γυναίκες στο internet συζητάνε όλο για σχέσεις και ότι έχει σχέση γύρο από σχέσεις και παιδιά. αλλα θέματα δεν σας απασχολούν κορίτσια; Δεν μπαινεις στο thread με τις adsl ε? Μιλαω και εκει αν μπορω να βοηθησω σε κατι.
Toufas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μαρια, ειμαι εναντιον σε αυτο που ειπε ο benign, αλλα τωρα να λετε οι γυναικες οτι δεν σας νοιαζει η εμφανιση σας (και οχι μονο) ειναι λιγο ψεμμα ομως. Δες ποσα καλλυντικα υπαρχουν εκει εξω, και πως ντυνεστε κλπ. Σε λιγο θα ακουσω οτι οι τσοντες/βιομηχανια του σεξ δεν απευθυνονται στους αντρες...
xri_ni Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ενω οι ανδρες ειναι και τα πρωτα μοντελα , αλλα ξεχασα αυτοι πανε στα meetings Ελα Μαρια παραδεξου το εισαι καπως ετσι και ντρεπεσαι να πας σε συναντησεις.... Το οτι μπορει καποιος να μη παει σε συναντηση ή να μην ανεβασει φωτο εδω δε σημαινει οτι ειναι ασχημος,χοντρος κτλ....καταλαβετε το boys!
evabb Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω την υποψια οτι οι περισσοτερες γυναικες του φορουμ ειναι κατω του μετριου εμφανισιακα,χοντρουλες με γυαλια και τετοια, για αυτο δεν ερχονται στα meetings των insomniacs. (Εξαιρουνται οι κοπελες που ηρθανε βεβαιως.) γιατι τα γυαλια ειναι απαραιτητως ασχημα; αν υποψιαζεσαι οτι εχω την μυγα και μυγιαζομαι σε βγαζω απο τον κοπο και σε επιβεβαιωνω οτι φοραω γυαλια. Μαλλον οχι αλλα με εκνευρισε αρκετα. Μηπως να αρχισουμε και εμεις να τους θαβουμε? Να δουμε αντιδρασεις εγω παντως το πηρα στραβα. λες και ο κοσμος αποτελειται μονο απο μοντελες η οτι μονο αυτες μπορουν να βρουν αντρα.
-nick- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ολο το θρεντ ειναι τραγικοτατο. Κυριως απο την μερια των αρσενικων.
viper2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μηπως να αρχισουμε και εμεις να τους θαβουμε? Να δουμε αντιδρασεις plz do
sugata Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Έλα τώρα , είμαστε γυναίκες που γράφουμε σε φόρουμ , πόσες πιθανότητες υπάρχουν να βλεπόμαστε ; Χιουμοράκι, ή κάνω λάθος?
Xvipes Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Για όποιον έχει όρεξη ας του ρίξει μια ματιά...
black_widow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Χιουμοράκι, ή κάνω λάθος? Όχι βρε ,εγώ είμαι άσχημη ( σύμφωνα με τα γούστα των αντρών εδώ που αναφέρθηκαν σε Φαρμάκη , Τζολί , Μακρυπούλια , Καρέζη κ.λ.π. ). Συγκριτικά με αυτές είμαι άσχημη , συγκριτικά με αυτές που βλέπω γύρω μου είμαι κανονική. Έχω βάλει και φωτό στο αντίστοιχο thread. Παρεπιμπτόντως , κατάφερνα και έβρισκα άντρα ακόμα και όταν κυκλοφορούσα με τα γυαλιά της απίστευτα μεγάλης μυωπίας μου ( μισώ τον οφθαλμίατρο που για πόσα χρόνια δε με άφηνε να βάζω φακούς με τη μόνη δικαιολογία να μεγαλώσω - ε στο τέλος άλλαξα οφθαλμίατρο και πήγα σε γυναίκα οφθαλμίατρο ). Και εμένα δε μου πάνε καθόλου τα γυαλιά ...Οπότε καταλαβαίνετε ότι όλες μπορούν να βρουν άντρα .
evabb Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι βρε ,εγώ είμαι άσχημη ( σύμφωνα με τα γούστα των αντρών εδώ που αναφέρθηκαν σε Φαρμάκη , Τζολί , Μακρυπούλια , Καρέζη κ.λ.π. ). Συγκριτικά με αυτές είμαι άσχημη , συγκριτικά με αυτές που βλέπω γύρω μου είμαι κανονική. Έχω βάλει και φωτό στο αντίστοιχο thread. Παρεπιμπτόντως , κατάφερνα και έβρισκα άντρα ακόμα και όταν κυκλοφορούσα με τα γυαλιά της απίστευτα μεγάλης μυωπίας μου ( μισώ τον οφθαλμίατρο που για πόσα χρόνια δε με άφηνε να βάζω φακούς με τη μόνη δικαιολογία να μεγαλώσω - ε στο τέλος άλλαξα οφθαλμίατρο και πήγα σε γυναίκα οφθαλμίατρο ). Και εμένα δε μου πάνε καθόλου τα γυαλιά ...Οπότε καταλαβαίνετε ότι όλες μπορούν να βρουν άντρα . κατσε ρε συ δεν εκανες λεπτυνση στο γυαλι σου;
slygeo87 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 γιατι τα γυαλια ειναι απαραιτητως ασχημα; αν υποψιαζεσαι οτι εχω την μυγα και μυγιαζομαι σε βγαζω απο τον κοπο και σε επιβεβαιωνω οτι φοραω γυαλια. χαχαχαχαχααχ Όχι νταξ, καλά είναι. για μια φαντασίωση...
evabb Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 χαχαχαχαχααχ Όχι νταξ, καλά είναι. για μια φαντασίωση... μαλακες ολοι σας.
black_widow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 κατσε ρε συ δεν εκανες λεπτυνση στο γυαλι σου; Ε ναι έκανα - όσο δεν πάει άλλο- και πάλι όμως τα μάτια δείχνουν λίγο σαν κινεζομάτια μέσα από τα γυαλιά. Και περιορίζομαι και στο βάψιμο γιατί δείχνουν περίεργα τα μάτια βαμμένα ( τα δικά μου τουλάχιστον ) μέσα από το γυαλί. Τώρα έτσι και αλλιώς πρέπει να τα αλλάξω και να σπάσω τα νεύρα όλων των οπτικών της Αττικής ψάχνοντας σκελετό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.