Προς το περιεχόμενο

Αγορά tv tuner / tv card

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο σπιτι μου εχω καλωδιο απο κεραια για τηλεοραση. Μιας και δεν εχω τηλεοραση θελω να τη συνδεσω με τον υπολογιστη, ωστε να βλεπω τα τηλεοπτικα καναλια. Μπορειτε να μου προτεινετε ενα tv tuner ή μια tv card για να αγορασω;

Επισης, η Πατρα πιανει ψηφιακο σημα για τηλεοπτικα καναλια; Αν ναι, θα ηθελα ενα tv tuner / tv card που να πιανει και ψηφιακο σημα.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο σπιτι μου εχω καλωδιο απο κεραια για τηλεοραση. Μιας και δεν εχω τηλεοραση θελω να τη συνδεσω με τον υπολογιστη, ωστε να βλεπω τα τηλεοπτικα καναλια. Μπορειτε να μου προτεινετε ενα tv tuner ή μια tv card για να αγορασω;

Επισης, η Πατρα πιανει ψηφιακο σημα για τηλεοπτικα καναλια; Αν ναι, θα ηθελα ενα tv tuner / tv card που να πιανει και ψηφιακο σημα.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/TV-Radio-Cards/AverMedia-H727-Aver-TV-Tuner-PCI-Express-Capture-HD.htm

Μακράν απο τις καλύτερες που μπορώ να προτείνω.

Δημοσ.

πρακτορα smith, οπως ειπε και ο JIMBOAthens εννοειται πως δεν θα δωσω 110 ευρω. Εγω απλα να βλεπω τηλεοραση καμια φορα στο pc θελω...

Δημοσ.

πρακτορα smith, οπως ειπε και ο JIMBOAthens εννοειται πως δεν θα δωσω 110 ευρω. Εγω απλα να βλεπω τηλεοραση καμια φορα στο pc θελω...

Οκ. Δεν είδα να θέτεις κάποιο όριο στην τιμή επομένως σου πρότεινα κάτι με το οποίο έχω μια εμπειρία. Ότι και να πάρεις καλό θα είναι να παίζει τα πάντα. Από stick θα πρέπει να διαλέξεις τι από τα δυο σήματα θες να παίζει για να βγει οικονομικό αλλιώς πας σε ένα hybrid με κάνα 50αρι +/- ευρώ.

Για stick δεν ξέρω να σου προτείνω κάτι συγκεκριμένο πέρα από avermedia που προσωπικά μου αρέσει το πρόγραμμα της.

http://www.skroutz.g...=AverMedia+H830

Προσωπικά πιστεύω ότι το πρόγραμμα διαχείρισης της κάρτας παίζει μεγάλο ρόλο αλλιώς στο τέλος θα καταλήξεις να ανοίγεις με media center και να χάνεις αρκετές δυνατότητες. Sorry για την πρόταση των 100+ ευρώ.

Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω πήγαινε στο Πλαισιο και πάρε κανα turbo-x ψηφιακό με 25 ευρώ. Εγώ αυτό έχω μόνο για tv και βλέπω μέσο media center, ο λόγος είναι ότι το πρόγραμμα τους είναι άθλιο, scannare τα κανάλια και σερνόταν όλο το pc. Ε μια που μου έκανε το pc ατμομηχανή μια που το έκανα cancel και delete. :-D

Δημοσ.

Καλο φαινεται αυτο αλλα και παλι ακριβο... (βεβαια με το newsletter βγαινει στα 55 ευρω απο πλαισιο)

Εγω θελω κατι απλο, ισα να συνδεω την κεραια πανω και αν εχει και ψηφιακα καναλια η πατρα να πιανω και κανενα ψηφιακο. Ουτε θα το χρησιμοποιω πολυ ουτε και θα κανω record ποτε...

Δημοσ.

Καλο φαινεται αυτο αλλα και παλι ακριβο... (βεβαια με το newsletter βγαινει στα 55 ευρω απο πλαισιο)

Εγω θελω κατι απλο, ισα να συνδεω την κεραια πανω και αν εχει και ψηφιακα καναλια η πατρα να πιανω και κανενα ψηφιακο. Ουτε θα το χρησιμοποιω πολυ ουτε και θα κανω record ποτε...

Όπως έγραψα παραπάνω κοίτα αυτό εδώ. Εγώ αυτό έχω και το τρέχω με το media center. Επίσης το Remote Control του αν το κανείς μόνο του εγκατάσταση δουλεύει και στο media center κανονικά. Σου προτείνω αυτό καθώς καταλαβαίνω ότι έχεις κοντά σου το κατάστημα και δεν θες να αγοράσεις κάτι ποιο φτηνό και να σου βγει τα ίδια με μεταφορικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...