Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πέρασα πρόσφατα windows 8.1 σε ένα laptop Acer Aspire ES1-512... Μετά το install μπορούσα να συνδεθώ στο internet μόνο με ethernet επειδή δεν έβρισκε ασύρματα δίκτυα, είδα πως έλειπε ο driver για το wireless οπότε τον κατέβασα από το site της Acer. Όταν πάω να κάνω εγκατάσταση μου λέει πως τα windows σταμάτησαν την εγκατάσταση επειδή δεν υποστιρίζεται το συγκεκριμένο λογισμικό.. Κάποια ιδέα;

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, πέρασα πρόσφατα windows 8.1 σε ένα laptop Acer Aspire ES1-512... Μετά το install μπορούσα να συνδεθώ στο internet μόνο με ethernet επειδή δεν έβρισκε ασύρματα δίκτυα, είδα πως έλειπε ο driver για το wireless οπότε τον κατέβασα από το site της Acer. Όταν πάω να κάνω εγκατάσταση μου λέει πως τα windows σταμάτησαν την εγκατάσταση επειδή δεν υποστιρίζεται το συγκεκριμένο λογισμικό.. Κάποια ιδέα;

Δοκίμασε και αυτό.

Δημοσ.

Στα updates δεν έχει εμφανστεί το optianal update Windows 10. Το περίεργο είναι ότι το eset όταν δεν κάνω τα updates μου βγάζει μία λιστα και εκεί είναι. Δεν το έχω στα hidden

Δημοσ.

Καλησπερα,

εχω ενα θεμα με ενα σταθερο dell με εγκατεστημενα windows 8. Μετα απο 2 χρονια χρησης αποφασισα να του κανω format και να προσθεσω και ενα δισκο για να κανω raid αλλα συνηδητοποιω οτι δεν εχει πουθενα την αδεια των windows και τον κωδικο αλλα ουτε και καποιο cd με τα windows.

Εχει αλλαξει ο τροπος εγκαταστασης σε σχεση με τα 7 η δεν μου τα δωσανε??

Δημοσ.

Καλησπερα,

εχω ενα θεμα με ενα σταθερο dell με εγκατεστημενα windows 8. Μετα απο 2 χρονια χρησης αποφασισα να του κανω format και να προσθεσω και ενα δισκο για να κανω raid αλλα συνηδητοποιω οτι δεν εχει πουθενα την αδεια των windows και τον κωδικο αλλα ουτε και καποιο cd με τα windows.

Εχει αλλαξει ο τροπος εγκαταστασης σε σχεση με τα 7 η δεν μου τα δωσανε??

Πρέπει να υπάρχει κάπου το κλειδί. Αν δεν το βρίσκεις, δοκίμασε με το Belarc Advisor.

Δημοσ.

Δε ξερω αν ειμαι στο σωστο νημα,αλλα ηθελα να ρωτησω κατι.Αντιμετωπιζω ενα προβλημα στον υπολογιστη μου.

Ενας φιλος μου εδωσε ενα δισκο εξωτερικο,και ενω τον αναγνωριζει κανονικα στο δικο του pc,στο δικο μου δεν αναγνωριζεται σε καμια θυρα usb,ουτε στης μητρικης..

Το ιδιο συμβαινει και με ενα card reader,που μολις πηρα απο αλλο φιλο και το εμφανιζε κανονικα σε αυτον.σε εμενα ειναι νεκρο...

Το κουλο ειναι πως δοκιμασα να βαλω και ενα στικακι δικο μου και το 'ειδε' κατευθειαν...

Να αναφερω πως εχω γνησια win8.1 pro και αυθεντικο antivirus bitdefender..

Τωρα μου κανει χαζα και με το στικακι...υπαρχει περιπτωση να ειναι καποιος ιος,η θεμα μητρικης?

Δημοσ.

Βασικα hardware πρεπει ναναι, κανε και ενα check με malwarebytes καλου κακου. κανε ρεσετ τη μητρικη σου και ξαναδοκιμασε, Δες αν εχεις τους τελευταιους drivers απο τη σελιδα της μητρικης σου.

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα μετα απο καποια προβληματακια που ειχα στα 8.1 αποφασισα να γυρισω στο back up που ειχα με το AOEMI οταν ειχα περασει αρχικα τα win 8.1 με αυτον τον οδηγο κ το έστησα.....ολα καλα φορτοσα κ τους ανανεωμενους driver αλλα οταν παω να κανω update στα win βρισκει καμια 90αρια αρχεια κ τα κανω εγκατασταση κανω επανεκκίνηση αλλα δεν περναει τιποτα βγαζει το μηνυμα αδυνατη η εγκατασταση.....κ γυρναει στις παλιες λειτουργιες...δοκιμασα τα πάντα...οπως επιδιόρθωση του win update με ολους τους τρόπους απενεργοποίηση καθε antivirus μεχρι κ disable safe mode ιους κ τετοια δεν εχω...δοκιμασα να περασω ενα ενα απο περιεργεια αλλα τιποτα οταν παω μετα σε καθε αποτυχημένη ενημέρωση βγαζεισε ολες error 800F0922 googlara αλλα οτι λυση υπαρχει εμενα δεν μου το ελυσε καμια ιδεα???ευχαριστω εκ των προταιρων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...