Alchemist` Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να αναγνωρίζει τα συγκεκριμένα αρχεία? Περιέχουν γραφικά/animations. Για να προλάβω μερικούς έχω ψάξει στο google, το μόνο που βρίσκω είναι ένα πρόγραμμα animation viewer της blaiz enterprises, download link δεν έχω καταφέρει να βρώ ακόμη,αν και το πρόγραμμα και καλά είναι free, και επίσης άφαντη η ιστοσελίδα της "εταιρίας"... Ευχαριστώ προκαταβολικά.
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 LOL που τα βρήκες αυτά;; Λογικά είναι παλιά animation από το deluxe paint κάνε ένα σχετικό search να καταλάβεις,θες μήπως και αν τα μετατρέψεις;; ΕΔΙΤ: ανέβασε και κανένα να δούμε τη είναι (και να γελάσουμε λίγο )
Alchemist` Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Προσπαθώ να κάνω το Corsairs Gold να τρέξει... Προς το παρών καταφέρνω να μπώ στο παιχνίδι, αλλά κάποια objects στο παιχνίδι μου τα έχει αόρατα, ενώ άλλα είναι με άλλα χρώματα... Έχω διορθώσει όλα τα αρχεία ini και θέλω να δώ μήπως παίζει κάτι με τα γραφικά. Όλα τα αρχεία του έχουν κατάληξη .anm ή .555... :/ Τα περισσότερα προγράμματα που βγαίνουν στο search είτε φτάνουν σε 404error της σελίδας, είτε δεν αναγνωρίζουν τα αρχεία... EDIT: Κατέβασα ένα προγραμματάκι που υποτίθεται διαβάζει τα αυτά αρχεία αλλά τζίφος... Ίσως δεν είναι animations του deluxe paint... :/
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Έλα ρε το corsairs gold δουλεύει σε virtual machine με κάποια κόλπα,είχαμε(μάλιστα την ξεκίνησες εσύ) τέτοια συζήτηση παλιότερα το είχα ψάξει και τα είχα καταφέρει. http://www.insomnia.gr/topic/356555-windows-98-emulator/page__view__findpost__p__3383095 Εσύ δηλαδή και να έβρισκες εφαρμογή τι θα έκανες μετά;μετατροπή και των κώδικα για να τρέχει άλλα αρχεία βίντεο;;
Alchemist` Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Έλα ρε το corsairs gold δουλεύει σε virtual machine με κάποια κόλπα,είχαμε(μάλιστα την ξεκίνησες εσύ) τέτοια συζήτηση παλιότερα το είχα ψάξει και τα είχα καταφέρει. http://www.insomnia.gr/topic/356555-windows-98-emulator/page__view__findpost__p__3383095 Εσύ δηλαδή και να έβρισκες εφαρμογή τι θα έκανες μετά;μετατροπή και των κώδικα για να τρέχει άλλα αρχεία βίντεο;; Με virtual machine δεν γίνεται τίποτα... Μου βγάζει error γιατί δεν έχω drivers για την κάρτα γραφικών, και λίγο δύσκολο να βρώ drivers για την 5850... Βάζει σαν κάρτα γραφικών μια generic το σύστημα, αλλά μου βγάζει τότε error το direct draw. Ηθελα να δώ αν έχουν τίποτα προβλήματα κατά την αποθήκευσή τους με το transparency κτλπ τα αρχεία anm. Επίσης έχω ξεκινήσει και ξαναφτιάχνω όλο το παιχνίδι στο Game Maker, και σκεφτόμουν να κάνω rip τα γραφικά...
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Με virtual machine δεν γίνεται τίποτα... Μου βγάζει error γιατί δεν έχω drivers για την κάρτα γραφικών, και λίγο δύσκολο να βρώ drivers για την 5850... Βάζει σαν κάρτα γραφικών μια generic το σύστημα, αλλά μου βγάζει τότε error το direct draw. Πάτησες το λινκ;διάβασες το μήνυμά μου που έχει εκεί; Τα εξηγώ όλα,βρήκα driver για την κάρτα γραφικών που είχε το τότε virtualbox (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι) δεν έχει καμία σχέση τι κάρτα έχεις στην πραγματικότητα..
Alchemist` Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Πάτησες το λινκ;διάβασες το μήνυμά μου που έχει εκεί; Τα εξηγώ όλα,βρήκα driver για την κάρτα γραφικών που είχε το τότε virtualbox (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι) δεν έχει καμία σχέση τι κάρτα έχεις στην πραγματικότητα.. Το είχα δοκιμάσει με το vmware, όχι το virtual box... Downloading...
Getta Robo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Σηκωνω το θεμα γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη. Εχω καποια αρχεια anm οπου περιλαμβανουν εικονες και θελω να ανοιξω. Το προβλημα ειναι πως δεν εχω βρει καποιο προγραμμα για windows οπου να τα ανοιγει. Τρεχω windows 7. Γνωριζει κανεις, καποια εφαρμογη η προγραμμα οπου μπορει να αναγνωριζει τα συγκεκριμενα αρχεια; Δειγμα πχ αυτο εδω https://mega.co.nz/#!ed50XD4I!DcrfghLB4PiQMvldCxbnEVo2hMk4gfUJixyNZjsj6JA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα